Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
Re: Честит ви нов дизайн на сайта ! :)
И аз съм на старата версия. На новата почти не виждам разлика между полетата, никакво разделение на мнения, докато се впиша ми отне пет минути да намеря полето за юзър и пасс ..Доста е неудобно, а и важното е че най-същественото, въвеждането на ПРАВИЛА отново не е на дневен ред. Между другото идеята за характеристиките и корекцията им от модераторите и доста добра и ми харесва! А иначе зеленият цвят на никовете на потребителите е доста зле, не ми харесва въобще.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
(whistle) На мен пък ми харесва. Трябва да се оправят някой бъгове като двойното изписване на никовете и датите, заключените теми да са на червен фон, предупредените никове за баннване да са със удивителен знак до името и да се подсещат. И малко да се наблегне на зеления цвят -- просто го харесвам :D
* Също може да се адне малко динамека от типа на уиндоус 7 и бутоните да се раздвижват при местене на курсора. Може и да има повече емотикони. Много ще се радвам да има (finger) често ми се иска да го показвам на хората.(woo)
* Също може да се адне малко динамека от типа на уиндоус 7 и бутоните да се раздвижват при местене на курсора. Може и да има повече емотикони. Много ще се радвам да има (finger) често ми се иска да го показвам на хората.(woo)
Обикновено човек трудно свиква с новото, а в този форум основната движеща сила е плюенето по нещо, независимо дали е оператор, тарифен план, марка или модел телефони ... дизайн на сайт :)
Варианта повече хора да минат към новия дизайн, най-вероятно е слагането на някоя екстра, което не присъства в стария. Примерно вкарването на система за оценяване на мненията във форума, потребителите или новините. Или пък нещо друго уникално за новия дизайн, би накарало много повече хора да му дадат шанс.
Малко забележки:
След като при новините вече картинката е определяща за подравняването на заглавието и текста, е хубаво да се постараете картинките на новите да са с еднакъв размер. Защото е малко грозно при различните картинки заглавията да са отместени едни спрямо други.
Подобно нещо има и при форума, разнообразните по размер аватари, правят текста много хаотично подравнен и не структуриран.
Варианта повече хора да минат към новия дизайн, най-вероятно е слагането на някоя екстра, което не присъства в стария. Примерно вкарването на система за оценяване на мненията във форума, потребителите или новините. Или пък нещо друго уникално за новия дизайн, би накарало много повече хора да му дадат шанс.
Малко забележки:
След като при новините вече картинката е определяща за подравняването на заглавието и текста, е хубаво да се постараете картинките на новите да са с еднакъв размер. Защото е малко грозно при различните картинки заглавията да са отместени едни спрямо други.
Подобно нещо има и при форума, разнообразните по размер аватари, правят текста много хаотично подравнен и не структуриран.
На мен новата визия ми харесва.
Е, ще мине малко време за да свикна с новото разположение на "Mobile Форум" например. :)
Имам една препоръка - отделните постове наистина в момента не се различават. Идеята с тънка сива линия е добра, но дали е възможно да бъде малко по-тъмна? Мисля, че ще е по-добре и също няма да се натоварва сайта, а и очите ни, с различни цветове.
И може би главните менюта - които са на оранжев/тъмно розов фон да им се увеличи шрифта малко. Може и когато се отваря съответния оранжев таб да се увеличава само на него шрифта.
Поздрави за добрата работа!
(yes)(beer)
Е, ще мине малко време за да свикна с новото разположение на "Mobile Форум" например. :)
Имам една препоръка - отделните постове наистина в момента не се различават. Идеята с тънка сива линия е добра, но дали е възможно да бъде малко по-тъмна? Мисля, че ще е по-добре и също няма да се натоварва сайта, а и очите ни, с различни цветове.
И може би главните менюта - които са на оранжев/тъмно розов фон да им се увеличи шрифта малко. Може и когато се отваря съответния оранжев таб да се увеличава само на него шрифта.
Поздрави за добрата работа!
(yes)(beer)
Много добре и на място казано, подкрепям, ако имаше реп+ щях да ти гласувам веднага..:)
Има,как да няма.
и аз едно предложение да дам -да се внедри вградена кирилица, че ми писна от шльокавица и оправдания, че пишели от телефона си...е и аз го правя, но обичам родното четмо и писмо!
И аз съм ЗА за писане на кирилица!
Дори единствено заради форума в този сайт съм си инсталирал БГ-клавиатура на телефона!
(yes)
Дори единствено заради форума в този сайт съм си инсталирал БГ-клавиатура на телефона!
(yes)
Има още какво да се желае, но определено на телефона ми изглежда по-добре от преди. Досадния 1click вече не стои по средата на страницата.
П.п Забелязвам едно от предложенията, за различен фон на съседните постове, вече е внедрено.
П.п Забелязвам едно от предложенията, за различен фон на съседните постове, вече е внедрено.
Длъжен съм да отбележа, че в момента сайта направо лети като го отворя през браузъра на минито, при това с включен флаш. Честно казано съм доста впечатлен от скоростта на зареждане, направо не мога да повярвам и съм склонен да прежаля всеки недостатък заради това..(склонен съм да мисля, че за всичко е била виновна гадната лента на One click и съм щастлив, че я няма)..