Черна точка на Глобул

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Черна точка на Глобул

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:06

В интерес на истината в Русе сигналът на Cosmorom (Cosmote) е най-силен и стабилен. Но това нищо не значи. Ами нормално е в Гърция да са номер 1 - все пак са си гръцки оператор, а там гръцкото е на голяма почит и се толерира, за разлика от българското у нас. Освен това, само като вземеш, че операторът събира дебели печалби от балканските си съседи, логично е да се предположи, че чуждите му клиенти плащат евтинийката на родните му византийци.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:09

Абонаментните програми на Вива за частни лица все още не са достатъчно атрактивни. ако бяха, да съм станал абонат още от пролетта.

just_ase
Регистриран: 29 дек 2005, 10:14

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 15:12

така призовавам да се сравнява в момента какво е.изтъква се непрекъснато вива с какви услуги тръгнали и затова питах ако бяха стартирали преди години пак ли щяха да бъдат тези услуги.отговора е не,ама не трябва аз да ви го казвам.значи вие можете да плюете по мтел и глобул,а аз по вива не мога?така ли добре...ако прочетеш горе пизовавам да се сравняват всички услиги,а не каплавите на глобул с хубавите на вива или обратно.за припейда става въпрос.

billyboy
Регистриран: 30 дек 2005, 20:48

Мнение от billyboy » 14 сеп 2006, 15:14

vupros na li4en izbor priatel4e:)samo 4e za6to da te klatiat kato moze da sa koretni kum klientite si ot koito pe4eliat samo zatova 4e 6te mi kazat"obadi se sled malko sega ne moga da govoria i globul smart da mi vzeme 0.32st.za 1min.prosto tova si e oficialen pladne6ki obir i koi vuvede tova tarifirane a?vizantiicite.bil li ti e gruk rabotodatel da vidi6 za kvo stava na vupros a?zatova na vizantiicite/globul/trqbva da se pokaze 4ERVEN KARTON!da ne govorime za otno6enieto kum klientite na prodava4 konsultanti koito daza ne si znaqt i koda s kolko cifri e:)))prosto izli6no e da komentirame s VIVATEL pre paid govori6 nai izgodno kum vsi4ki sled 2-ta min.za denia e 0.31st.za 30sek.0.155st.TOVA E NAI DOBRATA OFERTA!!!vsi4ko ostanolo e lapni vudi4kata i ili trupa6 golemi smtki ili vau4era ti svu6va burzo taka 4e koito ima pari v izli6uk niama problem oba4e mi se struva 4e ve4e i bogatite si praviat smetki i zbaliazvam s vivatel-ki karti:)))

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 15:16

еми и сигнала на телеком сърбия по границата е много по-силен от този на мобтел.както се случи.дори ако искаш ми вярвяй но на витоша понякога в по-ясно време се появява мрежата на космоте румъния.не че може да се регистрираш,но се появява.нормално е родното да е на почит като говориш за гърците.но гърция са много пресметливи и стиснати и ако някой друг им предложи оферта ще забравят че не е грък.сега само не казвай че вива е българска моля те.бтк го продадоха и в момента не се знае кой точно го държи и кой прибира парите.а и дори да беше българка вива то бтк е толкова скапана компания още преди да я приватизират че нямам думи. обичам родината,а мразя държавата.както и да е.

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 15:20

на теб бил ли ти е евреин работодател?ако от глобул парите отиват при гадните гърци,то от бтк и вива отиват при още по-нещастните евреи,за които няма да ми стигне една седмица да пиша,затова няма и да почвам.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:20

И аз все това повтарям тук за "Всеки ден" ама май малко чуват. И на познати като заговорим на темата и ме гледат учудено... все едно сега се връщат от Марс.
Просто българина е свикнал в последните години да му сдъвчат информацията на готово, да я украсят, да я сложат на въдицата и да ти я хвърлят по някоя реклама, премълчавайки всички подводни камъни и динени кори.
Вива досега поне са показали, че са в пъти по-коректни от останалите два оператора.

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:21

Вива и евреи? Нещо си се объркал.

just_ase

Мнение от just_ase » 14 сеп 2006, 15:23

добре кой прибира парите?

РПГ - Sage

Мнение от РПГ - Sage » 14 сеп 2006, 15:37

Доколкото знам Advent International (САЩ), ако още не са продали акциите на исландеца.

http://www.adventinternational.com/News/Article.aspx?PageID=7.1&NewsID=170

Отговори