Citytel
Re: Re: Re: Citytel
Извинявай, добре ли чувстваш? Имаш ли температура или нещо друго те кара да пишеш глупости?
Re: Re: Re: Re: Citytel
Кое точно е глупост и за кое съм излъгал?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Citytel
Гузен не гонен бяга! :) Никъде не съм писал за лъжа.
Ако говориш по принцип, може и да си прав, но кой нормален ще дири фактура от "гаражен" търговец. Фирмите по ДДС така или иначе реално купуват с 20% + 15% по-евтино при други равни условия от "нормалните" търговци спрямо крайните клиенти, та ... но това е друга тема.
Тази тема си има еднозначно заглавие и моите наблюдения и досег със Ситител, изобщо не намират дори частично твоя печален опис с "гаражните ти" търговци. Касовите им бележки също са от апарат регистриран на фирма с ДДС регистрация.
Понеже става все по трудно да се каже "благодаря", "извинявай" или "сбърках", та ти намери да се изтропаш в тази тема, а не в онези на 6-7те "сигурни" търговци.
Да коментирам ли 18-20-25%? Имаш ли нужда от това? Ще ти порасне ли пистолета?
Разликата между внушението и лъжата ще ти я каже някой юрист, аз ти казвам, че имаш проблем и трябва да си обърнеш внимание.
Весели празници!
Ако говориш по принцип, може и да си прав, но кой нормален ще дири фактура от "гаражен" търговец. Фирмите по ДДС така или иначе реално купуват с 20% + 15% по-евтино при други равни условия от "нормалните" търговци спрямо крайните клиенти, та ... но това е друга тема.
Тази тема си има еднозначно заглавие и моите наблюдения и досег със Ситител, изобщо не намират дори частично твоя печален опис с "гаражните ти" търговци. Касовите им бележки също са от апарат регистриран на фирма с ДДС регистрация.
Понеже става все по трудно да се каже "благодаря", "извинявай" или "сбърках", та ти намери да се изтропаш в тази тема, а не в онези на 6-7те "сигурни" търговци.
Да коментирам ли 18-20-25%? Имаш ли нужда от това? Ще ти порасне ли пистолета?
Разликата между внушението и лъжата ще ти я каже някой юрист, аз ти казвам, че имаш проблем и трябва да си обърнеш внимание.
Весели празници!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Citytel
Нямам никакво намерение да отговарям точка по точка, но нещо сте се объркал, че изкарвам "гаражните търговци" (заедно със Ситител) некоректни, а аз казах точно обратното и призовах хората да си търсят документите, които не е проблем да им бъдат издадени.
Иначе по въпроса кой търси фактура от тях имам отговор веднага - аз търса фактура и касов бон задължително, иначе как ще докажа покупка на дадена стока, ако нямам първичните данъчни документи?
И не е задължително фактурата да е данъчна или опростена, въпроса е да я има с прикачен касов бон, щом плащам кеш.
Всъщност няма значение и явно за вас е важно да се правите на интересен и да обиждате за щяло и нещяло, пък дали сте прав не е от значение.
Не е лошо чат-пат да четете по-внимателно и да вниквате в прочетеното, за да не се получават недоразумения.
Ако има значение за вас, разбира се.
Иначе по въпроса кой търси фактура от тях имам отговор веднага - аз търса фактура и касов бон задължително, иначе как ще докажа покупка на дадена стока, ако нямам първичните данъчни документи?
И не е задължително фактурата да е данъчна или опростена, въпроса е да я има с прикачен касов бон, щом плащам кеш.
Всъщност няма значение и явно за вас е важно да се правите на интересен и да обиждате за щяло и нещяло, пък дали сте прав не е от значение.
Не е лошо чат-пат да четете по-внимателно и да вниквате в прочетеното, за да не се получават недоразумения.
Ако има значение за вас, разбира се.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Citytel
За мен е важно да кажеш кога не са ти дали касов бон от Ситител. Или кога Ситител са ти качили цената с 18-20-25% когато си поискал даначна фактура! Другото доказва, че си бамбуча!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Citytel
Не бих си купил нещо от Ситител, или други подобни "фирми", дори и да ми предлагат телефони на 50% от реалната стойност. Явно "гаранцията" им покрива някакви дребни ремонти. За другото - купувача е виновен, да си плаща :D
Като чета, и господин Завод е част от гаражната клетка.
Като чета, и господин Завод е част от гаражната клетка.
Re: Citytel
Закупих телефон преди 2г от тях. Работи почти 2г. Всичко е чудесно докато не се оплачеш. Стигнахме до сервиз. Телефонът бе изпратен в официален КиК сервиз. От там има становище, че телефонът не подлежи на ремонт, което в общия случай означава замяна (инфото е от КиК с връзки). Ситител отрекоха и се държаха доста арогантно. След 2 дни телефонът беше готов и със сменена платка. При стартиране изписа Gancho Ganchev's Phone!?!?!? Веднага го продадох
Re: Re: Citytel
От такива не купувам. Всичко е наред докато се наложи гаранция.
Отделно на това и не виждам смисъл да се купува. Да, по-евтино е от техномаркет или технополис, но не е по-евтино от западните сайтове като амазон, медиамаркт или сатурн. В момента примерно самсунг с7 едж беше на промоция за 499 евро в медиамаркт Германия. В ситител е над 1200 лв. А телефонът в медиамаркт има истинска гаранция, която е валидна за целия ЕС, защото е произведен за Европа. Има доста фирми, които доставят до БГ за около 3 лв на килограм. Затова няма никакъв смисъл да се купува от подобен тип магазини.
Отделно на това и не виждам смисъл да се купува. Да, по-евтино е от техномаркет или технополис, но не е по-евтино от западните сайтове като амазон, медиамаркт или сатурн. В момента примерно самсунг с7 едж беше на промоция за 499 евро в медиамаркт Германия. В ситител е над 1200 лв. А телефонът в медиамаркт има истинска гаранция, която е валидна за целия ЕС, защото е произведен за Европа. Има доста фирми, които доставят до БГ за около 3 лв на килограм. Затова няма никакъв смисъл да се купува от подобен тип магазини.
Re: Re: Citytel
Reborn, ако не се оплаче човек с такъв довод в КЗП, никога няма да се променят такива търговци! Защо изобщо си го взел?
Лична препоръка, купувайте си телефоните от мобилните оператори, една идея по-добра поддръжка имат, но и там се правят на шашави.
За аксесоари, когато нямате време да чакате доставка от Китай, са много добри :)
Лична препоръка, купувайте си телефоните от мобилните оператори, една идея по-добра поддръжка имат, но и там се правят на шашави.
За аксесоари, когато нямате време да чакате доставка от Китай, са много добри :)
Re: Citytel
Здравейте, преди два месеца купих от тях батерия за Samsung. Батерията беше уж оригинална, до тук всичко точно. Сложих батерията телефона тръгна и така си работеше безупречно 1 месец. Докато не се наду и не ми счупи задният капак на телефона, сега като е зареден на 100% издържа точно. 15 мин. Така че всички подръжници на на тези мошенници да замълчат. Отидете и вижте къде са се завряли и как изглеждат тея мошенници, по външният им вид и по държанието им веднага се вижда че са престъпници.