Черна точка на Глобул

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Черна точка на Глобул

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 14:10

Абсолютно. (Дано и това не оспори VANDAL, че вече ще падна от стола).

just_ase
Регистриран: 29 дек 2005, 10:14

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 14:11

кой какво е публикувал?вива ли са ти казали че при тях е най-евтино.еми в много случаи излиза така да,но не във всички.аз за да спестя 3-5 лева няма да търпя отново скапана мрежа,липса на услуги некомпетентност и тн както беше с глобул преди 4 години когато си взех тяхна карта.

billyboy
Регистриран: 30 дек 2005, 20:48

Мнение от billyboy » 14 сеп 2006, 14:13

ami kakvo da kaza qvno nqkoi sa sviknali da pla6tat pove4e i po tozi na4in se hvaliat eto az pla6tam 200lv.smetka golema rabota neka te rabotiat vizantiicite sus globul smart sus purvina4ano taksuvane ot 60sek.qvno ti haresva...no ako niama takiva kak 6te realizirat takiva pe4albi.....samo 6te kaza vuv vsi4ki durzavi kudeto ima cosmote operator e propadnal tuk se razvi poradi lipsa na 3-ti no samo do 2god.spored moite prognozi 6te sa 3-ti:)))))))))))

billyboy
Регистриран: 30 дек 2005, 20:48

Мнение от billyboy » 14 сеп 2006, 14:16

Nezabraviai 4e globul ima realno samo 600 000 abonata na dogovor a mtel akolo 1 300 000 ostanalite b-connect-i prim-i mnogo lesno mogat da gi zagubiat i tova 6te stane o6te malko kato vivatel drupnat s pokritieto:)

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 14:42

така и да си взема карта на тогедър с кой ще говоря.с операторите на 123?като пътувам из по-затънтените места в България какво ще правя.На местата където ходя вива няма.и да има пак не ми трябва защото няма с кого да говоря.еми плащай 200 аз плащам по-малко защото не ми трябва да говоря толкова много.ако ми трябва ще плащам.но ми е все тая дали ще дам 53 лв на глобул или 48 на вива за същите минути и смс-и.смятъл съм го толкова излиза.

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 14:44

в България всеки ни работи със всичко.каква е разликата дали ще ме работи глобул мтел или вива.все ще ме работи.така съм свикнал и не ми се сменя оператор за няколкото лева месечко,които отиват къде ли не.или ако ме работят вива парите ще отиват при твоите приятели и не само твоите.това е проблема нали?

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 14:46

Броят на абонатите на месечен договор през шестмесечието се увеличи с 35% спрямо същия период на 2005 г. до 865 297 или приблизително една трета от всички клиенти на GLOBUL

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 14:55

като каза за космоте.в гърция тръгнаха последни и станаха първи за 3 години ако не се лъжа.като трети оператор.сега имат и четвърти,но е голямо недоносче и незнам кой го крепи и на какво се надява.в албания са първи оператор при наличието на водафон.в гърция също са първи както споменах вече също при наличието на водафон и телеком италия.в македония се развиват много добре и за три години имат половин милион,а т-мобайл (мобимак) има 800 хиляди абонати.даже има тенденции да задминат т-мобайл.поне така са ми казвали познати от там.в румъния са недоносче даже май бяха фалирали,но сега ги съживиха и предлагат много добри и изгодни оферти.ама наистина изгодни спрямо водафон и ориндж.не като на вивател малко по-евтино и много по-скапано.че в румъния им е кофти мрежата и покритието така е,но поне офертите наистина си ги бива.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:01

Така е, около блока, където живея от около 2 седмици сигналът е по-силен, държи ми и долу в мазата. Дано навсякъде го пооправят до пролетта. А данните на Глобул за лавинообразно растящите абонати са доста съмнителни, като имам предвид какво изтърпях аз преди 2 години.

БМ
Регистриран: 29 дек 2005, 16:27

Мнение от БМ » 14 сеп 2006, 15:06

Нещо си противоречиш мой човек:
"ох когато се градеше комунизма...сравняваме с днешна дата." ... "ако вива беше стартирала преди 5-6 години какво щеше да бъде?"
Започвваш с критика на нещо и накрая го правиш същото това нещо. ;)
Много горещо защитаваш Глобул, но защитата ти се изразява в оплюване на Вивател. Хайде по-спокойно, няма смисъл от толкова конфронтация. Добре правиш, че изтъкваш добрите страни на Глобул, но недй оплюва другите за щяло и нещяло, нека хората сами преценят като видят двете страни.
А за CLIR - това не е кой знае каква функция, аз лично не бих я ползвал, но щом я дават е по-добре от това да не ти я дават. Чудно ми е защо си мислиш, че ще я махнат? Те Глобул правят така - обявяват нещо, после променят условията /бифрии/ ;)
Като затваряш на скрити номера не забравяй, че има и аналогово телефони, които нямат възможност да ти се покажат.

Отговори