Да излезем да гласуваме на 5 -ти Юли
Re: Да излезем да гласуваме на 5 -ти Юли
Единственото нещо което ще кажа е че всички ние трябва да отидем до урните на 5 юли и да дадем гласа си. Това е най-важното. Живи, умрели всеки един БЪЛГАРИН трябва да пусне бюлетина със своя избор
Не е мястото тук, но съм съгласе, че трябва да изразим своето мнение, като си дадем гласа! Ако искаме да сме ОВЦЕ и да ни управляват НЕКАДЪРНИЦИ, то стойте си в къщи и чакайте да ви ударят по една "гега" за водопой:))
Привет,съгласен съм че не е тук мястото но за да се разпростарни подобна идея най-доброто място са форумите с голяма аудитория.
А гледам че БСП има РЕКЛАМА значи някой преди мен се е сетил за този форум с тази цел.
А гледам че БСП има РЕКЛАМА значи някой преди мен се е сетил за този форум с тази цел.
"За бога, братя" гласувайте! Така ще се намали значението на купените гласове.
Да излезем и да гласуваме за онзи който ще СВЕТНЕ отново ДПС, а ако остане време и БСП - бухахахахахаха
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
За мафиота Бойко - никога.... по-добре да не гласувам, отколкото да дам гласа си за един неук пожарникар, чийто връзки със СИК са повече от известни. Ама на такъв народ, който е издигнал в култ мутризацията, най-голямата фигура от тези среди е нормално да му е премиер.
Един съвет, най-вече към колебаещите се - поразгледайте малко по-обстойно резултатите от сегашните евроизбори. Вижте как са разпределени възрастовите граници и помислете върху това. Вижте по разни села, пълни с хора дори без начално образование и с преобладаващо циганско население за кой гласуват. Вижте в големите градове, където са работещите и движещите икономиката на страната граждани за кой гласуват. В България хората са късопаметни, особено когато става дума за политика. Но резултатите се виждат и всеки разумен човек може да направи своя избор.
Един съвет, най-вече към колебаещите се - поразгледайте малко по-обстойно резултатите от сегашните евроизбори. Вижте как са разпределени възрастовите граници и помислете върху това. Вижте по разни села, пълни с хора дори без начално образование и с преобладаващо циганско население за кой гласуват. Вижте в големите градове, където са работещите и движещите икономиката на страната граждани за кой гласуват. В България хората са късопаметни, особено когато става дума за политика. Но резултатите се виждат и всеки разумен човек може да направи своя избор.
Виж колега и аз ще гласувам с тази бюлетина но искам да ти обърна внимание че тук небива да агитираме за когото и да е .....
Важното е всеки да излезе да гласува но решението кой за кого ще гласува трябва да е индивидуално и тайно.
Пуснах поста тук в този форум и подкрепям идеята да го разпространим по всички форуми но без агитация ,идеята ми не е била да привлека симпатизанти и подкрепа за една или друга партия.Основната ми цел е БЪЛГАРИЯ да се управлява от БЪЛГАРИТЕ и това е възможно само ако всеки от нас гласува.
Важното е всеки да излезе да гласува но решението кой за кого ще гласува трябва да е индивидуално и тайно.
Пуснах поста тук в този форум и подкрепям идеята да го разпространим по всички форуми но без агитация ,идеята ми не е била да привлека симпатизанти и подкрепа за една или друга партия.Основната ми цел е БЪЛГАРИЯ да се управлява от БЪЛГАРИТЕ и това е възможно само ако всеки от нас гласува.
Добре дайте предложение и доводи , за кого и защо да гласуваме?
Аз искам да видя бате Бойко какво ще направи другите ги видяхме и СерГей и Доган Оглу, и крадливия зар, за 800 дни дето щеше да ни оправя и Костов...дето продаде всичко на безценица...
Аз искам да видя бате Бойко какво ще направи другите ги видяхме и СерГей и Доган Оглу, и крадливия зар, за 800 дни дето щеше да ни оправя и Костов...дето продаде всичко на безценица...
sofiabos ти какво очакваш, че ще направи бат Бойко, като гледаш какво направи със София и предвид умствения му потенциал? :)
много си е добре бойко, които мисли за него.......
вие какво мислите, че някои ще "ни"
оправи - да ама отзад :-)
вие какво мислите, че някои ще "ни"
оправи - да ама отзад :-)