Чувстваш ли се жертва на Ментел?

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Re: Чувстваш ли се жертва на Ментел?

Мнение от spe » 08 окт 2006, 10:09

Хубаво е, че те таксуват на 30 сек, но 0,47 ми се струва множко за служителска карта. Звучи като предплатена тарифа.
Как може да си много доволен след като се ограничаваш да говориш само в групата си.
Познавам една п*тка, която се скъсваше да плещи глупости с безплатната си прима. Ей така, само заради ползването, да се намира на приказка. Скъсваше хората от досада. А като се налага да свърши работа през деня праща цигански смс-и. И това е жена на 30 години - срамота!
Глобул са не по-малки мошеници от Ментел, скъсват се от реклами на дървените си тарифи.
Ментелци пък сега рекламират тъпия лууп както навремето гласовата поща. Да бяха променили условията в полза на клиентите си!
Нещата се променят толкова бавно. Уж всички оператори вадят нови примамливи оферти, а сметките на хората вървят нагоре, вместо надолу, без потреблението да е нараснало със същата стъпка:(
След 1/2 година с преносимостта на номерата картината ще е друга, но ще поживеем и ще видим

siemesoanic
Регистриран: 19 мар 2006, 23:37

Мнение от siemesoanic » 28 дек 2006, 10:02

Бих казал, че съм лоялен клиент на МенТел от както бяха Citron и какво от това. Сега ползвам от няколко години служебен телефон, отделно имам и три карти на договор, и ми направи впечатление, че след като 90% от разговорите са ми безплатни официално сметката ми всеки месец гравитира около70-80лв.
Към най-близките ми хора както и към колеги съм без пари, яко ползвам и Вивател-ска карта към Вивател и БТК и сметката ми към МенТел не е мръднала като стойност. Честно казано ме боли оная работа - не давам аз парите, ама яко лъже този оператор - явно най-лесни са парите от служебни абонаменти от по-големи фирми.
А има ли някой да се похвали какво са направили МенТел за лоялните си клиенти

SGH-D410
Регистриран: 22 авг 2006, 12:03

Мнение от SGH-D410 » 28 дек 2006, 10:18

Май някой нещо не е разбрал, значи поне според мен единствената пречка в твоя случай се оказва таксата 4лв. тя е промоционална и за това служителката ти е казала че не можеш да преминеш на тази програма, тя е имала в предвид точно промоционалната програма. Колкото до глобул и при тях не може да се премине от една програма към друга ако втората е промоционална както е в момента със globul SMART промоционалната месечна такса на този план е 5лв, но ако стар абонат иска да премине на тази програма таксата му става 10,80лв, защото промоцията е само за нови абонати.

Nokia N95
Регистриран: 14 дек 2006, 18:17

Мнение от Nokia N95 » 28 дек 2006, 11:19

не се чуствам жертва
доста свалиха таксите и цените
и с услугата на водафон на живо направиха голям пробив
аз лично съм много доволен от тях!

spe
Регистриран: 20 май 2005, 00:21

Мнение от spe » 29 дек 2006, 19:40

Всички сме много доволни докато не излезе фактурата:)

Отговори