БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
Re: БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
Влязох в офиса на Булсат в централни хали, взех си два XД 200 безплатно защото от близо година съм на най-високият им абонаментен план. За третия хд 200 приемник си платих 58 лв. Четвъртия за сега ще си остане СД защото се ползва в кухничка с СРТ ТВ. Та, приемници си има.Имаше поне 20-на в този офис за който говоря.Но другите, които ми предложиха са 210-ка. Значително по-компактни, но аз заложих на тестваните 200.
[Quote]Баси с кеф оня ден ги смених [/Quote]
Благородно ти завиждам, за което. Жалко, че при мен това няма как да се случи поради собствената ми глупост...
Иначе напълно подкрепям това, което си написал за телевизията на Булсат!
Благородно ти завиждам, за което. Жалко, че при мен това няма как да се случи поради собствената ми глупост...
Иначе напълно подкрепям това, което си написал за телевизията на Булсат!
[Quote]Влязох в офиса на Булсат в централни хали, взех си два XД 200 безплатно защото от близо година съм на най-високият им абонаментен план. [/Quote]
Преди 2 месеца си сложих допълнителен СД приемник, като ми казаха, че ако ползвам поне 3 месеца пакет със Синемакс ще ми заменят безплатно СД приемника с ХД, което напълно ме устройва! Платих си пълния пакет Синемакс+ ХБО на 23.01.2013 г., като около 05.02.2013 забелязах, че нямам Синемакс. Оказа се, че като съм платил на 23.01 съм платил Синемакс за януари, а понеже декември съм ползвал ХБО, то ХБО е платено за февруари т.е аз си плащам пълна такса, но гледам само 8 дни (от 23.01 до 31.01), както и да е и без това много рядко гледам Синемакс...
По лошото е, че вече промоцията за безплатната замяна с ХД приемник вече не била активна (поне 10 пъти се обаждах на *4800 и всеки път ми казваха, че не е активна промоцията) т.е и да плащам още 2 месеца пълен пакет замяната на приемника ще ми струва 58 лв.
Промоцията в секцията с новините на сайта им и към момента си седи:
[Quote]За абонати на платения канал Cinemax замяната на основен и допълнителен приемник ще се извършва безплатно. Необходимо условие е каналът да е заплащан поне 3 месеца.
Петък, 17 февруари 2012[/Quote]
Как да не ги мрази човек?
Преди 2 месеца си сложих допълнителен СД приемник, като ми казаха, че ако ползвам поне 3 месеца пакет със Синемакс ще ми заменят безплатно СД приемника с ХД, което напълно ме устройва! Платих си пълния пакет Синемакс+ ХБО на 23.01.2013 г., като около 05.02.2013 забелязах, че нямам Синемакс. Оказа се, че като съм платил на 23.01 съм платил Синемакс за януари, а понеже декември съм ползвал ХБО, то ХБО е платено за февруари т.е аз си плащам пълна такса, но гледам само 8 дни (от 23.01 до 31.01), както и да е и без това много рядко гледам Синемакс...
По лошото е, че вече промоцията за безплатната замяна с ХД приемник вече не била активна (поне 10 пъти се обаждах на *4800 и всеки път ми казваха, че не е активна промоцията) т.е и да плащам още 2 месеца пълен пакет замяната на приемника ще ми струва 58 лв.
Промоцията в секцията с новините на сайта им и към момента си седи:
[Quote]За абонати на платения канал Cinemax замяната на основен и допълнителен приемник ще се извършва безплатно. Необходимо условие е каналът да е заплащан поне 3 месеца.
Петък, 17 февруари 2012[/Quote]
Как да не ги мрази човек?
Написали са го много объркано. На сайта се споменава само за мобилен интернет и за IP телефония. От друга страна:
[Quote]Мобилният интернет Ви дава лесен и удобен достъп до информация и услуги в интернет, [B]чрез използване на Вашия мобилен телефон[/B]! Ползвате мобилния интернет и на Вашия компютър като го свържете с телефона си чрез кабел за данни, Bluetooth, инфрачервен порт (IrDA) или друго устройство за пренос на данни.[/Quote]Което може и да е просто пълнеж, изровен отнякъде текст за протокола, най-вероятно от пълен лаик.
