Черни карти във Виваком
Черни карти във Виваком
Някои от Вас може и да са гледали предаването по бтв екшън , в неделя но повечето едва ли са наясно как могат да им бъдат използвани личните данни ... вижте тук http://vbox7.com/play:4ecd9bd9
Всичко това е правено със съдействието на управителката ...кофти , тъкмо щяла да си вземе тримесечния бонус и я изненадали от криминална полиция .
Всичко това е правено със съдействието на управителката ...кофти , тъкмо щяла да си вземе тримесечния бонус и я изненадали от криминална полиция .
Re: Черни карти във Виваком
Реакцията на Виваком е показателна (yes) Браво и на "Хрътките" (beer)
Какво имаш предвид под показателна?
Ще ме извиниш, но действията на "служителката началник" от какво са продиктувани!? Кой спуска планове, които трябва да се изпълняват!? И това важи за всички миндили подизпълнители. Просто това си е за разследване и то от полицията. Нека се види цялата истина - не само да извършителя, но и за поръчителя.
Във Варна тия от БТК много странно подбират управителите, един краде от клиенти, друг сключва фалшиви договори. Добре че от последния случай са се заинтересували от Хрътките и случая е стигнал до полицията. Остава и полицията да довърши започнатото, разследвайки престъпленията на служителите в офиса.
[Quote]Кой спуска планове, които трябва да се изпълняват!?[/Quote]А кой от бранша не спуска??? Задаването на неизпълними задачи и натегачеството и амбицията на местни мениджъри и управители не е оправдание или дори повод за нарушаване на закона.
А, и понеже всички го правят и те на хорото, да не кажа, че масово за теч на данни става дума точно при тях. Сори, няма никаква логика.
А каква е твоята логика? :|
Абе това ръководството много добро бре. Ти да не мислиш обаче, че тая мениджърка на своя глава ги праи тия неща!? Кой пуска безумни таргети? Иначе изпадаме в още по-безумната ситуация шефовете да не знаят какво правят техните подчинени. Та това са възможностите - да си изберат. Същата простотия като в Германос, Хендита итн. Няма да се учудя дори тая леля от магазина, ако я повишат за постигнатите резултати.
Пс - и понеже знам че четат хора на операторите и специално на тия дето им имам карти да знаят, че в Германос и в Хенди не стъпвам щото наистина са супер нагли. Хора овладейте си персонала, че скоро там човек няма да стъпи.(woo)(woo)
Пс - и понеже знам че четат хора на операторите и специално на тия дето им имам карти да знаят, че в Германос и в Хенди не стъпвам щото наистина са супер нагли. Хора овладейте си персонала, че скоро там човек няма да стъпи.(woo)(woo)
[Quote] Същата простотия като в Германос, Хендита итн.[/Quote]
Значи, никога не съм защитавал германос,но по мои лични(а те са доста) наблюдения изтичането на карти "говорилки" е само от мтел и вива,респективно от 2bi и hendi.Няма и една издадена карта "говорилка" от офис на мтел или БТК.Всичките са от онези вериги дет се пръкнаха от куфарната търговия;)
Значи, никога не съм защитавал германос,но по мои лични(а те са доста) наблюдения изтичането на карти "говорилки" е само от мтел и вива,респективно от 2bi и hendi.Няма и една издадена карта "говорилка" от офис на мтел или БТК.Всичките са от онези вериги дет се пръкнаха от куфарната търговия;)