Да, Епъл не са открили топлата вода
Да, Епъл не са открили топлата вода
Ето нещо интересно,извенявам се на колегата от един друг форум,но това изглежда интересно а и тука се водят пунически войни на подобни теми и ще е интересно:D
Съжелявам,но ограниченията в размера на jpg файловете не дава възможност да видите сравнението на моделите 2003г. с/у 2010г. (изтеглете си картинката и я увеличете )
Съжелявам,но ограниченията в размера на jpg файловете не дава възможност да видите сравнението на моделите 2003г. с/у 2010г. (изтеглете си картинката и я увеличете )
Re: Да, Епъл не са открили топлата вода
А, защо просто не я качиш в оригинален размер на imagehost.org , вместо да се борим с пикселите :)
Разбира се, че не са открили топлата вода. Просто я преоткриха както направиха с телефона. Хардуерните характеристики може да са значели много през 20 век, но сега вече най-важното е софтуера. Затова iOS и Андроид мачкат всички други. Подобни снимки биха впечатлили само лаици на тема мобилни технологии и такива проспали последните 5 години ..
А и е доста старо.
А и е доста старо.
http://ffffunny.com/images/7701-7-years-difference-
От години има таблети, които са по-добри от iPad.
При Apple кофтито е че не обичат никакви външни интерфейси като портове и слотове за карти.
При Apple кофтито е че не обичат никакви външни интерфейси като портове и слотове за карти.
-
- Регистриран: 29 май 2010, 10:53
Това няма нищо общо с Айпада, на хартия има само големи данни, на практика тая глупост не може нищо.
Нито интернет, Нито игри, нито филми( нищо не казвате за дисплея), нито каквото и да е.
Да не говорим за приложения...
Не казвате нито каква му е дебелината, теглото...( за дизайн въобще не говоря защотото е смешно да се говори и да се сравнява)
Не ми казвайте характеристики.
На практика какво мога да правя с това "чудо", то да струва и 100лв, взех си го и сега какво?
Единствено може би мога да слушам музика на него и то със съмнително качество, не гледайте, че айпада има една тонколнка... то вади невероятен звук.
За бързината на това 7 годишно теле въобще няма да говоря....
Нито интернет, Нито игри, нито филми( нищо не казвате за дисплея), нито каквото и да е.
Да не говорим за приложения...
Не казвате нито каква му е дебелината, теглото...( за дизайн въобще не говоря защотото е смешно да се говори и да се сравнява)
Не ми казвайте характеристики.
На практика какво мога да правя с това "чудо", то да струва и 100лв, взех си го и сега какво?
Единствено може би мога да слушам музика на него и то със съмнително качество, не гледайте, че айпада има една тонколнка... то вади невероятен звук.
За бързината на това 7 годишно теле въобще няма да говоря....
Говориш глупости. В случая HP-то бие iPad-a по всички параграфи. По-добър хардуер, по-добър софтуер (Windows XP, лекичък и с милиони програми за него), повече интерфейси, а също и има хардуерна клавиатура.
Освен това HP TC 1100 е таблет в истинския, класически смисъл на думата. А iPad е просто една дъска, даже като го анонсираха от Apple и го нарекоха таблет се учудих... хм, това не е съвсем таблет.
HP TC 1100 E ИСТИНСКИ ТАБЛЕТ:
Освен това HP TC 1100 е таблет в истинския, класически смисъл на думата. А iPad е просто една дъска, даже като го анонсираха от Apple и го нарекоха таблет се учудих... хм, това не е съвсем таблет.
HP TC 1100 E ИСТИНСКИ ТАБЛЕТ:
Не съм съгласен с теб. Според мен хардуера винаги е по-важен от софтуера, защото определя максималните граници за развитие на софтуера.
Прав си, че трябва хардуера да е достатъчен, но и всеки програмист знае, че хардуера се подчинява на софтуера а не обратното. Просто хардуера достигна нивото на което вече дори и с не най-доброто на пазара може да се работи добре.
Но все пак ние обикновените потребители работим със софтуера.
Дървото от сравнението няма да го коментирам най-малкото защото съм ползвал не един и два подобни и в никой случай не съм ползвал тъч функцията повече от 5 минути и то само за пробата.
Но все пак ние обикновените потребители работим със софтуера.
Дървото от сравнението няма да го коментирам най-малкото защото съм ползвал не един и два подобни и в никой случай не съм ползвал тъч функцията повече от 5 минути и то само за пробата.
-
- Регистриран: 29 май 2010, 10:53
Да, всички ние говорим глупости....
Къде са тия милиони приложения за тоя лекичък екс пи, един господ знае....
Къде са тия милиони приложения за тоя лекичък екс пи, един господ знае....