БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Re: БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ

Мнение от Пинокио » 10 мар 2013, 09:52

Коще ще започне да се плаща за това което ползваш?

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Мнение от Sharky_80 » 10 мар 2013, 18:02

[Quote]Какво ли прави в момента мобилната мафия? Булсатком може да има огромната възможност да разбие мобилния картел, но дали ще се реши да го направи.[/Quote]

Ей, ще се окаже, че Булсатком направо са светци и работят единствено за благото на народа...
Ще направят това, което е добре за тях, както и всяко друго търговско дружество.
Иначе съм съгласен, че ако се стабилизират ще е добре за всички потребители.

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 10 мар 2013, 19:39

[Quote]Булсатком може да има огромната възможност да разбие мобилния картел[/Quote](woo)
Малко прекаляваш. Няма лошо БГ компания да се развива, но без помоща на държавата нито има финансови нито технически възможности да \" разбие картела\" ;)
Просто гледа да лапне парченце от баницата;)

creeds
Регистриран: 27 сеп 2012, 00:38

Мнение от creeds » 10 мар 2013, 21:47

[Quote]Не можах да се сдържа.Много е офтопик това,което ще кажа,но вече не се издържа.След като в общественото пространство се наложи израза "него ден" сега виждам поредното безумие "нея дата".[/Quote] Няма страшно БЪЛГАРСКИТЕ ДИАЛЕКТИ СА страхотни.И аз се чудих преди за изразите,които споменаваш, но най ме кефише когато някой каже [B]АЗ МИ СЕ ХОДИ НА КИНО[/B]! хехехехе:P:P:P:P

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 10 мар 2013, 22:08

[Quote] Просто гледа да лапне парченце от баницата.[/Quote]
Няма лошо да лапне парченце от баницата, щом това ще доведе до по-голяма конкуренция и по-ниски цени за потребителите! От заявените до момента цени виждам много добри неща- 1000 мин. към всички фиксирани мрежи от стац. телефон за 7 лв. (woo) Никой не предлага такава оферта! За мобилния нет- неограничен на 4 Мегабита за 9 лв. Ще изчакаме там да прочетем звездичките и да видим колко ще е "неограничен", но ако наистина е такава офертата, аз ще им бъда един от първите абонати! Офертата е идеална за таблета ми и отново никой в момента не предлага такова нещо! Затова можем само да им пожелаем успех на Булсатком и да се развиват все така добре!

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 10 мар 2013, 22:34

[Quote]и да видим колко ще е \"неограничен\"[/Quote]
Е неограничен, неограничен, колко да е неограничен до няколко града и околностите:)
Милене не ги възхвалявате толкова, пак ви казвам, допуснаха ги до пазара защото нямат възможност(разбирай пари) да са истински конкурент;) Така възхвалявахте Макс Телеком е и квооо:D
Фирмата тегли една м...на на мобилния нет(трябваше ни най много в чужбина) и минахме на сателитен и ако искаш вярвай като теглим чертата ни е по ефтин:P
Дано не съм прав, но май ще си останат \"безкабелна кабеларака\"

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 10 мар 2013, 22:40

Какво да ти кажа, дано наистина да не си прав. Ще видим, времето ще покаже. Хубаво е, че има раздвижване и конкуренция, съответно и по-ниски цени. Макс телеком по начало си бяха обречени заради технологията- WiMax. Всички други оператори по тази технология фалираха отдавна, за Макс не знам как са :) Но тук LTE технологията дава големи козове в ръцете на Булсатком и дано да ги изиграят правилно. И още нещо- никой не ги възхвалява, просто се радваме, че идва нов играч, с нови, по-ниски цени и по-добри условия. Какво повече да иска човек?

creeds
Регистриран: 27 сеп 2012, 00:38

Мнение от creeds » 11 мар 2013, 09:47

[Quote]Никой досега не е предлагал 1000 мин. към всички фиксирани мрежи в страната от домашен телефон за 7 лв. Ето това е революция! Дано по-бързо да пуснат и мобилната мрежа и да предложат подобни оферти и там, за да могат хората най-после да си говорят спокойно, без значение към кой оператор звънят и на нормални, европейски цени![/Quote]

аз пък съм на БЛИЗО - хванах страхотна промоцийка .За 20лв ми дават 15мб неограниченинтернет, 140 тв програми от които 14 HD и 1000 мин. в България и първа зона!
Само че тва бе промоция иначе цената беше към 36 и нещо си :)

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 11 мар 2013, 10:29

Да ти кажа ли моята към близуто - 50мб, всички канали отключени включително НВО-тата,1000-та минути към фиксирани и втори цифров приемник(ка-модул) без такса за [B]25[/B]лв. за целия договор.Ама това става като си им набрал много и си пуснал предизвестие за прекратяване с напълно сериозни намерения да ги разкараш.
Всичките вадят скрити оферти като видят че те губят като клиент наистина.За тия които се оплакват че не им дават хд-приемници да приложат този номер и ще видят колко бързо ще им "намерят". ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

bloucester
Регистриран: 23 сеп 2012, 20:50

Мнение от bloucester » 11 мар 2013, 15:47

Да, Блузо се активизират, когато ножът опре до кокала - намирам се на специфично място, където интернет покритие имат само Булсатком, Близу и Виваком... Та бях абонат на Близу няколко изпълнени с мъка години, накрая пуснах предизвестие и пробвах Булсат, които ми отговориха, че \"имаме изградена мрежа до вас, но нямаме свободни слотове\", след което ми се обадиха от Близу да ми предложат три пъти по-висока скорост за същите пари + оптика до компютъра и... приех. Засега нямам проблеми и плащам 15 лв за 45 Mbit. Искаше ми се да обединя телевизията и интернета от един доставчик, но това е положението.

Отговори