БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Re: БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
[Quote]И голямата ирония е, че VIVA се натискаха най - много за преносимостта! [/Quote]
Не мисля че са се натискали, просто използваха ситуацията да си правят реклама.
В момента БТК е на тезгяха, спешно се търси купувач и всеки клиент е ценен. Желанието да се пренесеш при фиксираните е разбираемо, но явно и при мобилните има доста желаещи.
Не мисля че са се натискали, просто използваха ситуацията да си правят реклама.
В момента БТК е на тезгяха, спешно се търси купувач и всеки клиент е ценен. Желанието да се пренесеш при фиксираните е разбираемо, но явно и при мобилните има доста желаещи.
Е нали вече AIG са продали част от акциите на хавайците .... Още ли има за продаване?
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
За мобилните не съм чул да има проблеми със сертификатите за преносимост,но при фиксираните и аз имам информация за подобни "проблеми" със системата.
А заплахи към служителите наистина има,което не ми се струва много нормално.
Дано КРС се намеси адекватно и ги накара по някакъв начин да не спъват процеса.
Ето тук преносимост на едно гише би решила всички подобни казуси и не би се стигало до подобни казуси.
П.П.Много ми се иска и останалите оператори да си имат по един вестник и да пропагандират своите бизнес намерения...особено тези на Виваком мобилни!
А заплахи към служителите наистина има,което не ми се струва много нормално.
Дано КРС се намеси адекватно и ги накара по някакъв начин да не спъват процеса.
Ето тук преносимост на едно гише би решила всички подобни казуси и не би се стигало до подобни казуси.
П.П.Много ми се иска и останалите оператори да си имат по един вестник и да пропагандират своите бизнес намерения...особено тези на Виваком мобилни!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]доколкото аз знам на служителите им е спуснато, че който пусне заявление за преносимост, ще бъде уволнен.[/Quote]
Bliss това изречение го пишеш веднага след упрек за промиване на мозък... :S Не го разбирам това :|
Bliss това изречение го пишеш веднага след упрек за промиване на мозък... :S Не го разбирам това :|
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Това според мен е абсолютно невъзможно. Не е законно и не вярвам от Виваком да направят подобно нещо, като се има в предвид голямата конкуренция и трите оператора само се дебнат единия да направи една грешна стъпка и да почнат с жалбите до комисиите.
БТК са с опрян нож до кокала - имат огромни дългове. Циркът с дейта центъра само показва какво е истинското състояние на тази ограбена компания, продадена за жълти стотинки на исландците, които използваха всички трикове да и вдигнат цената и станаха апетитна хапка за АИГ. Последните от своя страна загубиха огромно доверие след скандалите с финансови злоупотреби и нереални премии ... Цирк. Каквото и да ви говорят, става дума за пари ...
[Quote]Това според мен е абсолютно невъзможно.[/Quote]
E-e, май си пропуснал да сложиш една усмивка. В България всичко е възможно. За проблема със софтуера и във форума се спомена. За БТК ножа наистина е опрял до кокала.
E-e, май си пропуснал да сложиш една усмивка. В България всичко е възможно. За проблема със софтуера и във форума се спомена. За БТК ножа наистина е опрял до кокала.
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
И фиксирани чадо и фиксирани! :D :D
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
Една приятелка искаше да мигрира фиксираните си телефонни номера от Виваком към М-Тел и й казаха, че поради проблем в системата!!, няма да има преносимост до 1ви Април (и това беше преди пожара :D ) ...
Аз не знам друг случай в историята, в който на една фирма й се срива системата, и оттам да знаят точната дата, от която тя отново ще заработи! 8)
Това никак не е хубаво и за имидж и въобще...не ги чакат добри времена...:(
Аз не знам друг случай в историята, в който на една фирма й се срива системата, и оттам да знаят точната дата, от която тя отново ще заработи! 8)
Това никак не е хубаво и за имидж и въобще...не ги чакат добри времена...:(
Дааааа.И на мен ми казаха 1 април,че даже и отгоре.Интересното е че в петък 12.03.2010 един колега е отишъл в магазин на Вивател(за София става въпрос) да иска преносимост и са му казали да дойде пак в понеделник,дотогава всичко щяло да бъде оправено.
Чакам да ми звънне и ще пиша какъв е резултата.
Чакам да ми звънне и ще пиша какъв е резултата.