Булсатком GSM , няма сигнал и антени
Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени
А ми аз имам сигурно над 20 поста в които намилах на Милен и другите подръжници да не чакат чудеса от Булсат, и че другите оператори няма да си намалят цените, защото много добре знаят за, колко време се развива мрежа и, какви пари трябва да се налеят в нея! Къде е сега Милен да ми каже, че не съм прав?
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Много си прав! За съжаление аз също възлагах големи надежди на Булсатком, но какво да се прави хубавите неща стават бавно... и са кратки. :)
Нокия с фенерче.
тези булсатком не могат да се справят с кабелната си телевизия,5 ден чакам да дойдат да отстранят аварията си а ще предлагат интернет и мобилна телефония.за мен са доста несериозни
От 2008 съм им абонат. Нямам обвързващ договор от години, с изключение на предплатените такси, следствие от промоции.
След нова година ми изтече договора и реших да търся обединяване на сметките/редуциране на доставчиците.
виваком, близу и нет1 ме въртяха няколко дни докато дадат дата за реакция. Нет1 са най-предприемчиви, но не можех да чакам 1 седмица по празниците.
Предплатих Булсат до края на лятото и сега не съжалявам (причините: Ф1 в HD формат и недоволните от виваком съседи)
След нова година ми изтече договора и реших да търся обединяване на сметките/редуциране на доставчиците.
виваком, близу и нет1 ме въртяха няколко дни докато дадат дата за реакция. Нет1 са най-предприемчиви, но не можех да чакам 1 седмица по празниците.
Предплатих Булсат до края на лятото и сега не съжалявам (причините: Ф1 в HD формат и недоволните от виваком съседи)
В Стара Загора има раздвижване - на няколко места,където имаше WIMAX антени сега са надградени с такива,подобни на тези за 3G ,а на едно ново място където нямаше антена сега има една,която прилича на антените на мтел и глобул за 3G,явно за за LTE.Според мен,тези надградените са на макс телеком,нали и те се очаква да стартират мобилна телефония,а тази новата мисля,че е на булсатком. Все пак това са мои предположения.....
Днес се прибирах от вилата, и на една от сградите на Бизнес-парка видях опакована с винил, предполагам антена на някой от бъдещите GSM оператори. Някой знае ли нещо? Съжалявам но бързах и не можах да снимам!:(
Iphone 15 Pro Max
Попитах няколко пъти поддръжката на Булсат (за всеки случай), отговора само един - Q2 2014.
чак средата на догодина? нали беше до края на тази!
Те ако до края на другата успеят да го пуснат пак ще е добре... :D
мм дамм... булшитком пак се изхвърлиха прекалено гръмко с тия срокове и обещания...