БТК ни лъже, че говорим без пари
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: Специално за m75 и недоразбралите
Дал съм ти линк на готово. Раздвижи 100 килограмовата си мишка до него и го цъкни. После си намери нещо с функция на хронометър (например едноименния Siemens) и опитай да го кажеш за 15-20 секунди. Не вярвам клипът да е бил по-дълъг. Всъщност повечето са дори по-кратки.
> "Нима? Колко абонати имат вивател?"
Не знам точно, но в порядъка на около милион.
Чакай малко... точно ти ли ме питаш за това, Всезнаещи?!
> "Нима? Колко абонати имат вивател?"
Не знам точно, но в порядъка на около милион.
Чакай малко... точно ти ли ме питаш за това, Всезнаещи?!
"Дал съм ти линк на готово."
Линкът няма отношение към спора, става въпрос за клипа на рекламата! Потруди се още ;).
"В този клип обаче трябва да има подканване или упътване към центровете и партньорите на БТК и Вива за подробна информация."
Трябва или има, това е въпроса! Според КЗП няма, а за липси се плаща. Щом дори ТИ смяташ, че рекламата на вивател има пропуск, спорът е приключил.
"Не знам точно, но в порядъка на около милион."
Ти изобщо знаеш ли нещо? Или само повтаряш рекламите на вивател? "Най-бързо развиващия се оператор" има около един милион от една година. Можем спокойно да го наречем "неразвиващия се оператор".
Линкът няма отношение към спора, става въпрос за клипа на рекламата! Потруди се още ;).
"В този клип обаче трябва да има подканване или упътване към центровете и партньорите на БТК и Вива за подробна информация."
Трябва или има, това е въпроса! Според КЗП няма, а за липси се плаща. Щом дори ТИ смяташ, че рекламата на вивател има пропуск, спорът е приключил.
"Не знам точно, но в порядъка на около милион."
Ти изобщо знаеш ли нещо? Или само повтаряш рекламите на вивател? "Най-бързо развиващия се оператор" има около един милион от една година. Можем спокойно да го наречем "неразвиващия се оператор".
-
За отношението на линка към спора доста изписах, мисля, че колкото и да се "трудя" над случая ти вече няма надежда. На по-прост език не мога да ти го обясня.
> "Щом дори ТИ смяташ, че рекламата на вивател има пропуск..."
Поредната ти измишльотина. Не четеш изобщо отговорите ми, повтаряш едни и същи въпроси и дори си измисляш твърдения от мое име.
> "Ти изобщо знаеш ли нещо?"
Може би ще ни кажеш ти колко ТОЧНО са абонатите на Вивател, драги ми Всезнайко...? И какво отношение има това към спора? Още очаквам да споменеш какво има в клипа на Вивател.
> "Щом дори ТИ смяташ, че рекламата на вивател има пропуск..."
Поредната ти измишльотина. Не четеш изобщо отговорите ми, повтаряш едни и същи въпроси и дори си измисляш твърдения от мое име.
> "Ти изобщо знаеш ли нещо?"
Може би ще ни кажеш ти колко ТОЧНО са абонатите на Вивател, драги ми Всезнайко...? И какво отношение има това към спора? Още очаквам да споменеш какво има в клипа на Вивател.
Та има ли в клипа " подканване или упътване към центровете и партньорите на БТК и Вива за подробна информация" ? Или както обикновено не знаеш точно или по-точно не знаеш въобще. :)))
"Може би ще ни кажеш ти колко ТОЧНО са абонатите на Вивател"
Отново ли? 1100 хил към 30.06.2008, колкото и към 30.09.2007.
"Може би ще ни кажеш ти колко ТОЧНО са абонатите на Вивател"
Отново ли? 1100 хил към 30.06.2008, колкото и към 30.09.2007.
-
1,1... след много мъки най-сетне даде някакви данни (за първи път, не "отново"). Само дето не е ясно какъв им е източника... определено не е от отчета на БТК. А и ако не се лъжа Вива към 30.09.2007 тъкмо наближаваха милион, а не 1,1 млн.
Иначе за клипа, хубаво, че не знам, това го разбрахме, отпразнувахме го подобаващо, но все още очакваме включване за някаква информация какво е имало и нямало. С други думи дъра-бъра.
Иначе за клипа, хубаво, че не знам, това го разбрахме, отпразнувахме го подобаващо, но все още очакваме включване за някаква информация какво е имало и нямало. С други думи дъра-бъра.
Данните от мен, от теб само "дъра-бъра". Източника също съм го казвал,защо да се повтарям.
"Иначе за клипа, хубаво, че не знам, това го разбрахме..."
Щом и ти си го разбрал, значи е имало полза от моите писания.
"Иначе за клипа, хубаво, че не знам, това го разбрахме..."
Щом и ти си го разбрал, значи е имало полза от моите писания.
-
"Данните от мен..."
Аха, така си и знаех - значи целият ти пост бил дъра-бъра. Връщам си похвалата за сефтето.
> "... Щом и ти си го разбрал, значи е имало полза от моите писания..."
Ако под "полза" разбираш това, че в търсене на истината винаги признавам когато нямам някаква информация, честито ти изобретяване на колелото!
Да беше питал, щях да ти кажа още в началото - аз споря тук в търсене на истината, а не се надлъгвам като тебе. И не вдигам купон когато другия иска от мен някакви факти, а му ги излагам (когато има откъде).
Аха, така си и знаех - значи целият ти пост бил дъра-бъра. Връщам си похвалата за сефтето.
> "... Щом и ти си го разбрал, значи е имало полза от моите писания..."
Ако под "полза" разбираш това, че в търсене на истината винаги признавам когато нямам някаква информация, честито ти изобретяване на колелото!
Да беше питал, щях да ти кажа още в началото - аз споря тук в търсене на истината, а не се надлъгвам като тебе. И не вдигам купон когато другия иска от мен някакви факти, а му ги излагам (когато има откъде).
"...винаги признавам когато нямам някаква информация..."
Обикновено след като аз ти покажа какви глупости си написал. Явно ти е забавно да се правиш на шут, какво пък, всеки луд с номера си.
Обикновено след като аз ти покажа какви глупости си написал. Явно ти е забавно да се правиш на шут, какво пък, всеки луд с номера си.
-
Я кой ми говори за шут... !?
"данните от мене", "не надничай в чужда паница", "цената на БС с EDGE в сравнение с..." и т.н.... LOL, не'ам думи, честно :)))
Посочи ми една глупост която съм написал, моля ти се, че ми стана интересно :)
"данните от мене", "не надничай в чужда паница", "цената на БС с EDGE в сравнение с..." и т.н.... LOL, не'ам думи, честно :)))
Посочи ми една глупост която съм написал, моля ти се, че ми стана интересно :)
"Посочи ми една глупост която съм написал..."
Хе, хе, само от последната дискусия, защитата на нещо което не си гледал и повтарянето на вивателския рекламен лозунг.
Хе, хе, само от последната дискусия, защитата на нещо което не си гледал и повтарянето на вивателския рекламен лозунг.