Черна точка на Глобул
Re: Черна точка на Глобул
Ако и ти прочетеш, ще видиш, че аз говорех за трите оператора в момента на тръгване на Вивател, а не сравнявах тръгването на всеки един от тях. Това че нов оператор тръгва с повече услуги отколкото имат старите в момента, които са имали години наред да ги пуснат тези услуги, но не са го направили не говори много добре за тях двамата.
нов оператор тръгва с нова по-модерна техника и пуска тези услуги много по-лесно и много по-бързо.ето го отговора.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
А бе за вероятната еврейска жилка в американците няма да се учудя, но засега нямам такива сведения, така, че да не спекулираме.
И аз искам да си имаме български оператор, ама нямаме. Затова избирам измежду това, което се предлага. След като Вива предлагат най-изгодното, защо да не призовавам хората да се замислят?
И аз искам да си имаме български оператор, ама нямаме. Затова избирам измежду това, което се предлага. След като Вива предлагат най-изгодното, защо да не призовавам хората да се замислят?
-
Минималното отчитане при b-connect - индивидуално ?! Това не бях го чувал. А що се отнася до wap и интернет на Globul - спомените ми отпреди 2 години бяха плачевни. GPRS беше бавен, а на b-connect през CSD ми се закачаше ВИНАГИ от 3-ия път (2 по 6 ст. на вятъра).
Не казвам, че Вива е по-добра във всичко, нито че е по-изгодна за всички. Говорим за средно взет случай, преобладаващия.
Не казвам, че Вива е по-добра във всичко, нито че е по-изгодна за всички. Говорим за средно взет случай, преобладаващия.
идивидуално в смисъл на някой не му пречи на друг,който говори малко му пречи.това искам да кажа.сега с уап на глобул няма проблеми поне при мен.преди няколко години имаше наистина такива моменти.понякога може да има проблеми ако си избрал вид на връзка аналогова,а не айесдиен
Аве вие пак спорите за глупости. Стига сте се заяждали. Не видяхте ли какъв мал шанс споходи ЦСКА снощи?
-
Е то всяко ограничение пречи - на кого по-малко, на кого повече. Аз например имам може би към 40% разговори под 1 минута. Естествено, че ме бърка. Повечето хора ги бърка, но не им стига до акъла, защото не се замислят, а само лапат мухите от рекламите.
Имам предплатена карта на Вива,
и съма пробвал,скрива номера.
и съма пробвал,скрива номера.