Да, Епъл не са открили топлата вода
Re: Да, Епъл не са открили топлата вода
Няма не става тук като понятие. Има: "има и няма", и няколко вида хора - такива, които виждат това, което "има и няма" и си го купуват, вторият вид виждат това, което "има и няма" и преценяват, че не им стига (ориентират се към друг продукт с повече "има" ), а да - има и трети вид хора - такива, които им се иска да се казва, че само "има има има", и думичката "няма" да НЕ се споменява - това са фенчетата на Apple, които ми ставате от смешни по-смешни със всеки изминал ден :)
А, сега ми казваш, че аз съм от третите? Т.е. ми трябва клавиатура, но не го знам? Трябва ми перефектен Офис пакет, но не го знам? Какво друго ми трябва?
Не казвам на никого от кой вид да е - той сам си избира, след като те устройва просто си го купуваш и/или спираш да се дразниш на всяко едно "няма", което ние изтъкваме, защото ако продължаваш - това те прави от третите и не го казвам аз - сам го каза :)
Дразня се, че сравнявате Слейт с Таблет и изтъквате клавиатурата като предимство. Все едно да сравняваш кола с мотор и да кажеш, че колата има 4 гуми.
Примера не е много удачен. Все едно е да сравняваш телевизор със и без дистанционно ;)
Е, как можеш да ползяваш телевизор без дистанционно? Примерът ти е много по-лош.
[Quote]Е, как можеш да ползяваш телевизор без дистанционно?[/Quote]
Като ставаш непрекъснато и боравиш с управлението на панела на телевизора. Хардуерната клавиатура е удобство (бързина при набирането на голям текст), както и дистанционното на телевизора е удобство (бързина при боравенето с него) ;)
Примерът си е напълно адекватен :)
Като ставаш непрекъснато и боравиш с управлението на панела на телевизора. Хардуерната клавиатура е удобство (бързина при набирането на голям текст), както и дистанционното на телевизора е удобство (бързина при боравенето с него) ;)
Примерът си е напълно адекватен :)
Аха, значи се очаква да държиш 10-инчов таблет, чиято клавиатура е прикрепена за него, на 10 метра от теб и да пишеш на клавиатурата? Логично. И пак ви питам: как така посочвате клавиатуарта като плюс в сравнение на таблет и слейт?! Ако айПад имаше клавиатура, нямаше да бъде слейт!
[Quote]Аха, значи се очаква да държиш 10-инчов таблет, чиято клавиатура е прикрепена за него, на 10 метра от теб и да пишеш на клавиатурата?[/Quote]
Еееее, прекалено буквално го приемаш :D
[Quote]И пак ви питам: как така посочвате клавиатуарта като плюс в сравнение на таблет и слейт?![/Quote]
И аз за трети път ще ти отговоря - бързината при въвеждане на текст! :D
И аз бях те попитал нещо. За колко време ще въведеш 1 страница текст на хардуерна и на виртуална клавиатура? ;)
Еееее, прекалено буквално го приемаш :D
[Quote]И пак ви питам: как така посочвате клавиатуарта като плюс в сравнение на таблет и слейт?![/Quote]
И аз за трети път ще ти отговоря - бързината при въвеждане на текст! :D
И аз бях те попитал нещо. За колко време ще въведеш 1 страница текст на хардуерна и на виртуална клавиатура? ;)
Добре, ти въобще наясно ли си какво е слейта? В главните му характеристика [B]липсва КЛАВИАТУРАТА[/B]. Как, обясни ми, посочваш това като предимство? Ако ще правим сравненията по такъв глупав начин, защо не ми кажеш кое е по-хуабво: телефон или notebook?