БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Вече никой не им вярва на Булсатком. От 10 години съм им клиент и не виждам особена промяна от услугите които предлагат. Да вземат да си оправят проблемите със субтитрите на най-гледаните телевизии и кол центъра който де факто нямат. Пишеш им съобщение - никой не реагира. За толкова години един път не са ми вдигнали телефона. Плащам за 6 месеца напред и всеки месец трябва да ходя да им напомням, че пакета за който съм платил не е стандартния. Когато направят 4G другите кой знае какво вече ще са направили. Не изграждат никакви нови мрежи за оптичен нет, а просто са изкупили някои мрежи от бивши по-малки доставчици които използват.
Re: Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Long live БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Аз чаках година за HD приемник... но пустата й формула! Ще броят пилците на есен, струва ми се.
Аз чаках година за HD приемник... но пустата й формула! Ще броят пилците на есен, струва ми се.
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Милене, нещо прекалено много се опитваш да им вдигаш акциите на Булсатком. Макар да искам няма как да съм положително настроен към 'предстоящия' старт на 4G мрежата на Булсатком.
Булсатком са много несериозни. Както и другите споменават с много дини под една мишница не става. В момента не предоставят нито една качествена услуга и това е факт. И не бъркай евтино с качествено. На тъщата от Сливен толкова често и прекъсва интернета за по няколко дни, че аз още на първата седмица щях да ги зарежа Булсатком. Пънат се за собствен сателит, но през това време каналите им са толкова смачкани, че качеството е уникално зле. От години имат проблеми с наличността на приемниците при условие, че сме 2015 година! В днешно време китайците бълват боклуци от фабриките си супер бързо. Обслужването от оператори им е супер зле, ако изобщо някой вдигне телефона. 4G мрежата им трябваше да стартира есента на 2013-та. С това темпо още 2 години няма да стартират. Това, че някой видял някъде си нова тяхна клетка изобщо не е 'усилена работа по 4G LTE мрежата им'. Дано не са те послушали много хора, когато апелираше в края на 2013-та да не се подписват нови договори с мобилните оператори, защото старта на Булсатком щял да промени индустрията...
На Булсатком проблемът им е предимно финансов и с действията си сами си петнят името. По-добре една фирма да има една услуга, но качествена, отколкото като Булсатком няколко, коя от коя по-некачествена. И сега след като няма да излъчват А група, формула 1 и тенис то маса абонати ще ги напуснат.
Булсатком са много несериозни. Както и другите споменават с много дини под една мишница не става. В момента не предоставят нито една качествена услуга и това е факт. И не бъркай евтино с качествено. На тъщата от Сливен толкова често и прекъсва интернета за по няколко дни, че аз още на първата седмица щях да ги зарежа Булсатком. Пънат се за собствен сателит, но през това време каналите им са толкова смачкани, че качеството е уникално зле. От години имат проблеми с наличността на приемниците при условие, че сме 2015 година! В днешно време китайците бълват боклуци от фабриките си супер бързо. Обслужването от оператори им е супер зле, ако изобщо някой вдигне телефона. 4G мрежата им трябваше да стартира есента на 2013-та. С това темпо още 2 години няма да стартират. Това, че някой видял някъде си нова тяхна клетка изобщо не е 'усилена работа по 4G LTE мрежата им'. Дано не са те послушали много хора, когато апелираше в края на 2013-та да не се подписват нови договори с мобилните оператори, защото старта на Булсатком щял да промени индустрията...
На Булсатком проблемът им е предимно финансов и с действията си сами си петнят името. По-добре една фирма да има една услуга, но качествена, отколкото като Булсатком няколко, коя от коя по-некачествена. И сега след като няма да излъчват А група, формула 1 и тенис то маса абонати ще ги напуснат.
Re: Re: Re: Re: Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
то хубаво, че имат сигнал Булсатком, ама има ли сим карти, които да предлагат или само само се открива при търсене на мрежи?
Мога да ти кажа приятелю че в момента Булсат имат най-качествената телевизия която се предлага на пазара.Сравнявал съм доста кабеларки във Варна,включително и прехвалената телевизия на Виваком и мога да твърдя че нищо не струва пред Булсата.Абонат съм и на оптичен интернет и за 6 месеца не е прекъснал и веднъж,като на лан кабел си поддържа 90-100 мегабита,а през рутер около 60 мегабита скорост,и това забележи за 9 лева месечно.Да не говорим и за предимството че договора е безсрочен,плащаш гледаш,не плащаш не гледаш.Относно Кол центъра,точно днес се наложи да звъня два пъти по различни въпроси и двата пъти на 30-тата секунда вече говорех с оператор.Това че ти имаш някакъв проблем с тях,не ги прави най некадърните в очите на всички останали.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: БУЛСАТКОМ работи усилено по 4G LTE мрежата си!
Колкото по-зле е положението в БГ, толкова по-добре за Булсат. Повече емигранти, които нямат голям избор за БГ ТВ и ползват техните услуги.
Никой не си е поставил такава цел тук. Просто явно си някакъв мега късметлия, уверявам те. Жалко, че не могат достатъчно много хора да изкажат мнението си и опита си, за да се убедиш в това.
Нека говорим конкретно за 4G от булсат. Има ли, няма ли?
За булсат могат да се кажат и хубави неща, но говорейки за 4G... ако опитам да прозвуча оптимистично ще трябва да цитирам нещо клиширано от рода на "по-важно е участието".
Нека говорим конкретно за 4G от булсат. Има ли, няма ли?
За булсат могат да се кажат и хубави неща, но говорейки за 4G... ако опитам да прозвуча оптимистично ще трябва да цитирам нещо клиширано от рода на "по-важно е участието".
Fire is Faith
Не съм съгласен. Ползвам Булсатком от 10г. (и в момента) и плзвах до преди 20 дена IPTV тв и нет на Виваком 2 години. Няма сравнение. Никога не съм имал проблеми с Виваком. От един месец се опитвам да обясня на Булсатком, че имам проблем със субтитрите на един от приемниците. Та проблема бил в моя телевизор, та бил в дистанционното, та бил в картата, та бил от програмата, та бил от транспондера... нищо. Смениха ми приемника със стар от преди 10г. (защото със стар такъв нямам проблем) .. няма ги субтитрите. Правя запитване чрез мейла за вкарване на нет (искам да стана нов клиент) .. един месец няма отговор. Отивам в един офис - аа да да да имате зпитване, сега АЗ ще го пренасоча към колегите!?!! Всеки месец ходя да им казвам, че пакета който съм предплатил за 6 месеца не е стандартен. Вчера пак им напомних чрез сайта - нищо. Ама вече не ми пука. Аз не гледам Пайнер ТВ и Шоуто на Слави. Телевизиите които гледам - са с кофти субтитри (изчезват, появявят се когато си искат). Подържах Булсата най-вече заради роднини в провинцията, ама и там вече има алтернатива. Пък за нета... комшията който е IT подръжка на НАП в София може да разправя като бивш техен абонат как му обясняват, как трябвало да си рестартира .... За толкова години нищо не направиха, що останало до края на годината дс се редят на попарата на лъвовете.
На сайта им се появиха цени за мобилен интернет: Месечна такса за неограничен достъп със скорост 4 Mbps - 9лв. и със скорост 14 Мbps - 19 лв. Не зная имаше ли го преди.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Има ги от години тези цени :D