Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Re: Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Аз честно казано не съм от хората лесно свикващи с промените и затова смятам да си карам със старата версия на сайта докато е активна де, но, едно но, не мога да не забележа, че с тази нова версия сайта някакси се отваря не знам точно как да го обясня, обаче просто е по-прегледен като че ли.
Още ми е рано да оценя новия вид, трябва първо да мина периода на свикването.
Но смятам, че не е лошо да помислите за промяната на един друг компонент - характеристиките на телефоните. Малко несериозно изглежда, докато разглеждаш новите супер телефони, вече почти 2011г., да четеш характеристики от рода:
Приемане/изпращане на SMS
Вибрация
Часовник
Полифонични мелодии
Композитор на мелодии
Будилник
Калкулатор
Календар
Приемане на лого на оператора през SMS
EMS
.....
Или неща които не интересуват никой като Push-To-Talk, HSCSD...
От друга страна липсват ключови характеристики като диагонал на дисплея....
Една друга промяна, която не би била лоша е малко да се вдигне размера на картинките които могат да се постват. Тези 200х300 пиксела са прекалено малко, дори един скрийншот на телефон от нисък клас не можеш да сложиш в пълен размер. Вдигане с поне 50% отгоре, ще е много позитивно.
Но смятам, че не е лошо да помислите за промяната на един друг компонент - характеристиките на телефоните. Малко несериозно изглежда, докато разглеждаш новите супер телефони, вече почти 2011г., да четеш характеристики от рода:
Приемане/изпращане на SMS
Вибрация
Часовник
Полифонични мелодии
Композитор на мелодии
Будилник
Калкулатор
Календар
Приемане на лого на оператора през SMS
EMS
.....
Или неща които не интересуват никой като Push-To-Talk, HSCSD...
От друга страна липсват ключови характеристики като диагонал на дисплея....
Една друга промяна, която не би била лоша е малко да се вдигне размера на картинките които могат да се постват. Тези 200х300 пиксела са прекалено малко, дори един скрийншот на телефон от нисък клас не можеш да сложиш в пълен размер. Вдигане с поне 50% отгоре, ще е много позитивно.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Хора, по дизайна все още ще се доизпипат някои работи, за това сме дали опция да се върнете към стария дизайн. Keyone, ако не ме лъже паметта ти бях изпратил дизайна доста преди да го пуснем и ти каза, че "Не е лош", а сега ми обясняваш колко аматьорски е направен сайта... Избери си едно от двете мнения по въпроса.
Boyan4o: Сивите полета са много по-приятни за очите от белите, особено ако екрана ти е на максимална яркост. Банера няма да се показва винаги, а само по някога, ще бъде съобразено това че сваля сайта надолу и ще бъде наложено ограничение на показванията там.
Board: Характеристиките би трябвало да бъдат готови скоро. Голяма хамалогия е въвеждането ръчно на всички модели характеристиките, които до сега не е имало и ще ни трябва малко време да го направим, но нови характеристики категорично ще има.
До дни форума ще има разделения на мненията...
Има дребни бъгове, по които се работи, нали това беше целта на тази тема да се видят забележките ви и да се вземат мерки, защото вие го ползвате този сайт... Естествено не можем да угодим на всеки.
Съгласете се, че беше време да се смени дизайна, вече много време се застоя този дизайн и трябва да се опита нещо ново. На мен лично ми харесва повече, по подреден е, по-големи картинки има на началната страница, махнати са някои излишни неща.....
Boyan4o: Сивите полета са много по-приятни за очите от белите, особено ако екрана ти е на максимална яркост. Банера няма да се показва винаги, а само по някога, ще бъде съобразено това че сваля сайта надолу и ще бъде наложено ограничение на показванията там.
Board: Характеристиките би трябвало да бъдат готови скоро. Голяма хамалогия е въвеждането ръчно на всички модели характеристиките, които до сега не е имало и ще ни трябва малко време да го направим, но нови характеристики категорично ще има.
До дни форума ще има разделения на мненията...
Има дребни бъгове, по които се работи, нали това беше целта на тази тема да се видят забележките ви и да се вземат мерки, защото вие го ползвате този сайт... Естествено не можем да угодим на всеки.
