Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Re: Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Много гаден цвят на Автор.
И тези големи светлосиви полета отстрани за какво са?
Ето как би било много по добре:S
Ето как би било много по добре:S
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
честно да ти кажа ужасен е :|
изобщо няма нищо,което е по-удобно или красиво.цветовете са някак блудкави и прекалено светли.нито лентата горе се откроява нито нищо.
да не говорим че 5 минути се взирах докато намеря форума.накрая реших да се логна и той се появи.принципно се логвам само ако ще пиша,ако преглеждам дали има нещо ново не се логвам, и това сега е затруднение за мен,но ще го преживея.
изобщо няма нищо,което е по-удобно или красиво.цветовете са някак блудкави и прекалено светли.нито лентата горе се откроява нито нищо.
да не говорим че 5 минути се взирах докато намеря форума.накрая реших да се логна и той се появи.принципно се логвам само ако ще пиша,ако преглеждам дали има нещо ново не се логвам, и това сега е затруднение за мен,но ще го преживея.
Старият повече ми харесваше....(no)
Сега някак ми изглежда по модерен
Егати мрънкалата сте! Форума изглежда добре, просто когато човек е свикнал със старата визия, сега докато се ориентира, първичната реакция е, че не му харесва... Ще свикнете, форума е много добър с новата си визия!(yes)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
По-модерен да, но в пъти по-неудобен.
Добре, че има ''върни се към старата версия'' :D
Добре, че има ''върни се към старата версия'' :D
Абе що не казвате,че има "върни се към старата версия" ! Измъчих се. :S
Оф,олекна ми.
titan_t, не сме мрънкала. Обърни внимание,на примерите,които съм дал.
Оф,олекна ми.
titan_t, не сме мрънкала. Обърни внимание,на примерите,които съм дал.
Напротив, факт е, че сега изглежда като направен в час по рисуване от някой мъник. Нмяа мисъл, няма граници, дразни. За контраст не ми се говори.
П.С. А някой неща дори не вървят хубаво на FullHD.
П.С. А някой неща дори не вървят хубаво на FullHD.
За сега забелязах един бъг: когато потребител без профилна снимка публикува коментар, потребителското му име и датата на публикуване са изписани два пъти, вместо един.