БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!

Мнение от bomobilebulgaria » 12 авг 2014, 21:01

Патрон съм, така чета, така пиша. Ако нещо не те устройва това трасе го наричай както искаш. Аз не съм чул някой да има право да закрива логото на SkySports в България и да пуска сигнала като собствен в телевизията си ;)

Ако ти е удобно го наречи сигнала \"взет\", както ромите си \"взимат желязо\" и го носят по пунктовете, както си \"взимат\" и други неща. Наистина си прав, че трябва да влезнем в България 2014, вече деяния като тези на Булсатком се наричат просто \"вземане\" .. (whistle)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 13 авг 2014, 01:13

Пич, от поне 2 години им ползвам нета на Булсат и искам да ти кажа, че е перфектен. Перфектен беше и преди да ми пуснат оптика до апартамента... В момента плащам за 50, получавам 100 мбпс... И 100-те си се пълнят без зор... Не помня някога да е спирал, освен 1-2 пъти, когато бях забравил да си го платя, и дори и тогава го пуснаха веднага като платих през сайта им...

За нета на Вива не ми говори. Не знам как им е оптичният, но АДСЛ-а е пълен отврат, а това, че не бил прекъсвал, е най-голямата глупост в темата... Без да споменавам хич как 10 дена не можаха да ми го прокарат и всеки ден носеха нови рутери да пробват дали с някой няма да тръгне, като повечето от тхя очевидно не бяха нови, а вече ползвани...

ХaMеЛeoH
Регистриран: 26 юли 2014, 19:38

Мнение от ХaMеЛeoH » 13 авг 2014, 06:17

[Quote]от поне 2 години им ползвам нета на Булсат и искам да ти кажа, че е перфектен[/Quote]

Вярно е добра им е услугата.

[Quote]Не помня някога да е спирал, освен 1-2 пъти, когато бях забравил да си го платя[/Quote]

За това си се доказал че си ц***** и не плащаш.

[Quote]За нета на Вива не ми говори.[/Quote]

Мобилния е най-добрия от трите оператора,за адсл е ясно,за оптичния нямам наблюдения.

-------------------
[B][i]mod edit: Спазвай добрия тон!
@Ванката[/i][/B]

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 13 авг 2014, 10:10

[Quote]За това си се доказал че си ц***** и не плащаш.[/Quote]

Аха, ф******* г****** б****** не се стърпя да се самоидентифицира кой е новият му акаунт...

Но иначе си прав - за кофти услуги не плащам...

-------------
[B][i]mod edit: Не давайте определения и спазвайте добрия тон!
@Ванката[/i][/B]

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 13 авг 2014, 15:06

[Quote]Не знам как им е оптичният, но АДСЛ-а е пълен отврат, а това, че не бил прекъсвал, е най-голямата глупост в темата... [/Quote]

Внимавай с определенията ! Изобщо не ми приличаш на човек, който може да дава определения кое е умно или глупаво. Когато опонираш, първи чети чуждите мнения. Щом при теб е перфектен, значи изобщо е перфектен. Голяма логика.

За разлика от теб, давам форума на Булсатком, където въпреки ужасната цензура, не са успели да изтрият жалбите.

Интернетът на Булсатком няма как да е перфектен, защото е още на ЛАН мрежи. Следователно при всеки гръм отива на кино. Оптичният им интернет може и да е добър, но е незначителна част. Защото нямат пари.

И защото трябва да ползват каналната мрежа на Виваком и да плащат за нея.

[Quote]Още нямам интернет,е вий ташак си прайте вече!Един граф не можете да оправите,аз ли да се качвам на блока да търся проблема?!?[/Quote]

[Quote]И при мен е така вече трети ден... Обяснението - няма захранване по трасето, има загуби по трасето, трасето е дълго и прочие глупости, които си пр

речат...[/Quote]

[Quote]След четири дни без интернет, днес звъня пак да питам кога ще се оправят нещата и ми се отговаря, че нет нямам от днес и че се работело!!! Казвам, че се обаждам за четвърти пореден ден, а те - не бе от днес е проблема при вас, викам как разбрахте, че е от днес като не съм се обаждал по-рано, [/Quote]

[Quote]О, ЧУДО!!! Има интернет!!![/Quote]

[Quote]Ужасен интернет.......Обръщам се към екипа булсатком скъпи приятели ако това са ви разбиранията и познанията за добър интернет, има много ама много да учите.Клиент съм ви от 5 дена и вече не искам и да чувам за вас.... :lol:

Най- хубавото е че съм на безплатен месец и нищо не ви дължа.

