БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
Re: БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
Какъвто и сайт да бяха направили при всички положения е по-добре от предишния, който беше отвратителен, да не говорим, че не го бяха обновявали от месеци. Иначе от новите им услуги невиждам нищо от, което аз лично бих се възползвал. Очертава се им гледам телевизията още дълго време, колкото и да ме дразнят.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]http://www.bulsat.com/ [/Quote]
Много е красив сайта! Особено когато логото е с шрифта на Beats By Dre :D (beer)
Много е красив сайта! Особено когато логото е с шрифта на Beats By Dre :D (beer)
[Quote]Много е красив сайта! Особено когато логото е с шрифта на Beats By Dre :D (beer)[/Quote]
Айде сега, то и гроздето било кисело....
Айде сега, то и гроздето било кисело....
Нали не го е патентовал?Всеки може да го ползва по свое усмотрение.
Не всички са алчни егоисти като A...e:X:S(woo)(angry):D:)
Не всички са алчни егоисти като A...e:X:S(woo)(angry):D:)
Аз ли съм кьорав или в сайта няма обявени цени за мобилен интернет?
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Има, след тези на оптичния нет...
[Quote]Много е красив сайта! Особено когато логото е с шрифта на Beats By Dre :D (beer)[/Quote]
Ти още ли работиш в Ментел?!
Не те ли омете" Генералното почистване на къщичката"?
Или пък не си достатъчно убеден в способностите си и си останал с тази "психиатрия"(woo)
Ти още ли работиш в Ментел?!
Не те ли омете" Генералното почистване на къщичката"?
Или пък не си достатъчно убеден в способностите си и си останал с тази "психиатрия"(woo)
Браво на Булсатком, страхотен сайт, много добре изглежда (yes)
Малко рано беше според мен да си обявяват отсега цените, при положение, че новите им услуги стартират чак от 15-ти май. Сегашните КООператори ще имат време да реагират, но пък нищо, нека има конкуренция. Никой досега не е предлагал 1000 мин. към всички фиксирани мрежи в страната от домашен телефон за 7 лв. (woo) Ето това е революция! Дано по-бързо да пуснат и мобилната мрежа и да предложат подобни оферти и там, за да могат хората най-после да си говорят спокойно, без значение към кой оператор звънят и на нормални, европейски цени!
Малко рано беше според мен да си обявяват отсега цените, при положение, че новите им услуги стартират чак от 15-ти май. Сегашните КООператори ще имат време да реагират, но пък нищо, нека има конкуренция. Никой досега не е предлагал 1000 мин. към всички фиксирани мрежи в страната от домашен телефон за 7 лв. (woo) Ето това е революция! Дано по-бързо да пуснат и мобилната мрежа и да предложат подобни оферти и там, за да могат хората най-после да си говорят спокойно, без значение към кой оператор звънят и на нормални, европейски цени!
За нет и телефония - ок, ама за ТВ почват жестоко се уливат. Формула 1 ще се излъчва вече само в платен допълнително ХД пакет. Няма Ринг ХД и БТВ Екшън ХД. 60лв. ти искат за всеки допълнителен ХД приемник, ама ако имат наличен обаче, защото от 1 година все нямат, а на нормалния СД приемник липсват сума ти програми...
Баси с кеф оня ден ги смених :D
Баси с кеф оня ден ги смених :D
За всеки настоящ/бивш клиент на фирмата е ясно че изпитват сериозни трудности да осигурят хардуера. За приемник ХД чаках 5 месеца да ми се обадят- е към нея дата ги бях сменил като доставчик. Днес гледам нещата не са се променили. Продължава чакането за приемници, и рутери нямало... само \"учтивите\" касиерки са в наличност :D
И какво като пуснат хубави услуги, пък не могат да осигурят оборудването ?! Нещо сериозно им куца, и дано го оправят, защото се очертава интересно лято откъм предложения на всички телекоми.
И какво като пуснат хубави услуги, пък не могат да осигурят оборудването ?! Нещо сериозно им куца, и дано го оправят, защото се очертава интересно лято откъм предложения на всички телекоми.