Булсатком мобилна телефония?
Булсатком мобилна телефония?
Правя си кафе и съм пуснал на magictv за разнообразие и като се връщам, чувам рекламата. http://igra.bulsat.com/ Булсата дават телефони с мобилен интернет и 1000 минути към всички оператори. VoLTE ли са пуснали или какво вътрешен роуминг?
Re: Булсатком мобилна телефония?
Ако питаш мен нищо не са пуснали все още.Доколото видях края на играта е 01.09 така,че ако ще има раздвижване то ще бъде след Септември месец.
Доста любопитно,но защо не мога да участвам,изписва ми,че номера ми трябва да започва с 359,написах го така 359897****** и пак ме изххърля.Дали утре да ме видя в офис на Булсат за какво иде реч?
В момента, в който Булсат вкара телефония автоматически ставам техен ТРОЛ за без пари.
Радва ме факта, че стартират. Най-после БЪЛГАРСКА компания ще ми прибира пари.
Загорабой, при мен стана регистрирах се!
Пробвай с +359, само с 359 и при мен не стана.
Радва ме факта, че стартират. Най-после БЪЛГАРСКА компания ще ми прибира пари.
Загорабой, при мен стана регистрирах се!
Пробвай с +359, само с 359 и при мен не стана.
Освен варианта за войс лте или роуминг (съмнително), може просто да се касае за някакво сип приложение.
Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Мерси,с + стана
Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Виваком също е Българска компания, защо не прегледаш офертите им? :)
Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Гледал съм ги, мислил съм. Свободата си е свобода обаче. Две години не ми се подписва, а за една са куци плановете, а и ми е неприятен факта, че новите собственици ще са инициалите от тефтерчето на Филип Златанов. Тея боклуци не се наядоха на пари - цялата страна опоскаха и не им стигна. Свещи и лекарства да си купуват само с окрадените пари.
Re: Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
И аз се записах за играта,че да видим.С + 359 си пишете номерата,че иначе НЕ СТАВА.
УСПЕХ И КОЙТО СПЕЧЕЛИ ДА ПОЧЕРПИ ИЛИ ПОНЕ СЕ ОБАДИ/ПОХВАЛИ.
УСПЕХ И КОЙТО СПЕЧЕЛИ ДА ПОЧЕРПИ ИЛИ ПОНЕ СЕ ОБАДИ/ПОХВАЛИ.
Re: Re: Re: Булсатком мобилна телефония?
Виваком няма нищичко българско в себе си, освен името в регистъра. Русия, бате, Русия ;)