Call-yo, или Кольо в реклама на Вива
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Re: Call-yo, или Кольо в реклама на Вива
Темата е за обсъждане въпросната реклама, а не за самите оферти, които доста са предъвквани вече, ако не си забелязал.
И какво ни топли нас какви са цените по света? Ние живеем тук и избираме от наличното, ако искаме да говорим по телефон, разбира се, защото и без него се живее и то много по-добре, да ти кажа....Айде със здраве...
И какво ни топли нас какви са цените по света? Ние живеем тук и избираме от наличното, ако искаме да говорим по телефон, разбира се, защото и без него се живее и то много по-добре, да ти кажа....Айде със здраве...
"Виждал ли си нещо подобно в реклама на М-Тел и смяташ ли, че някога ще паднат на това ниво?"
Я пак си помисли колега ............рекламата с интернета на мегалан (припев: отново няма интернет и т.н.) ??? Много вътрешно ги приемаш шегите с мтел, недей така ;)
Я пак си помисли колега ............рекламата с интернета на мегалан (припев: отново няма интернет и т.н.) ??? Много вътрешно ги приемаш шегите с мтел, недей така ;)
[Quote]Я пак си помисли колега ............рекламата с интернета на мегалан (припев: отново няма интернет и т.н.) ??? Много вътрешно ги приемаш шегите с мтел, недей така ;) [/Quote]
и по какво се разбира кой е оператора, който " отново няма интернет" ?
и по какво се разбира кой е оператора, който " отново няма интернет" ?
[Quote]Четири точки са нужни на Call-Yo за да подведат някой и друг, който е слаб в главата.[/Quote]Да. На останалите дори не е нужно да им се казва кое е по-доброто...
[Quote]За [B]bob[/B] e достатъчно споменаването на е едно единствено – [i]говориш на [B]цената без условия и абонамент[/B][/i]![/Quote]Без абонамент и условия - другия път. Иди да поговориш два пъти - 1:15 мин. и 2:05 мин. и пак ела да ми кажеш колко е "цената" за 3:20 мин. - 40 ст. или 60 ст.? (whistle)
[Quote][B]Всичко[/B] останало е без съществено значение...[/Quote]Въпрос на гледна точка.
[Quote]За [B]bob[/B] e достатъчно споменаването на е едно единствено – [i]говориш на [B]цената без условия и абонамент[/B][/i]![/Quote]Без абонамент и условия - другия път. Иди да поговориш два пъти - 1:15 мин. и 2:05 мин. и пак ела да ми кажеш колко е "цената" за 3:20 мин. - 40 ст. или 60 ст.? (whistle)
[Quote][B]Всичко[/B] останало е без съществено значение...[/Quote]Въпрос на гледна точка.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
брат вмомента хората дето работят в БОБ се пръскат от яд,че ги нацепиха в една реклама и още по смешното е ,че то наистина е така.
Защо изобщо спорите?Това БОБ е най-смехотворната услуга на БГ пазара,както Петрол Мобайл и на Весник "Труд" ,ли беше,мобилната услуга!:X
казваш 1.05 мин = 2 мин и дотук. БОБ(no) ,ЛЕЩА ,китайско все едно
Защо изобщо спорите?Това БОБ е най-смехотворната услуга на БГ пазара,както Петрол Мобайл и на Весник "Труд" ,ли беше,мобилната услуга!:X
казваш 1.05 мин = 2 мин и дотук. БОБ(no) ,ЛЕЩА ,китайско все едно
А бе,човек,защо трябва да плюеш по нещо,което става и е читаво?! Ей това не мога да приема в такива като теб-като не те ползва отминаваш и това е.А ти генерално по един байганьовски начин го зачертваш тотално.Казано е вече нееднократно,че БОБ услугата е подходяща за втора,допълваща сим карта.И аз го потвърждавам-за малък брой разговори [i][B]МЕСЕЧНО[/B] [/i]е чудесна.30 разговора значат при всяка започната минута 30*0.12=3.60 лв.Е,за мен тази сума е нищо.В някои дни се храня със сандвич по толкова.Стига вече,че ми писнахте.
П.С.И това изказване за предплатената на вестникарската група-КОЕ му е смехотворното?!?!:X
П.С.И това изказване за предплатената на вестникарската група-КОЕ му е смехотворното?!?!:X
Колега,
Ти май си забравил рекламата на Мтел, която беше нещо от типа, че не е нужно да говориш с жаби (Frog), за да получиш някаква си там цена :D Простено ти е, защото беше преди няколко години, но реално и Мтел са си правили същите шегички, когато им е било възможно. Да не говорим за цялата им кампания по фиксираните телефони...там за кабелите и т.н. (blush) Имаха специално брандирана баба, която да олицетворява конкуренцията.
Глобул също имаха такива изпълнения с кампанията "Виж им сметката" примерно. (whistle)
В интерес на истината лошо няма. Аз лично много се кефя на такива реклами, независимо кой ги пуска, защото са весели, а не обикновените клишета.
Рекламата на Виваком за UniCall с бременната в асаньора дето имаше телефон "За приятели" и още 2 други беше култ.
Ти май си забравил рекламата на Мтел, която беше нещо от типа, че не е нужно да говориш с жаби (Frog), за да получиш някаква си там цена :D Простено ти е, защото беше преди няколко години, но реално и Мтел са си правили същите шегички, когато им е било възможно. Да не говорим за цялата им кампания по фиксираните телефони...там за кабелите и т.н. (blush) Имаха специално брандирана баба, която да олицетворява конкуренцията.
Глобул също имаха такива изпълнения с кампанията "Виж им сметката" примерно. (whistle)
В интерес на истината лошо няма. Аз лично много се кефя на такива реклами, независимо кой ги пуска, защото са весели, а не обикновените клишета.
Рекламата на Виваком за UniCall с бременната в асаньора дето имаше телефон "За приятели" и още 2 други беше култ.
ще стане интересно ако БОБ пусне реклама със същите герои, но погледнато от тяхната страна :D
Мисля,че рекламите на БОБ и мъжкия и женския вариант са доста добри:D
[Quote]специално брандирана баба[/Quote]Хаха, така е :)
Аз между другото му бях пропуснал поста.
Аз между другото му бях пропуснал поста.