Но стига съм плюл, новината много ме радва, изглежда имам нюх откъм доставчици ;) (yes)
[Quote]Мобилният интернет Ви дава лесен и удобен достъп до информация и услуги в интернет, [B]чрез използване на Вашия мобилен телефон[/B]! Ползвате мобилния интернет и на Вашия компютър като го свържете с телефона си чрез кабел за данни, Bluetooth, инфрачервен порт (IrDA) или друго устройство за пренос на данни.[/Quote]Което може и да е просто пълнеж, изровен отнякъде текст за протокола, най-вероятно от пълен лаик.
Но стига съм плюл, новината много ме радва, изглежда имам нюх откъм доставчици ;) (yes)
[Quote]Браво на Булсатком, страхотен сайт, много добре изглежда (yes)
[/Quote]
Само добре изглежда, поне да си бяха описали подробно цените на всичките пакети за телевизията! Само копи пейст на инфото за старите услуги!
Къде е посочено колко ще ми струва пакет пакет ПРЕМИУМ + HBO + HBO HD + HBO Comedy+Cinemax или пакет ПРЕМИУМ + Хоби ТВ HD + Film Plus HD+HBO + HBO HD + HBO Comedy+Cinemax?
[/Quote]
Само добре изглежда, поне да си бяха описали подробно цените на всичките пакети за телевизията! Само копи пейст на инфото за старите услуги!
Къде е посочено колко ще ми струва пакет пакет ПРЕМИУМ + HBO + HBO HD + HBO Comedy+Cinemax или пакет ПРЕМИУМ + Хоби ТВ HD + Film Plus HD+HBO + HBO HD + HBO Comedy+Cinemax?
-
- Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50
След пълната с позитивни мнения първа страничка по темата, която седи високо в активните теми, изведнъж втората се нарои с негативни мнения. Чудна работа.
Самият аз съм абонат на ТВ услугата им от над 2 години и нямам оплаквания.
Самият аз съм абонат на ТВ услугата им от над 2 години и нямам оплаквания.
[Quote]Самият аз съм абонат на ТВ услугата им от над 2 години и нямам оплаквания.[/Quote]
Е, аз съм абонат от 6 г. и до преди 4-5м. им бях голям фен, ама вече не съм!
Няма вечна любов!
Е, аз съм абонат от 6 г. и до преди 4-5м. им бях голям фен, ама вече не съм!
Няма вечна любов!
От касиерка на каса разбрах, че където има оптика, стац. ще върви по нея. Чудесно.
[Quote]За всеки настоящ/бивш клиент на фирмата е ясно че изпитват сериозни трудности да осигурят хардуера. За приемник ХД чаках 5 месеца да ми се обадят- е към [B]нея дата[/B] ги бях сменил като[/Quote]
Не можах да се сдържа.Много е офтопик това,което ще кажа,но вече не се издържа.След като в общественото пространство се наложи израза "него ден" сега виждам поредното безумие "нея дата".Това в Гугъл преводача ли го видяхте.Казва се "този/онзи ден" и "тази/онази дата".Нищо ли не сте запомнили от училище или вече не се изучават местоименията и си ги праскате както ви падне?
Едното е лично,а другото показателно местоимение.
[Quote]http://bg.wikipedia.org/wiki/Местоимение[/Quote]
Не можах да се сдържа.Много е офтопик това,което ще кажа,но вече не се издържа.След като в общественото пространство се наложи израза "него ден" сега виждам поредното безумие "нея дата".Това в Гугъл преводача ли го видяхте.Казва се "този/онзи ден" и "тази/онази дата".Нищо ли не сте запомнили от училище или вече не се изучават местоименията и си ги праскате както ви падне?
Едното е лично,а другото показателно местоимение.
[Quote]http://bg.wikipedia.org/wiki/Местоимение[/Quote]
Какво ли прави в момента мобилната мафия? Булсатком може да има огромната възможност да разбие мобилния картел, но дали ще се реши да го направи. Ако наложат сегашната си политика при телевизията да плащаш това което искаш да гледаш за месец и пуснат реална цена на услугите, ще е много добре.