БТК в нов собственик и ново име
Re: БТК в нов собственик и ново име
Да за предплатени майче не става :) И аз пробвах ама не :)
Регистрация за безплатни СМС-и могат да направят клиенти ползващи както абонамент, така и такива с предплатени карти.
Ето от тук може да регистрирате своя предплатен номер или номер на абонамент за изпращане на смс и услугата ел. фактура
http://www.vivacom.bg/bg/residential/my_portal/index/
Ето от тук може да регистрирате своя предплатен номер или номер на абонамент за изпращане на смс и услугата ел. фактура
http://www.vivacom.bg/bg/residential/my_portal/index/
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
ужасно е това виваком.и логото и всичко.от къде го исмислиха и за какво.ако ще го продават на някой голям оператор,той най-вероятно ще смени името пак.вивател си звучеше мн по-добре.и за какво всичко.ако искат да сменят лого,визия нещо добре,ама името за какво... и сега пуснали смс от сайта и ел фактура.голямо постижение.....
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 11:16
Нещо не мога да си регистрирам клиентския номер за получаване на фактура за мобилния ми телефон (стационарния ми е регистриран отдавна). Изобщо не ми дава да пиша в полето за добавяне на клиентски номер за мобилна мрежа. Някой друг има ли такъв проблем?
Аз пък не мога да се регистрирам за изпращане на SMS ... като попълня всички полета просто бутонът въведи не е активен!!
На мен пък ми харесва много новото лого, както графично така и по звучене.
И как за какво сменили логото - Ами защото една компания не е хубаво да бъде с две търговски имена както беше vivatel___БТК.
Сега "Bulgarian Telecommunication Company" ще има една търговска марка - VIVACOM и пълна гама от предлагани услуги - мобилна, фиксирана комуникация и високоскоростен интернет.
И как за какво сменили логото - Ами защото една компания не е хубаво да бъде с две търговски имена както беше vivatel___БТК.
Сега "Bulgarian Telecommunication Company" ще има една търговска марка - VIVACOM и пълна гама от предлагани услуги - мобилна, фиксирана комуникация и високоскоростен интернет.
При мен нямаше такъв проблем. Прочети внимателно всичко и пробвай отново.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
добре логото въпрос на вкус.за двете компании кво пречи.бтк си знаят хората стационарни телефони вивател ,като третия мобилен оператор няма проблем.ако го продадат на някой като т-мобайл,водафон (няма на тях предполагам заради мтел и глобил),ориндж,wind и тн те сигурно ще сменят името и пак от начало всичко.ако няма да продават добре.тогава остава само мнението ми че виваком звучи тъпо.иначе като идея да се слеят не е лоша макар че не пречи според мен и да си беше както до сега вивател и бтк.
На теб ти звучи тъпо. ОК. Но на теб, на други пък им харесва;) Сливането е доста добра стратегия и след него е нелепо компанията да стои с две имена. Така че всичко си е в реда на нещата;)
Опс, електронна фактура за мобилните имаше от 1 2 месеца още от сайта на бтк