Булсатком GSM , няма сигнал и антени

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Булсатком GSM , няма сигнал и антени

Мнение от buttman » 01 фев 2014, 21:00

Услугата на Булсатком е най-изгодна, при това без договор. Но качеството и количеството вече отстъпват на Виваком. Бързият интернет е с ограничено покритие, дори и в най-големите градове.
Не съм абонат на Виваком, но възможността да ползваш собствен ТВ /приемник с CAM на Виваком или друг оператор е огромно предимство.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2014, 15:19

Да, екстра е да можеш да правиш пауза, запис и т.н. на предаванията... Ама аз имам и една чиния в Белгия на мое име и тепърва да се сменя, е безумно... Пък и в момента съм без договор, а при Вива трябва да подпиша... Пък и ще чакам да видим Булсат като си пуснат мрежата дали ще има нещо интересно...

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Мнение от vv » 02 фев 2014, 17:57

(blush)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 02 фев 2014, 19:15

Последните постове не са извън темата. Развитието на Булсатком като мобилен оператор е въпрос преди всичко на финанси. Което е пряко свързано със състоянието на ТВ услугата им и тази на конкурентите. Това и обяснява проблемите със сроковете.
Разбира се, в страна като България съществена роля играят и други фактори. Видно е, че при всяка власт основният им конкурент има монополна привилегия. Последният удар бе с TV+ и F+. Булсатком обаче си заслужиха съдбата.
Нищо няма да се получи с мрежата им. Ако беше рентабилна, отдавна щеше да е развита от другите.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 02 фев 2014, 19:22

[Quote]Затова освен да преименуваме темата на [B]спам 2[/B][/Quote]
И какво предлагаш да се пише в темата бе, пич? Всички дружно да изрецитираме, че \"няма антени и няма сигнал\"...

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 02 фев 2014, 19:55

Не обичам да се меся, но трябва да споделя, че форумът без такива теми просто не е същия. В един момент всички оставиха операторите комфортно на текущото статукво, създавайки ми впечатлението, че всичко е 6.
Някои преди време изтъкваха останалите проблеми в страната като по-важни. Чудесно, сигурно. Аз този форум го отварям да прочета комуникационните новости в бг.
Хубаво е да има правила, но да модифицираш тема, към която има интерес, я затваря.
Стремя се да се изразявам обективно, затова ще спомена само, че още няма оператор с приемливо покритие в бг, като единият се води май 20 години вече на пазара. Камо ли да говорим за по-новите поколения свързаност, там нещата са тъжни.
Присъдите нека ги издаваме след като съответния доставчик направи съответния ход. Не очаквам чудеса от булсат, но предвиждам промени, ако те се намесят.
Fire is Faith

Потребителски аватар
klen4o
Регистриран: 07 юли 2006, 10:16

Мнение от klen4o » 02 фев 2014, 20:41

Допълнителният приемник(абонат съм на ТВто и на двата оператора) е 2,40 и на двата оператора.
Качеството и допълнителните услуги на ИПТВ на Виваком натделяват в случая.
Договора не ми е проблем по добро от това няма да се появи скоро на тази цена.

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 03 фев 2014, 10:10

[Quote]http://vivacom.bg/tv/bg/OffersAndPrices/Offer/11[/Quote]
[Quote]Месечният абонамент за допълнителен приемник за пакет Старт и за безсрочен договор или 12 месечен договор, за пакети Стандарт и Екстра/пакетна услуга с болтон +TV20 или +TV30 е[B] 4.80 лв./мес[/B]. [/Quote]

Потребителски аватар
klen4o
Регистриран: 07 юли 2006, 10:16

Мнение от klen4o » 03 фев 2014, 10:52

Това го знам, но аз подписах с договор и плащам 2,40 за допълнителния приемник( 1год договор на +TV30). Затова съм написал, че не ми е проблем договора, просто офертата ме устройва.

vv
Регистриран: 06 юни 2007, 17:54

Мнение от vv » 03 фев 2014, 11:11

Пенсиите също са ги вдигнали миналата година, значи някои от тях могат да станат абонати на Булсатком и ще допринесе за по-добро финансово състояние.
Това е единствената тема която успя да се запази.

Кой оператор има най- евтини допълнителни пакети?

Отговори