БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Май всеки си пише и разтегля локуми както му хареса. Първо, още преди седмица се разбра, че се прави интеграция/миграция на информационните системи на Вивател и БТК в единна на Виваком. Сега мимоходом се шмугва лафа, че се била сринала системата, че били изгорели сървъри с бази данни на БТК... Очакваме да съобщят резюме с колко ще се ускори въртенето на земята за денонощие от тези ужасни катаклизми.
После се чудете що по медиите нямало нищо, а "информацията" (т.е. компота) бил само по форумите и блоговете...
После се чудете що по медиите нямало нищо, а "информацията" (т.е. компота) бил само по форумите и блоговете...
Искаш ли да пробваме в някой офис да вземем сертификат :) Може да се хванем на бас, че няма да ни дадат такъв :) :P
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
1. Опитай да влезеш в Дир.бг и разтягай колкото искаш после.
2. Тези изцепки няма как да се скрият. Не за първи път чувам подобни неща. Един път хартията на принтера им свършила. После управителя го нямало да разпише, сега системата не им работела...
Какво да ми говори това на мен? Че Виваком е нещо по различно от "доброто" старо БТК от време оно... Надали!
2. Тези изцепки няма как да се скрият. Не за първи път чувам подобни неща. Един път хартията на принтера им свършила. После управителя го нямало да разпише, сега системата не им работела...
Какво да ми говори това на мен? Че Виваком е нещо по различно от "доброто" старо БТК от време оно... Надали!
Хайде да не приемаме статия във ФИРМЕН ВЕСТНИК НА МОБИЛЕН ОПЕРАТОР за чиста монета :D Специално на тема мобилни комуникации Стандарт си е точно PR отдел на Мтел и нищо повече.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Извинявай, че се обаждам в пост адресиран към друг, но ти предлагам ако имаш фиксиран за пренасяне да пробваме. Хващам се на бас, че ЩЕ МИ ДАДЪТ такъв. Говоря за София де. Мисля , че е въпрос на настоятелност и информирани заплахи към управителя или който го замества. Има КРС и нотариуси с които може да напомниш за трудовата борса на всяко консултантче (angry)
:)(flower)
:)(flower)
[Quote]Мисля , че е въпрос на настоятелност и информирани заплахи към управителя ...[/Quote]
Клиент изпълнен с [i]настоятелност [/i]и готов да отправи [i]информирани [/i]заплахи в желанието си да получи заветния сертификат от БТК:
Клиент изпълнен с [i]настоятелност [/i]и готов да отправи [i]информирани [/i]заплахи в желанието си да получи заветния сертификат от БТК:
-
- Регистриран: 21 сеп 2006, 04:34
[Quote]Мисля , че е въпрос на настоятелност и информирани заплахи към управителя или който го замества[/Quote]
Ето това е моделът на пазарна икономика тип БТК .... :D
Ето това е моделът на пазарна икономика тип БТК .... :D
Хорааааа :) Чуйтееееееее :D Този "М-тел"ски вестник става единстведо да си избършеш дъто :P Кой би им повярвал :|
Та аз бях лъган многократно и не ми беше позволявано от "М-тел" да си сменя оператора! Как си обяснявате този факт? Благодаря на КЗП и нейните членове, че застанаха зад мен! Благодаря! :)
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
Та аз бях лъган многократно и не ми беше позволявано от "М-тел" да си сменя оператора! Как си обяснявате този факт? Благодаря на КЗП и нейните членове, че застанаха зад мен! Благодаря! :)
[B]Пускайте жалби срещу автоматичното преподписване на следните адреси: http://ecc.kzp.bg/ http://www.kzp.bg/[/B]
Много повърхностно гледате на нещата - защо според вас консултантът/управителят ще бъдат на борсата? Това е фирмена политика, не е тяхно собствено решение и не си въобразявайте, че ще си го отнесат те. Най-много да отнесе фирмата някой акт/глоба, ама бълха ги охапала, както се казва.
А относно посещението - аз държа точно с Мишо да е, защото той е един от привържениците на БТК-то на културата и винаги е убеден, че при тях всичко е коректно :)
А и идеята е да отидем като обикновени клиенти, за да видим какво ще ни отговорят :)
А относно посещението - аз държа точно с Мишо да е, защото той е един от привържениците на БТК-то на културата и винаги е убеден, че при тях всичко е коректно :)
А и идеята е да отидем като обикновени клиенти, за да видим какво ще ни отговорят :)
[Quote]Това е фирмена политика...[/Quote]
Естествено, аз също не смятам че консултантите самоволно отказват услуги. Също така е фирмена политика при БТК при определен натиск забранените неща да стават възможни.
Естествено, аз също не смятам че консултантите самоволно отказват услуги. Също така е фирмена политика при БТК при определен натиск забранените неща да стават възможни.