Булсатком мобилна телефония?
Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Мен също от вчера ми дзвънкат, днеска говорих с тях.
Номера от който ми се обаждаха беше 09919518, което означава че вече имат работещи телефони и код - 0991. При това, явно имат изградена свързаност вече с мобилтел.
Номера от който ми се обаждаха беше 09919518, което означава че вече имат работещи телефони и код - 0991. При това, явно имат изградена свързаност вече с мобилтел.
Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
На мен звъннаха на Теленорски номер,но ми звъннаха от +359919518,което е различно от 099 код,виж,дали не грешиш,що за номер е това?
На мен също. Питаха ме дали ползвам техни услуги. Отговорът им бе НЕ. Казаха ми,че съм се регистрирал успешно. Да видим - дали ще ме вържат или като не ползвам техни услуги може да ме извхвърлят от томболата.
(не очкавам да спечеля каквото и да е)
(не очкавам да спечеля каквото и да е)
И как беше качеството на разговора?
Като нормален гсм?
Като нормален гсм?
Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Ама защо решихте,че това е номер на Булсат и то мобилен?
Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Какъв е и на кого е?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Според мен липсва една 9,не знам на кого е.
Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Да, сега погледнах и е така. (явно много ме е напекло слънцето вчера :D ) Ами... 91 е код за регион. Враца или Видин някъде.
Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Логично е кол-центъра да е в Стара Загора или София,Видин???? Едва ли,някаквъ кратък номер е,доста странен,да не е от някакво приложение като Вайбър?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Аз също се регистрирах, когато се появи информацията във форума, но още не са ми се обадили.
[Quote]да не е от някакво приложение като Вайбър[/Quote]
Може би някакъв VoIP. Вайбъра ползва реалния телефонен номер на който си го регистрирал.
[Quote]да не е от някакво приложение като Вайбър[/Quote]
Може би някакъв VoIP. Вайбъра ползва реалния телефонен номер на който си го регистрирал.