Черна точка на Глобул
Re: Черна точка на Глобул
говорим за цена на пакета и разговори в него.ти на каква промоция си попаднал и каква тарифа си използвал за да говориш е друго.даваш една сума и получаваш друга с пакета.това е сравнението.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Напълно съм съгласен с нещата, които си написал и за трите оператора - бях абонат на Глобул... тая грешка повече няма да я направя.
ох тука сте непоправими.защо не може да се сменя.казвам може сега смяната била идиотска.вие какво искате бе тия оператори да ви носят на ръце защото сте заредили 10лева в годината.еми ако договора е безсрочен?ако срока е изтекъл?какъв ти е проблема?и да не е всеки си преценява какво му е изгодно.договора си е договор и щом е подписан трябва да се спазва и от двете страни.
pi4 ne vnimava6 v 4as kazah 4e prima niam clir tava go znaqt i decata...samo vivatel ima clir daze i v rouming ako putuva6 probvai kato hodi6 do istanbul:)a globul ako ti aktivirat clir-a na post paid ne moze6 da go regilira6 ot tel.a si absolutna prostotia kakvo da govorime pove4e elementarno da razbere6 s edno izklu4enia VIVATEL za pre paid i post paid sa nai dobre za BG sled tova e MTEL:)))
вече няма конекс.само водафон е.за роуминга си прав донякъде,но в мрежите които не може да се набира никой не ги знае точно колко са и къде са.аз съм ходил доста по европа и имам наблюдения но може ли да се праща смс как се таксува никой не е в състояние да каже.
-
Благодаря ти, че ги казваш тези неща, дори аз не ги знаех. Нека хората разберат каква е истината и да има здравословна среда на конкуренцията. Иначе кой колкото излъже - по толкова шарани лови.
za rouming izpolzvaite pre paid na vivatel i mtel za vhodq6ti nai dobre e vivatel spestiavat se mnogo daze dosta pari:)
-
Ами както и да говорим, ако си направя подробна статистика на разговорите - с кой оператор, колко време - пак с Вива е най-изгодно. Те хората публикуваха и диаграми на разходите по тарифи и програми на операторите - там навсякъде всичко се вижда.
ох вие си знаете вашето и това е.ходете да пиете някъде за мача от мъка или от радост зависи от вас.аз да съм казал че прима има клир?казах че клира на вива е въпрос на време да се махне ако картите останат анонимни.а стига с тоя клир.не мен не ми трябва да се крия.аз не вдигам и на скрити номера.ако някой тарикат ми се прави на интересен като му затворя няколко пъти и си показва номера накрая.съгласен съм че клира на глобул е простотия не твърдя обратното.казах вече няма от кой да се крия и не ми пречи това че клира им е простотия.кажи го че вива е най-евтиното.не може да ме убедиш и на оня свят че е най-доброто.в грях се вкарваш мой човек ;)
ако пътуваме в съседните държави.в много други европейски държави вива куца сериозно,а какво да говорим за останалите.