Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Re: Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
старата по яка наистина.. сега минах иаз на нея хаха :)
Сорри, ама още един глас за старата версия. Първото,което сега ми направи впечатление - в старата версия темите, които съм преглеждал заглавията им се оцветяваха и така си следях тези, които ме интересуват, а сега всичко е еднакво...
Ох и мен ме заболя като видях новият дизайн - хубав е, но няма никакви граници между мненията и темите и изобщо е кофти да се ориентира човек - все едно пишеш на третрадка без редове - просто лист A4, само че не бял, а оранжев и то не сам, а с още 140 000 човека :P
Върнах се към старата, докато се направи новата малко по-ориентирана. (yes)
Върнах се към старата, докато се направи новата малко по-ориентирана. (yes)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Новия дизайн е различен,но ще трябва време докато се свикне с него...
Аз най-се радвам,че Blisss отново прописа във форума :P
Аз най-се радвам,че Blisss отново прописа във форума :P
Снимката ти стои много добре на новата версия, поне на това може да се зарадваш. :D
С доза пристрастие към старата версия на сайта, ще кажа, че съм свикнал адски много с досегашната визия. За моя радост новият дизайн ми харесва два пъти повече и в въпрос на време да свикна и с него. Лайквам (yes)
Благодаря, остава и да направите кратък URL за достъп като BGR.com например. Особено удобно е за потребителите с мобилни устройства, които ги сменят често. Новата семпла визия е добре преценена, засега нямам препоръки. Сигурен съм, че сте отворени за подобрения впоследствие. Честито на съфорумниците и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ(woo)
Браво за новия дизайн. Забележката ми е, че под-категориите на Мобилни Телефони включва HP, Eten, imate, Asus, Toshiba, Panasonic, Sagem, но няма Palm, които са действаща компания и се очаква да имат много интересни модели догодина. Докато останалите, поне на на този етап, не са толкова нужни.
Също така би било хубаво, ако направите отделна секция за таблети.
И още нещо - текстът на доста места е с цвят 7D7D7D, а фонът F9F9F9 и според мен е малко натоварващо за очите.
Също така би било хубаво, ако направите отделна секция за таблети.
И още нещо - текстът на доста места е с цвят 7D7D7D, а фонът F9F9F9 и според мен е малко натоварващо за очите.
Според мен, форумът ще е много по-прегледен, ако четните мнения са с бял фон, а нечетните - със светлосин или нещо подобно :|
На мен михаресва дизайна, оправям се и със новата и със старата версия.
На мен ми се ще ако е възможно, в по-дългите теми /с повече страници/ номерата на страниците както са най отдолу, ако може да има и номера в началото на темата за по-бърз достъп до необходимата страница.
... а и във борсата при марките телефони ми липсва "отдел" - "Други", дано се появи отново. (yes)
На мен ми се ще ако е възможно, в по-дългите теми /с повече страници/ номерата на страниците както са най отдолу, ако може да има и номера в началото на темата за по-бърз достъп до необходимата страница.
... а и във борсата при марките телефони ми липсва "отдел" - "Други", дано се появи отново. (yes)