Булсат.ком
Re: Булсат.ком
Satellite действително имат добри канали,които ги няма другаде в БГ. Обаче цените са им...нямам думи (woo) Такса 38 лв. на месец-без коментар. 310 лв. за монтаж,антена и приемник-е кой мазохист ще ги използва?
Zа apple/google/smart tv съм съгласен,че постепенно ще измести сегашния формат на телевизиите,но това време е далеч в бъдещето. В настоящето трябва да се задоволим с това,което има тук и сега. А наистина Булсатком ме изненадаха уникално много,просто не съм предполагал,че такива цени съществуват,аз разглеждах офертите на Мегалан,но сега те ми се струват ужасно завишени и оскъпени!!!
Zа apple/google/smart tv съм съгласен,че постепенно ще измести сегашния формат на телевизиите,но това време е далеч в бъдещето. В настоящето трябва да се задоволим с това,което има тук и сега. А наистина Булсатком ме изненадаха уникално много,просто не съм предполагал,че такива цени съществуват,аз разглеждах офертите на Мегалан,но сега те ми се струват ужасно завишени и оскъпени!!!
Цената при [B]SatelliteBG[/B] е за 2 карти, по принцип трябва да се ползват в едно домакинство, но никой не те следи. Т.е. ако имаш желание за [B]HD[/B](22 канала в момента, до 1-2 месеца - 30) може да ти излезне [B]19лв[/B]. Също така не те задължават да ползваш техен приемник - има вече доста телевизори с вградени DVB-S2 тунери, има приемници за около 100лв., дори и операторския им приемник излиза ~ 150лв. При другите DTH оператори си вързан с операторско оборудване.
В момента избор е лесен в България: ако търсиш качество и [B]HD канали[/B] - [B]SatelliteBG[/B], ако търсиш спорт и добра цена - [B]Bulsatcom[/B]. От другите оператори си заслужава само [B]MSat[/B] - има уникален, НО ПИРАТСКИ набор от програми. И това ще е до време....
В момента избор е лесен в България: ако търсиш качество и [B]HD канали[/B] - [B]SatelliteBG[/B], ако търсиш спорт и добра цена - [B]Bulsatcom[/B]. От другите оператори си заслужава само [B]MSat[/B] - има уникален, НО ПИРАТСКИ набор от програми. И това ще е до време....
satellite имат добра цена за абонамент за доп. приемник. Също така тяхната карта е подходяща за някой не много легални дейности. :D
Цените са нормални... но не и за тези ширини.
Интернета на bulsat е, подобен на blizoo - някъде може и да е добър, на повечето места е по - скоро зле. В това отношение са много далече от спнет/мегалан и едва ли някога ще ги настигнат. Не вярвам скоро булсат да пускат оптично влакно до жилището, подобно на спнет.
Е, сега варианта на бтк също не е лош, като пуснат и официално и телевизията по кабел, ще може да сравним с тази на мегалан.
[Quote]В настоящето трябва да се задоволим с това,което има тук и сега.[/Quote]
Въобще не мога да се съглася. Без идеи какво искаме, няма и да го имаме. Само умрелите са задоволени (е, всъщност това не го знам). Пък и икономиката не работи така - растеж, заради самия растеж. :D
Именно, затова предната седмица разбрах колко добър е lg p930 и колко не ми харесва в сравнение с sgs II. Първия го няма тук и сега и едва ли ще го има, но вече знам, че не ми задоволява нуждата от high-end android телефон.
Цените са нормални... но не и за тези ширини.
Интернета на bulsat е, подобен на blizoo - някъде може и да е добър, на повечето места е по - скоро зле. В това отношение са много далече от спнет/мегалан и едва ли някога ще ги настигнат. Не вярвам скоро булсат да пускат оптично влакно до жилището, подобно на спнет.
Е, сега варианта на бтк също не е лош, като пуснат и официално и телевизията по кабел, ще може да сравним с тази на мегалан.
[Quote]В настоящето трябва да се задоволим с това,което има тук и сега.[/Quote]
Въобще не мога да се съглася. Без идеи какво искаме, няма и да го имаме. Само умрелите са задоволени (е, всъщност това не го знам). Пък и икономиката не работи така - растеж, заради самия растеж. :D
Именно, затова предната седмица разбрах колко добър е lg p930 и колко не ми харесва в сравнение с sgs II. Първия го няма тук и сега и едва ли ще го има, но вече знам, че не ми задоволява нуждата от high-end android телефон.
