Citytel

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Re: Re: Citytel

Мнение от kan4oto72 » 09 яну 2017, 09:05

да се оплача и аз от citytel
поръчах си батерия за lg flex 2
на другия ден беше доставена
изненадата беше, че изводите бяха прекършени
но обвинявам себе си, че в офиса на еконт не отворих и не проверих за какво си давам парите!,, (no)

swissmad
Регистриран: 27 ное 2009, 16:23

Мнение от swissmad » 09 яну 2017, 14:38

Същото ми се случи с тяхна батерия за Самсунг Галакси С3 купена.преди около година и половина -за около 6 месеца се наду и не ставаше за нищо.Следващата батерия купих от К&К и все още работи.

smirnov4o
Регистриран: 13 яну 2009, 19:30

Re: Re: Re: Citytel

Мнение от smirnov4o » 17 юни 2017, 16:26

Ееее да бях видял по-рано темата тук. Аз поръчах УЖ оригинални слушалки за Galaxy S5, но единствено приличат на оригиналните. Звука няма нищо общо. Едно време продаваха снаксове с награди и се падаха слушалки... все едно такива получих (angry)

takeshi
Регистриран: 26 апр 2007, 08:43

Re: Citytel

Мнение от takeshi » 17 юни 2017, 19:13

Здравейте,
прочетох темата и не мога да разбера как е възможно нормални хора да се обиждат толкова грубо. Изглежда като някаква крайна форма на мазохизъм.
За хората, които търсят евтиното - след като имате официална цена от производителя на каквото и да си поръчате - телефон, аксесоари, таблет, лаптоп и т.н. и видите в малка фирма, с ограничен капацитет да продава нещото на много по-ниска от цените при други търговци, то вместо да спорите просто се замислете и сами ще стигнете до крайния отговор какво е направило цената ниска. Обикновено това са практики, които намаляват цената за сметка на нещо - гаранционно обслужване, спестено/поделено ДДС и т.н. . Решението си е Ваше след това, отговорността и недоволството също и е доста незряло да товарите и другите потребители с тях.
Колкото до конкретния търговец - Citytel - преди време комуникирах с тях, дойдоха ми по-арогантни, притискащи и не будещи доверие и затова се насочих към други търговци. Дали аз губя(заради "по-ниските цени" при тях) или те, защото съм инвестирал парите си за 8 устройства(телефони, таблети и лаптопи) на друго място е дискусия като тази за кокошката и яйцето.
Въпрос на разбиране и его.

SwizzBeatz
Регистриран: 25 ное 2010, 15:19

Мнение от SwizzBeatz » 18 юни 2017, 09:21

Здравейте,

И аз съм гледал цените на техния сайт и ми беше интересно, защо са такива. Mystery solved, 'дето се вика. Пазарувал съм от тях главно зарядни устройства, протектори, калъфчета и т.н. Неща, които рядко са надвишавали 30-35 лв. като стойност. Всичко, което съм закупил от тази фирма е било на място (ходейки до офисът им @ Младост) и плащано кеш. Всичко, което съм си взел от тях - работи и изпълнява функцията си (кабели, зарядни и т.н.). За телефон не знам дали бих пазарувал, защото предпочитам да имам гаранция, която се признава и изпозлва (при необходимост). За съжаление поледните ми 2 телфона имаха нужда от гаранция и знам какво е да те мотаят по сервизи, писане на жалби и т.н. Честно казано предпочитам да дам повече пари, но да имам някаква сигурност и реално да мога да се възползвам от гаранция, ако устройството получи дефект. За мен липсата на ДДС, фактури и POS терминал за транзакции си е голям фактор. Без значение, колко оскъпяват и какви са оправданията, не бих взел скъпа техника от място, което не предлага фактура, касов бон и ел. плащане (не нося кеш в себе си в 90% от времето, плащам с карта винаги където и когато може). Съжалявам да чуя, че хора са имали горчив опит с подобен магазин. На място с мен са се държали добре и са работели бързо. Май съм леко разочарован от тях...

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Citytel

Мнение от Вито » 18 юни 2017, 10:31

Цените са ниски щото не дават фактура. Преди да взема моя Г4 исках дуал версията от тях понеже беше към 850 лв. декември 2015. Като казах, че искам фактура цената скочи значително и реших, че е по-добре за същите пари които ми искат за фактура, да си взема телефона от Виваком, макар и с една сим карта, но нацелих промоция която дава телефона с два кожени капака. Друг е въпросът, че случих на един от най дефектните телефони :D. От друга страна пък Виваком поеха смяната на дисплея и платката без разправии.
Иначе имах htc 816 dual от Ситител. До последно работеше без забележка.
Преди няколко месеца си взех батерия за стария титан N95 8gb и си работи без проблеми.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Citytel

Мнение от Боби13 » 18 юни 2017, 10:42

Така е. Просто цената в подобни магазини е практически без 20% ДДС :)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Citytel

Мнение от tzincbg » 18 юни 2017, 11:06

И аксесоарите в подобни магазинчета са често реплики. Може би дори някои телефони.
Трясбва си официална гаранция. И никакво ходене при оператора, магазина При дефект на Техника сервизите на официалните вносители са ми реагирали най-бързо и адекватно, без обструкции.

zdravun67
Регистриран: 14 окт 2016, 21:18

Re: Citytel

Мнение от zdravun67 » 28 юли 2017, 18:16

Да се оплача и аз от Ситител.Как се отказва културно-имам НТС М9+,закупен от тях и още в гаранция Предлагам им за замяна него и един Самсунг S7 за LG G6 и те ми оценяват двата телефона за 500лв.Иначе в сайта им големи обещания

mamuta70
Регистриран: 11 фев 2010, 21:11

Мнение от mamuta70 » 28 юли 2017, 19:15

Е ти какво очакваш, да ти ги заменят за въпросното LG и пари да ти дадат сигурно. За целта си има продавалник (OLX) и чак след това се запътваш към тях. Където и да пробваш за бартер ще получиш подобни оферти.

Отговори