БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Re: БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Е дай ми съвет какъв натиск да окажа.Съвсем ясно и категорично ми заявиха че каквото и да направя сертификат няма да ми издадат.
На познат - шеф на фирма, изразил желание за пренос на стационарните телефони на фирмата, телефоните в момента дават, че номерът е грешен, а сертификат не е издаден....
Пишеш жалба до КЗП...
Права е Bliss. За такова нещо КЗП със сигурност ще ти помогне.
Гарантирам ти, до 2 дни макс ;)
Жалба пуснах още на 08.03.2010г. направо от сайта им(някакво електронно съобщение,дори не ми пратиха потвърждение че са ми приели жалбата)Отговор все още нямам.
В сайта на кого?!
http://www.kzp.bg/
От както обслужването се пое от 2-би доверието във Виваком сремглаво намалява( Софиянци да не се броят- там винаги е било малко ). Използват всякакви мръсни номера за да увеличат продажбите си и нищо чудно Виваком да закъса яко- така както и 2-би навремето, но не знам в тая криза вече кой ще се навие да я изправя на крака. :|
[B]Преди секунди говорих с човек от Вива[/B]: наистина от обновяването на софтуера са имали редовни проблеми с часове ( в петък всичко се е сринало ), изключително много неточности в данните и работата е била невъзможна. Друг е въпросът че ръководството на продажбите ( не се сещам за фирмата, но е дъщерна ) основно лекета от Германос и 2-би натискат персонала постоянно, за да изкарват много продажби- разбирай големи премии, и ще се възползват от всяка една възможност да намалят пасивите в продажбите.
[B]Преди секунди говорих с човек от Вива[/B]: наистина от обновяването на софтуера са имали редовни проблеми с часове ( в петък всичко се е сринало ), изключително много неточности в данните и работата е била невъзможна. Друг е въпросът че ръководството на продажбите ( не се сещам за фирмата, но е дъщерна ) основно лекета от Германос и 2-би натискат персонала постоянно, за да изкарват много продажби- разбирай големи премии, и ще се възползват от всяка една възможност да намалят пасивите в продажбите.
Подай жалба в КРС,КЗП, и където другаде се сетиш :) Лошото е,че май в този случай всеки се прави на ударен (angry) и си прехвърлят топката един на друг.(woo) . Разбрах от приятел работещ в Мтел, че поради този "технически" проблем, Мтел отказва издаването на сертификати за пренос в мрежата на Виваком (whistle).
П.С:Някой беше попитал-кой трябва да следи за пазването на законите в БГ и правата на потребителите (angry).Явно никой не го интересуват потребителите (woo).Май е време да вземем кремъклийките и да хванем гората :D
П.С:Някой беше попитал-кой трябва да следи за пазването на законите в БГ и правата на потребителите (angry).Явно никой не го интересуват потребителите (woo).Май е време да вземем кремъклийките и да хванем гората :D