Булсат.ком
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: Булсат.ком
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :D:D:D:D:D
Е как става това декодиране на БГ каналите,за тази схема и аз знам,ама само "чок беним гюлсум.." ,туй с БГ декодирането не знам как става :D
Е как става това декодиране на БГ каналите,за тази схема и аз знам,ама само "чок беним гюлсум.." ,туй с БГ декодирането не знам как става :D
Ние бяхме с тази оферта - плащаш 2 месеца, говориш 6, обаче видиш ли от Булсат решиха да сменят някви честоти и сега приемника трябва да се смени, т.е. трябва да им дам още 18лв иначе не мога да гледам програмите, за които съм предплатил, т.е. тези 6м. няма да имам тв, въпреки, че съм предплатил и платил 2 такси накуп.
Теглих им едни майни, защото това е втори такъв случай, в който ми искат пари, освен таксите - миналата година изгоря адаптора - хоп 9лв. за адаптор - не са много, въпроса е принципен. В крайна сметка д-ра е с включено оборудване, но за поддръжка и дума не става, т.в. те нямат ангажимент към техниката, но ти им плащаш наем за нея!
На всичко отгоре, падне ли сняг, се качвам на 50м. висина, за да чистя антената иначе тв - йок. На 2 пъти ни се къса кабел - максималния срок за реакция от тяхна страна е 3 сни, е миналата година беше точно по коледните празници - познай колко време стоях без тв. И пак казвам въпроса е принципен! Защото аз за тази седмица без тв съм си платил такса - да ми възстановят 1/5 от сумата тогава (5 седмици - 1 мес.)
Та не е само Save Desk политиката, трябва да се гледат комплексно нещата ..
Теглих им едни майни, защото това е втори такъв случай, в който ми искат пари, освен таксите - миналата година изгоря адаптора - хоп 9лв. за адаптор - не са много, въпроса е принципен. В крайна сметка д-ра е с включено оборудване, но за поддръжка и дума не става, т.в. те нямат ангажимент към техниката, но ти им плащаш наем за нея!
На всичко отгоре, падне ли сняг, се качвам на 50м. висина, за да чистя антената иначе тв - йок. На 2 пъти ни се къса кабел - максималния срок за реакция от тяхна страна е 3 сни, е миналата година беше точно по коледните празници - познай колко време стоях без тв. И пак казвам въпроса е принципен! Защото аз за тази седмица без тв съм си платил такса - да ми възстановят 1/5 от сумата тогава (5 седмици - 1 мес.)
Та не е само Save Desk политиката, трябва да се гледат комплексно нещата ..
-
това е много некоректно от тяхна страна,защо си още на тях?!
[Quote]Тема: Re: Булсат.ком
Автор: alskaranne
Публикувано: 11.12.2011 11:18
това е много некоректно от тяхна страна,защо си още на тях?![/Quote]
Хах, :D
В магазините продължават да предлагат приемници ( в това число и новия), без да ти казват, че НЕ може да гледаш всичко от пакета което си платил, защото ти трябва всъщност друг модел приемник. Смехорията е пълна, когато ти инсталират оборудването и разбереш, че трябва да платиш още 18лв. за приемник и по още 58 за всеки допълнителен който искаш за да гледаш каналите, които иначе са ти предложили в пакета.
За да е пълна каша, ако първоначално си заявил, че искаш приемниците с които се гледа всичко от пакета които си заплатил и платиш по 58лв. на допълнителен ще ти искат и 68лв. за тяхната инсталация. В същото време ако предпочетеш да не гледаш част от пакета за който е платено ще се плати по 9лв. за инсталация. Явно кабела става по - скъп, защото разлика в инсталацията няма.
Още по - лошото, е че, платения приемник работи по - зле и има по - малка функционалност от безплатните.
Автор: alskaranne
Публикувано: 11.12.2011 11:18
това е много некоректно от тяхна страна,защо си още на тях?![/Quote]
Хах, :D
В магазините продължават да предлагат приемници ( в това число и новия), без да ти казват, че НЕ може да гледаш всичко от пакета което си платил, защото ти трябва всъщност друг модел приемник. Смехорията е пълна, когато ти инсталират оборудването и разбереш, че трябва да платиш още 18лв. за приемник и по още 58 за всеки допълнителен който искаш за да гледаш каналите, които иначе са ти предложили в пакета.
За да е пълна каша, ако първоначално си заявил, че искаш приемниците с които се гледа всичко от пакета които си заплатил и платиш по 58лв. на допълнителен ще ти искат и 68лв. за тяхната инсталация. В същото време ако предпочетеш да не гледаш част от пакета за който е платено ще се плати по 9лв. за инсталация. Явно кабела става по - скъп, защото разлика в инсталацията няма.
Още по - лошото, е че, платения приемник работи по - зле и има по - малка функционалност от безплатните.
Така е благодарение на феновете на ритнитопковците Булсата са без конкуренция особено в малките населени места за това се държат и като монополисти каквито всъщност са.
-
потресен съм,ами явно БТК в това отношение са по-коректни
Благодаря Ви за изчерпателните отговори (yes)(beer)
Благодаря Ви за изчерпателните отговори (yes)(beer)
[Quote]потресен съм,ами явно БТК в това отношение са по-коректни
Благодаря Ви за изчерпателните отговори (yes)(beer) [/Quote]
БТК и отношение,на мен ми теглиха една мйна по телефона,зашото исках да прекратя договора,а те го били преподновили за още 2 години,защото дядо ми бог да го прости е дал съгласие по телефонен разговор без той да е титуляр.Сега се съдим,но повече не искам да чуя за фирмата виваком,просто за мен не съществуват
Благодаря Ви за изчерпателните отговори (yes)(beer) [/Quote]
БТК и отношение,на мен ми теглиха една мйна по телефона,зашото исках да прекратя договора,а те го били преподновили за още 2 години,защото дядо ми бог да го прости е дал съгласие по телефонен разговор без той да е титуляр.Сега се съдим,но повече не искам да чуя за фирмата виваком,просто за мен не съществуват
-
темата е за телевизия ..... :D
Влезнах им в сайта,да видя какви са цените и се шашнах направо (woo) Уникално ниски (yes) Пакет СТАНДАРТЕН + пакет ПРЕМИУМ + пакет HD-само 16.80 лв. Като се сетя,че идиотите от Мтел искат 20 лв. само за HD каналите (no) Офертите с включен нет също са много добри. Горната оферта за ТВ + 34 МБ интернет за само 25 лв-уникално. В момента няма по добра оферта на пазара!!! Като сложиш на кантара и че само там можеш да гледаш испанското футболно първенство(снощното El Clasico беше уникално) разбирам защо имат толкова много абонати-последните данни,на които попаднах,бяха за над 750 000 абоната (yes)
Като става дума за hd - satellite bg. Лично за мен, обаче не виждам кой знае какъв смисъл от телевизията, мисля, че комерсализацията я убива бавно и идеи като apple/google/smart tv и т.н. постепенно ще изместят сегашния формат на телевизиите.