[Quote]Като сложиш на кантара и че само там можеш да гледаш испанското футболно първенство(снощното El Clasico беше уникално)[/Quote]:D:D
Що така мислиш:) Аз го гледах на две телевизии(е коментара не бе на БГ)+компа:D:D:D:D
За буклук сата или добро или нищо(като за мъртвец):D Не може да те подведат,че като си закупиш цялото оборудване в кеш,ще ползваш услугите когато си искаш.Да ама не :D Първо искам включване примерно от 25.11 до 23.12 и кво две такси+4лв. за включването.Помиярска работа.да бяха казали щях да си плащам месечните такси и да не плащам цялото оборудване(angry) Тез надминаха по наглост моб. оператори.Та те за това има начин;) после що сме крадели в БГ. Те крадат официално ние полу;)
http://king-tommy.com/210/televiziya-na-raba-na-zakona/
Що така мислиш:) Аз го гледах на две телевизии(е коментара не бе на БГ)+компа:D:D:D:D
За буклук сата или добро или нищо(като за мъртвец):D Не може да те подведат,че като си закупиш цялото оборудване в кеш,ще ползваш услугите когато си искаш.Да ама не :D Първо искам включване примерно от 25.11 до 23.12 и кво две такси+4лв. за включването.Помиярска работа.да бяха казали щях да си плащам месечните такси и да не плащам цялото оборудване(angry) Тез надминаха по наглост моб. оператори.Та те за това има начин;) после що сме крадели в БГ. Те крадат официално ние полу;)
http://king-tommy.com/210/televiziya-na-raba-na-zakona/
По тази невероятно идиотска логика, между другото и престъпна, при булсатком за основен плюс допълнителен ( и двата hd ) ти излиза към 20 лева. Като го делнеш с друг става десет. Но не е добронамерено и не се и позволява. И спорта тук присъства. NBA къде ще го дават? ;)
[Quote]В момента избор е лесен в България: ако търсиш качество и HD канали - SatelliteBG, ако търсиш спорт и добра цена - Bulsatcom.[/Quote]
Хубаво е да четеш внимателно!
Bulsatcom имат в момента най-добрата колекция спортни събития в България. Но им куца HD съдържанието - имат 5-6 програми, при това повечето с намалена резолюция 1280х1080(при оригинална 1920х1080), т.е. хората с големи панели усещат намалената резолюция. И развитие скоро няма да има - на спътника няма капацитет, а и предстои смяната в близките 2 години, което ще бъде голямо стресение.
Хубаво е да четеш внимателно!
Bulsatcom имат в момента най-добрата колекция спортни събития в България. Но им куца HD съдържанието - имат 5-6 програми, при това повечето с намалена резолюция 1280х1080(при оригинална 1920х1080), т.е. хората с големи панели усещат намалената резолюция. И развитие скоро няма да има - на спътника няма капацитет, а и предстои смяната в близките 2 години, което ще бъде голямо стресение.
Как да няма капацитет? Унгарците и гърците се изнесоха до преди някой месец. Капацитет има, особено и след симулкрипта. И да видим PLHD при кого ще изгрее ;) Сателайта обира повечето свободни канали по небето, и какво има да им гледаш? Голям избор HD качество и никакво съдържание. Като говорим за HD качество, по колко HD канала имат на един транспондер? :P
Не виждам какво сътресително има в това като идеш на касата да ти кажат, че трябва да си смениш приемника, защото техническия прогрес го изисква ;)
Не виждам какво сътресително има в това като идеш на касата да ти кажат, че трябва да си смениш приемника, защото техническия прогрес го изисква ;)
То могат да пуснат повече hd канали, ако продължат практиката на симулкрипта с dolce. Три канала от hd пакета могат да ги пуснат от един транспондер с румънците, а на тяхно място ще се освободи капацитет за други. Цялостното преминаване на mpeg4 може да освободи цял транспондер и на него да качат още осем hd канала. MAD вече ги няма спътника, могат да използват и техния капацитет, но тези работи са свързани с разходи, които не искат да правят.