Съгласете се, че беше време да се смени дизайна, вече много време се застоя този дизайн и трябва да се опита нещо ново. На мен лично ми харесва повече, по подреден е, по-големи картинки има на началната страница, махнати са някои излишни неща.....
А защо просто не дадете права на модераторите да добавят и едитват характеристики - не мисля, че който и да е било от тях не може да се справи с това, то не е нужно висше, за да попиташ google :P
Виж ей за това бях забравил, въпреки че преди няколко дни си мислех точно за това да питам, там е голямото изоставането на сайта в сравнение с конкурентните, а пък мобилбългария е най-известния в крайна сметка, определено характеристиките на телефоните трябва да се заредят с повечко информация, примерно като е с андроид с коя версия е колко мегабайта рам, колко ром, и не както е сега написано в екстри сума ти неща, просто е много непрегледно по този начин, и както и боард написа всички тези неща, които ги е изброил са напълно излишни. Но както казваш в момента работите по тези неща, така че значи ще се оправят нещата. Ще ми се да има и 3д изглед, и би могло да помислите за още неща, които ги има в конкурентни сайтове, като например опцията за подобни телефони, като гледаш някакъв телефон и да можеш в някакъв линк, да погледнеш за други близки по някакви характеристики, също би било хубаво да има възможност от страницата на самия телефон, да има линк, към всички новини в сайта свързани с дадения телефон, и да може да се сравняват повече от два телефона наведнъж. Относно форума би ми се искало, както е в старата версия така и в тази, когато дадена тема е посетена, да и се променя цвета в сравнение с непосетена такава. И още нещо, което всъщност го няма нито при новия нито при стария вариант, няма ли възможност, зад последното мнение по дадена тема, да се сложи линк, така че да можеш да отидеш директно на него, да когато си влязъл можеш да си нагласиш да ти отваря директно последното мнение, но когато по някаква причина не желаеш да влезеш с паролата си? Примерно, аз когато браузвам през мобилния си телефон, не обичам да влизам с никове и да си пиша паролите.
Може би е въпрос на свикване:) Не разбирам от правене на сайтове,но ако имаше начин плавно да се въвеждат промените:| Така е малко стресиращо:D Българина не е свикнал на резки промени(то заради туй по вече от двадесет години сме в преход:D )
[Quote]Аз най-се радвам,че Blisss отново прописа във форума[/Quote]
Аз не пиша много често тук, но пък чета редовно и извинявай, ама това, което казваш звучи малко...не на място:| Тук една групичка от 10-на необясними фенове на вива, начело с теб, сейдж-а, онзи с ника на галено прасе :D, титаниста и т.н. само чакахте блиссс да напише нещо и да и се нахвърлите. Не знам кое е повече, дали сте фенове на вива или хейтъри на глобул, ама....После като спря да пише, четох мнения преди, че липсвала на хората тук. Е кой нормален ще продължи да пише при такива хранилки? Гониме свестните хора, а такива като оня шизофреника не можете да разкарате...
Аз не пиша много често тук, но пък чета редовно и извинявай, ама това, което казваш звучи малко...не на място:| Тук една групичка от 10-на необясними фенове на вива, начело с теб, сейдж-а, онзи с ника на галено прасе :D, титаниста и т.н. само чакахте блиссс да напише нещо и да и се нахвърлите. Не знам кое е повече, дали сте фенове на вива или хейтъри на глобул, ама....После като спря да пише, четох мнения преди, че липсвала на хората тук. Е кой нормален ще продължи да пише при такива хранилки? Гониме свестните хора, а такива като оня шизофреника не можете да разкарате...
Очаквах повече от новия дизайн. Не е лош. Всички сме свикнали със стария обаче :) задължителното сега като се правят промените е да се оправят характеристиките на телефоните, защото просто наистина е много смешно със старите от преди 10 години (blush)
и още нещо - няма ли най-накрая като пишеш във форума да има преди "побликувай" едно "превю" да видиш как ще излезе съобщенито? по-удобно е
и още нещо - няма ли най-накрая като пишеш във форума да има преди "побликувай" едно "превю" да видиш как ще излезе съобщенито? по-удобно е
Освен това в базара цената на даден телефон е в много бледо оранжев цвят,което не се вижда добре. И прекалено много бяло има пак. Всичко е на бял фон. Защо?
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Върнах се към старата версия. Новата е малко "хладна" и цветовете нещо..(