Булсат.ком
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Булсат.ком
Момчета некой запознат ли е с детайли по пакетите на булсат-а
за телевизиите ? смисъл имат ли Save desk оферти и в какви случаи ги прилагат.
тъй като искам да направя сравнение с БТК телевизията :D
за телевизиите ? смисъл имат ли Save desk оферти и в какви случаи ги прилагат.
тъй като искам да направя сравнение с БТК телевизията :D
Re: Булсат.ком
Дай малко подробности за непосветените абонати на Булсата що е то Save desk.
-
аз не ги знам затова питам,ами Save Desk,когато некой се отказва и му предлагат по-добри оферти от стандартните .... задържане на клиенти ,от този сорт неща
дали знае некой :)
дали знае некой :)
[Quote]аз не ги знам затова питам,ами Save Desk,когато некой се отказва и му предлагат по-добри оферти от стандартните .... задържане на клиенти ,от този сорт неща
дали знае некой :) [/Quote]
Има такива оферти обаче са само за прозвънени абонати от кол центъра,промото е плащаш 2 а гледаш 6 месеца.
Сега има промо за всички абонати на Булсат плащаш 3 получаваш 5 месеца пакета който си платил
дали знае некой :) [/Quote]
Има такива оферти обаче са само за прозвънени абонати от кол центъра,промото е плащаш 2 а гледаш 6 месеца.
Сега има промо за всички абонати на Булсат плащаш 3 получаваш 5 месеца пакета който си платил
[Quote],ами Save Desk,когато некой се отказва и му предлагат по-добри оферти от стандартните[/Quote]:D:D:D
Ами за 120лв.(еднократно) аз си гледам 18-20 български програми и още 30+ други ако ще да сменят кодировката си 100000 пъти:D:D:D:D:D:D
Ами за 120лв.(еднократно) аз си гледам 18-20 български програми и още 30+ други ако ще да сменят кодировката си 100000 пъти:D:D:D:D:D:D
За по - лесно, направо го спри. Булсат не заслужават друго отношение.
-
а бе това 2 месеца плащаш и 6 гледаш си е стабилен SAVE DESK :D
мерси за инфото
мерси за инфото
-
смисъл некъв декодер имаш и тарелка ??!?
просветли и нас радо :D
просветли и нас радо :D
само тарелката на бОлсата:D и един турски сателит;) абонамент-доживотен,такса 0.00$(woo):D:D:D:D