Да излезем да гласуваме на 5 -ти Юли
Re: Да излезем да гласуваме на 5 -ти Юли
всеки средно интелигентен човек знае че когато се правят някакви промени ефекта от тях идва със закъснение тъй че това дет управлението на оня с ръждясалата корона било най-добро е благодарение на друг и то само в началото докато беше вълната от реформите които настъпиха много злобно интересите на сивата икономика а след това ония жълтурници не направиха нищо добро нищо недоразвиха а напротив точно обратното
поздрав за всички заблудени с http://vbox7.com/play:3a96496e B)
поздрав за всички заблудени с http://vbox7.com/play:3a96496e B)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Като знам кой беше преди него, едва ли са негови заслугите...
Янето ми е другия фаворит:)
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
TheTrue като плюеш в лицето на всяко ченге как можеш да сложиш този пълен ... и аз не знам какво да кажа на снимката. Този противен човечец (който и sofiabos е явен фен)(съжалявам, обаче един човек за да е лидер и за да допада на хората трябва да има някаква харизма, а този с бенката, огромния крив нос и селския акцент е отвратително отблъскващ) откъде мислиш че получава цялата информация ??? Да не би аз и ти да знаем нещата които той знае ??? Не, той е поставено лице, ченге, на което му снасят информация. Ченге е и Бат Бойко, ченге е и Цветанов, бъдещия шеф на МВР. Та голяма част от бъдещите ни управници са точно от тази прослойка.
Тук не е място за да агитираме. Всеки си знае за кого, но е важно да покажем, че имаме мнение и то СОБСТВЕНО.
Ей, занещите! Къде са ви мотиките? Айде скачайте на бунт! Явно в тая държава някой трява да да покаже смелост и да дава напред, а другите да го следват плахо! Само че пак приказките ви ще си останат празни, а форума- отнво пълен с глупости. И вместо да ми разправяте колко ужасни са турците, които и аз мразя страшно много, идете и гласувайте, защото държавата ни става АД!
И ако пак нещо не ви хареса, нали сте ми много умни всички, тая планета има и други места за живеене, нали?
И не ми разправяйте какво е било миналото, защото единственото "място", където можем да живеем добре, е бъдещото. а за него отговарят хората, на които се дава най-малко глас в тази страна!
И ако пак нещо не ви хареса, нали сте ми много умни всички, тая планета има и други места за живеене, нали?
И не ми разправяйте какво е било миналото, защото единственото "място", където можем да живеем добре, е бъдещото. а за него отговарят хората, на които се дава най-малко глас в тази страна!
Трябва да се гласува ! Иначе, оставяме собствения си живот в чужди ръце и после хленчим. Повдига ми се от мрънкачите,те са по-кофти и от мошениците. Писна ми от Доган и не защото е турчин, а защото е мошеник. От метежи нищо добро,след тях хаос и после отново мошеници. Трябва устойчивост и спокойствие ! Гласувайте,инак-Dog_ан мошеник, а ние слепи будали....
На теб голям проблем май ти е бат Бойко.
интелигентният човек черпи много информация от много места като не вярва на никое от тях на 100 % а не се влияе от някакви смешни реклами с чупене на самолети с чукове а мен по ми е смешно някои други които говорят как през 2012 средната заплата щяла да стане 960 лв ама не споменават колко ще се е качила инфлацията B) и че един хляб сигурно ще е 10-20 лева
"На теб голям проблем май ти е бат Бойко. "
Скоро ще е проблем на цяла България, както изглежда.
Скоро ще е проблем на цяла България, както изглежда.