Поздрави........

[/Quote]

http://forum.bulsat.com/viewforum.php?f=34

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 14 авг 2014, 00:28

[Quote]Внимавай с определенията ! [/Quote]

Това трябваше да е заплаха ли? От позицията на модератор?

[Quote]Изобщо не ми приличаш на човек, който може да дава определения кое е умно или глупаво.[/Quote]

Тук ти даваш определени за човек. Аз бях дал определение за конкретно изказване. Така че по твоите думи - внимавай с определенията!

[Quote]Когато опонираш, първи чети чуждите мнения. [/Quote]

Аз ги чета, но ти очевидно не ги четеш... Поне спазвай собствените си съвети... Отново!

[Quote]Щом при теб е перфектен, значи изобщо е перфектен. Голяма логика.[/Quote]

Ето ти и доказателство, че не четеш! Аз съм написал следното:

[Quote]Пич, от поне 2 години им ползвам нета на Булсат и искам да ти кажа, че е перфектен. Перфектен беше и преди да ми пуснат оптика до апартамента...[/Quote]

Както виждаш, говоря ЗА СЕБЕ СИ и за моя апартамент! Я да видим ти за кого говориш? Цитат:

[Quote]Интернетът на Булсатком е под всякаква критика. [/Quote]

Ще ти перифразирам по-горния цитат:

[Quote]Щом при теб е зле, значи изобщо е зле. Голяма логика.[/Quote]

Усещаш ли се как ти си този, който прави нещата, за които обвиняваш мен? Че и ми говори на удивителни...

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 14 авг 2014, 01:56

[b][i]Моля пишете по темата и не влизайте в дребни пререкания. Всеки споделя мнение за дадена услуга и това мнение е базирано на личните му впечатления (от пряко използване или от приятели). Давайте своето мнение и не съдете другите за тяхното. Останалите потребители сами ще решат какъв извод да си направят за съответната услуга. Всяко следващо мнение, което не е по темата ще бъде изтрито.[/b][/i]

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 14 авг 2014, 12:00

Последните мнения разводниха и изместиха темата за 4G мрежата на Булсатком. Моля модераторите оттук нататък да вземат мерки и мнения, които не са по темата, да бъдат изтривани. За да върнем темата по същество, копирам най-важната новина:

Както знаете, често съм критикувал българските журналисти, че не пишат за истинските новини. Ето една новина, която случайно срещнах в чужд сайт и която я няма никъде в БГ медиите:

[Quote]Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) е избрана да осигури 20 млн.евро заем за Булсатком. Допълнително ще бъдат предоставени и 65 млн. евро от търговска банка. Общата сума от 85 млн. евро ще бъде използвана за изграждане на 4G LTE мрежата на компанията, както и за развитие и разширяване на оптичната и инфраструктура.[/Quote]

Източник: Един от най-авторитетните световни сайтове за информация относно мобилни оператори, покритие и пазарни анализи:

http://www.telegeography.com/products/commsupdate/articles/2014/08/06/ebrd-set-to-offer-bulsatcom-eur20m-loan/index.html

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 05 дек 2014, 12:08

Освен, че се хваща вече на доста места из Варна, днес забелязах и още нещо - макар, че съм на теленор, ми дава възможна опция да се регистрирам на булсат.
Дали е възможно да се разбрали с норвежците или не си нямам на идея, но все пак е промяна.

alexandrov1
Регистриран: 29 юни 2012, 20:36

Re: Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!

Мнение от alexandrov1 » 05 дек 2014, 13:28

Интересно,

а, когато се регистрираш през Теленор, можеш ли да ползваш вече 4G интернета на Булсатком?

Струва ми се, че 2015г. ще бъде добра за всички потребители на мобилни услуги :)

Отговори