"Булсатком" - под груб натиск
Re:
Аз лично заради БТВ няма да се хвана да сменям доставчик, може би ти също, може би и всички от този форум, но има достатъчно хора, които биха го направили. Комбинираните услуги на другите оператори им излизат по-изгодно като дръпнат чертата. Интернетът и GSM сегментът на Булсат се бави... липсата на Бтв просто е ключът към вратичката на мазичката. Това е една стандартна верижна реакция от грешки (недостатъци), при която предпоследната грешка е винаги незабележима и привидно незначителна, но прави следващата - причина за инцидент.
Предпоставки > Неадекватност > Следствие > Инцидент
Предпоставки > Неадекватност > Следствие > Инцидент
Fire is Faith
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re:
Няколко пъти говорш вече за GSM мрежа на Булсатком? До колкото знам няма да правят GSM мрежа, тя е нещо остаряло за днешно време. Може би имаш предвид 3G?
Другото за което съм провокиран да пиша е, голямата ми изненада колко много се вълнувате от телевизии и разпространение то им? За мен телевизията е нещо напълно пренебрежимо и не мога да разбера как хората плащат пари за нея? След като гледате толкова много реклами не е ли редно да е безплатна или те да ви плащат? :D
Другото за което съм провокиран да пиша е, голямата ми изненада колко много се вълнувате от телевизии и разпространение то им? За мен телевизията е нещо напълно пренебрежимо и не мога да разбера как хората плащат пари за нея? След като гледате толкова много реклами не е ли редно да е безплатна или те да ви плащат? :D
Re:
Знаете ли и аз съм съгласен изцяло с Вас абсолютно подкрепям Булсат лошото е, че тези мнения не ги четат от БуламачТВ, и никой няма да си вземе поука затова нека да подкрепим Булсат и да докажем на държавата, че не полицейщината е важна в тази държава а хората.
Re:
За добро или лошо, не е така. Долче клекнаха на CME-Romania. Върнаха им програмите и това доведе до поредните промени на програмите на Булсат. Пак нерви за абонатите. Пак поредния ъпдейт на приемниците. Така е като пускаш програми на друг оператор. При това с отвратително качество. Сега вече БТВ няма да отстъпят.
Вчерашната акция беше просто предупреждение. От най-високото ниво. Кой плаща осигуровки върху реалния доход в частния сектор. Да не е луд ! Това е само повод.
Вчерашната акция беше просто предупреждение. От най-високото ниво. Кой плаща осигуровки върху реалния доход в частния сектор. Да не е луд ! Това е само повод.
Re:
[Quote]Тръгвам рано призори,гледам няма ЬТВ!
Търкам сънени очи,гледам няма ЬТВ!
И кафето да заври- няма,няма ЬТВ!
Днеска май ще ми спори-няма,няма ЬТВ!
Хората са по добри ,щото няма ЬТВ!
Вечер пускам новини- радост!Няма ЬТВ!
Господ да благослови ,който махна ЬТВ!
Късно е и ми се спи- ехаа няма ЬТВ!
Сън спокоен до зори - днес не гледах ЬТВ![/Quote]
Хора, изразете гражданската си позиция, като бойкотирате bTV!!! Не гледайте тази телевизия и не купувайте нищо, което се рекламира там. Така ще ги заболи най-много, нанесете им икономически удар. Защото те посягат към вашите джобове, искат повече от 2 лв. на абонат да им плаща Булсатком за уникално тъпите им канали с реклами през 15 минути. Това означава пакетите да поскъпнат с по 2 лв. отгоре всеки месец само заради наглоста и алчноста на bTV (no)
Търкам сънени очи,гледам няма ЬТВ!
И кафето да заври- няма,няма ЬТВ!
Днеска май ще ми спори-няма,няма ЬТВ!
Хората са по добри ,щото няма ЬТВ!
Вечер пускам новини- радост!Няма ЬТВ!
Господ да благослови ,който махна ЬТВ!
Късно е и ми се спи- ехаа няма ЬТВ!
Сън спокоен до зори - днес не гледах ЬТВ![/Quote]
Хора, изразете гражданската си позиция, като бойкотирате bTV!!! Не гледайте тази телевизия и не купувайте нищо, което се рекламира там. Така ще ги заболи най-много, нанесете им икономически удар. Защото те посягат към вашите джобове, искат повече от 2 лв. на абонат да им плаща Булсатком за уникално тъпите им канали с реклами през 15 минути. Това означава пакетите да поскъпнат с по 2 лв. отгоре всеки месец само заради наглоста и алчноста на bTV (no)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re:
За мое голямо съжаление, смених Булсатком точно преди 2 месеца, тъй като нямат CA модули и исках всичко да ми става с едно дистанционно и минах на Близу.
НО изразявам силната си подкрепа към Булсатком в тази неравностойна битка срещу мутрите и властта!
Така или иначе по БТВ освен Шампионска Лига, друго нищо не гледам. То няма и какво... От тук нататък ще бойкотирам и ШЛ по БТВ, като гледам мачовете от някой безплатен стрийм в интернет.
Много съм потресен от тази изключително грозна история и МОЛЯ всички да се замислят за кой ще гласуват на следващите избори и най-важното - да гласуват !!!
НО изразявам силната си подкрепа към Булсатком в тази неравностойна битка срещу мутрите и властта!
Така или иначе по БТВ освен Шампионска Лига, друго нищо не гледам. То няма и какво... От тук нататък ще бойкотирам и ШЛ по БТВ, като гледам мачовете от някой безплатен стрийм в интернет.
Много съм потресен от тази изключително грозна история и МОЛЯ всички да се замислят за кой ще гласуват на следващите избори и най-важното - да гласуват !!!
Re:
Аз също ги смених заради CA модула, а и местния оператор (който за радост не е купен от Близу) ми предлага много повече и телевизия и интернет за по-малко пари. НО атаката, която се оказва върху Булсат изобщо не ми се нрави, това е подло поведение и заставам на страната на Булсатком! Да направят пакет - БТВ и да видим кой ще си ги плаща.