Чувстваш ли се жертва на Ментел?
Чувстваш ли се жертва на Ментел?
Историята е, че от 1/2 година насам им давам по минимум 350 лв на месец за трите си сим карти (иначе едната е от няколко години).
Едната карта е на Релакс 300, другите 2 на Бизнес + и Универсален/оптимален/.
Отивам днес в халите и казвам "искам Релакс 300 да мине на промото от 4 лв такса"
Служителката каза, че било само за нови абонати и такива на които договорите изтичат след 3 месеца. Казах й, че ще изчакам да ми изтече и си тръгнах. Звъня после на оператор и казвам, че искам да се свържа с някой, който може да вземе решение във фирмата им и да ми даде категоричен отговор какво аджеба могат да направят те за мен като НЕ НОВ абонат, който си плаща навреме всичко. Каза, че нищо няма да стане и аз й казах "много ви здраве тогава"!
Оная въобще не се трогна. Как може да са такива?!?!?!
Ако си купя прима с чанти ще ме уважават повече!
Сигурно е обаче, че ще местя номерата в реда на изтичане на договорите, а на тях наистина пожелавам да са живи и здрави. Докато изтекат договорите мога да им обещая, че ще бъдат втора карта.
Иди после, че се чувствай клиент.
Едната карта е на Релакс 300, другите 2 на Бизнес + и Универсален/оптимален/.
Отивам днес в халите и казвам "искам Релакс 300 да мине на промото от 4 лв такса"
Служителката каза, че било само за нови абонати и такива на които договорите изтичат след 3 месеца. Казах й, че ще изчакам да ми изтече и си тръгнах. Звъня после на оператор и казвам, че искам да се свържа с някой, който може да вземе решение във фирмата им и да ми даде категоричен отговор какво аджеба могат да направят те за мен като НЕ НОВ абонат, който си плаща навреме всичко. Каза, че нищо няма да стане и аз й казах "много ви здраве тогава"!
Оная въобще не се трогна. Как може да са такива?!?!?!
Ако си купя прима с чанти ще ме уважават повече!
Сигурно е обаче, че ще местя номерата в реда на изтичане на договорите, а на тях наистина пожелавам да са живи и здрави. Докато изтекат договорите мога да им обещая, че ще бъдат втора карта.
Иди после, че се чувствай клиент.
Re: Чувстваш ли се жертва на Ментел?
Да да това е истина. Аз лично никога не съм се чуствал измамен в сметките си към М-Тел но и на мен ми прави впечатление това отношение към новите клиенти. Какви ли не отстъпки какви ли не чудеса,звезди има свалят само за да си вземат SIM карти от тях. А за тези които са лоялни по една или друга причина към фирмата нищо. Незнам как са глобул в това отношение но м-тел се оливат. То остави примите ами тези които от години са на договори?? Пуснаха една програма за лоялни клиенти с някакви точки които за нищо не ти служат и край.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ot m-tel se mahnah predi 4 godini
Глобул са по-добре в това отношение - ако решиш да преминеш, към някой промоционален план няма проблеми ... Сега обаче, за да се сваржа с оператор чакам по 3-4 минути!! А ина4е доста познати минаха на промоционалната Глобул Смарт (с 5лв месечна такса) ...
Лично аз съм с добро впечатление от Глобул и обратното от мтел ...
Лично аз съм с добро впечатление от Глобул и обратното от мтел ...
Глобул - Мтел, както да ги сменяш си е от трън на глог. Плюли са си в устите - сопа!
МОже аз нещо да съм крив ама си мисля, че за мойте 85 кинта може да дадат повече време за разговор. (не зная как става ама все около тая цифра ме оформят мизерниците+- 1 лев)
Сигурно и те си мислят, че за времето което съм изговорил е трябвало да им платя поне 3х повече.
МОже аз нещо да съм крив ама си мисля, че за мойте 85 кинта може да дадат повече време за разговор. (не зная как става ама все около тая цифра ме оформят мизерниците+- 1 лев)
Сигурно и те си мислят, че за времето което съм изговорил е трябвало да им платя поне 3х повече.
Да, длъжници са към дългогодишните си лоялни клиенти. Но проблема е там, че не само те са така. Нямам наблюдения какво е отношението към клиента като кажеш, че искаш да минеш на нов, по-изгоден за тебе договор при другите 2 оператора, но виж какво правят - всички актуални предложения са за НОВИ клиенти, а старите, кучета ги яли. Те вече са захапали въдицата, тях вече ги доят, защо да им обръщат внимание. Офертите на другите 2 оператора също са за новите клиенти.
Не знам, ако ти се занимава и се обърнеш към Комисията за защита на потребителите дали могат да направят нещо, но щом си подписал договор едва ли може да се направи нещо. Със сигурност ще има клауза, която да ги защитава при такива положения. Във случая се прилага двоен стандарт към новите и старите клиенти, но такива са нашите оператори, докато могат да смучат кръв ще смучат до последната капка.
Не знам, ако ти се занимава и се обърнеш към Комисията за защита на потребителите дали могат да направят нещо, но щом си подписал договор едва ли може да се направи нещо. Със сигурност ще има клауза, която да ги защитава при такива положения. Във случая се прилага двоен стандарт към новите и старите клиенти, но такива са нашите оператори, докато могат да смучат кръв ще смучат до последната капка.
TAI KATO SE ZANIMAVAM S INTERNETNA TARGOVIJ,ISTORIJTA E SA6TATA KUPUVA4A VINAGI E PRAV,A AZ KLIENTA KOITO IM PALNI GU6ATA OT 6EST GODINI NJMA NIKAKVI PRAVA.6EFOVETE NA GOOGL I EM-TEL SA EDNI ISA6TI I PROPOVJDVAT EDNA I SA6TA RELIGIJ.
Дали предстои времето Мобилтел да се превърнат от лидер в най-малкия играч на пазара?
При Глобул е "малко" по-различно:)
Преминаване към други програми без ограничения:
Ако прецените, че избраната абонаментна програма вече не отговаря на потребностите ви, можете БЕЗПЛАТНО да преминете към друга по всяко време, веднъж месечно. Новата програма влиза в сила от датата на следващата фактура, ако заявлението за смяна на програма е подадено поне 7 дни преди издаването на фактурата. С преминаването към друга програма срокът на текущия договор се подновява за нов едно- или двугодишен период, считано от датата на влизане в сила на новата програма.
Преминаване към други програми без ограничения:
Ако прецените, че избраната абонаментна програма вече не отговаря на потребностите ви, можете БЕЗПЛАТНО да преминете към друга по всяко време, веднъж месечно. Новата програма влиза в сила от датата на следващата фактура, ако заявлението за смяна на програма е подадено поне 7 дни преди издаването на фактурата. С преминаването към друга програма срокът на текущия договор се подновява за нов едно- или двугодишен период, считано от датата на влизане в сила на новата програма.
Ми то и при Мтел можеш да си сменяш програмата когато си поискаш - и пак влиза в сила за новия период на таксуване. Дори може не 7, а 2 дена преди края да го направиш... Лично аз поне 5-6 пъти съм си сменял тарифата и плана...