БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Re: БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Привет, мислех да не вземам отношение но понеже съм лично засегнат ще Ви кажа че сертификат от БТК или Виваком няма вземане.Имам 4 фиксирани и 7 мобилни и няма вземане на сертификат при положение че договорите са изтекли и съм спазил клаузата един месец по-рано да дам предизвестие за прекратяване на договорите !!! 100% гарантирано всякакви методи са използвани, крс просто ги забравете направо тези са най големите продажни подлоги - [B]един син на майка и баща убива брат си за пари[/B]. Крс направиха проверка, бяха много любезни и накрая получихме становище от следния тип [B]ако смятате че правата ви са нарушени можете да заведете дело[/B]. Вече рзбрах че в тази държава нищо не става и си регистрирах фирмата и колата в Румъния и за държавата няма данъци и налози.
Re: БТК забранява пренасянето на мобилни номера за неопределено време!
Mtel като ти издават сертификат не знаят къде ще се пренасяш (woo) От друга страна Виваком очевадно имат някакъв проблем със софтуера, защото фактурите за фикс телефоните за февруари още не са ги пуснали, а вече сме 17.3. Едва ли е защото не им трябват пари.