Да се освободим от операторите - "No Voice" Project
Re: Да се освободим от операторите -
[Quote]Ъъ, не, това предполагаше именно твоят пост, защото няма 3ГБ за 8лв. на войс карта...[/Quote]
Това е дейта сим! След като ще затварям гласовите услуги, от какъв зор да си взимам данни към гласовата услуга на десетки пъти по-висока цена??? 60 МБ ги дават за 8 лв, колкото аз плащам за 3 ГБ.... Ебаси разликата....
Това е дейта сим! След като ще затварям гласовите услуги, от какъв зор да си взимам данни към гласовата услуга на десетки пъти по-висока цена??? 60 МБ ги дават за 8 лв, колкото аз плащам за 3 ГБ.... Ебаси разликата....
[Quote]ОК, линк? Аз не виждам никъде такава оферта, така че не се брои - очевидно става дума за индивидуална преференциална оферта[/Quote]
В първото мнение пише какъв е пакетът, ама трябва някой и да чете ;)
В първото мнение пише какъв е пакетът, ама трябва някой и да чете ;)
Благодаря за мнението :)
[Quote]Аз също имам съмнения, доколко успешен ще се окаже този експеримент, и споделям някои от мненията в първите постове. От друга страна, ще се радвам да ни опровергаеш, и да докажеш че твоята идея, макар и прекалено напредничава и изпреварила времето си, все пак е осъществима. [/Quote]
Едно е сигурно - ако опитам, може и да стане, може и да не стане... Ако обаче не опитам, 100% няма да стане ;)
[Quote]А опитът е доказал - ако нещо може да бъде направено, Кобрети ще е сред първите, и ако Кобрети успее, значе след време всички можем да успеем!
[/Quote]
:D:D:D
[Quote]Наздраве![/Quote]
Точно отивам към (beer)(beer)(beer) :)
[Quote]Аз също имам съмнения, доколко успешен ще се окаже този експеримент, и споделям някои от мненията в първите постове. От друга страна, ще се радвам да ни опровергаеш, и да докажеш че твоята идея, макар и прекалено напредничава и изпреварила времето си, все пак е осъществима. [/Quote]
Едно е сигурно - ако опитам, може и да стане, може и да не стане... Ако обаче не опитам, 100% няма да стане ;)
[Quote]А опитът е доказал - ако нещо може да бъде направено, Кобрети ще е сред първите, и ако Кобрети успее, значе след време всички можем да успеем!
[/Quote]
:D:D:D
[Quote]Наздраве![/Quote]
Точно отивам към (beer)(beer)(beer) :)
Малко ъпдейт. Свършиха ми \"бързите\". Направих едно тестово обаждане - аз чувах перфектно, но другата страна й прекъсваше много... Ще пробвам пак, но явно не трябва да се разчита на \"бавните\"...
Имаш моите адмирации за идеята! (flower)
Колкото и да обесняваш, от отбор Ябълка няма да го разберат, те са свикнали Компанията Майка да мисли вместо тях... ;)
УСПЕХ!
Колкото и да обесняваш, от отбор Ябълка няма да го разберат, те са свикнали Компанията Майка да мисли вместо тях... ;)
УСПЕХ!
\"Бавните\" ако са 64, няма СМИ да се занимаваш, минимум 128... ;)
Рамбо, мислиш ли,че като се накачулят на клона мамуните и ще ти пуснат фъндък :D. Вече втори приятел са му блокирали всички воип клиенти освен скайп(woo)(защо ли) за гласови разговори(само чат) и то в Германия и в моб. мрежа. Най интересното,че като закачи Wi-Fi-то на домашната мрежа през тела к.р вибер на компа има(woo)(angry) Абе не си мисли, че ще те оставят така да си бърбориш без пари;) Сега се убеждавам, че нета тук в БГ си е ОК за сега.
Не ти се разбра особено точно каква ти е мисълта...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Смисъла беше че ако идеята ти получи разпространение операторите ще се усетят и ще ти издялкат воип-а и дотам с евтините разговори.
Даже в момента не знаеш кой чете темата ти... сещай се за какво.
Даже в момента не знаеш кой чете темата ти... сещай се за какво.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Смисъла е: той ИДИОТ ли е или да, а може би отново \"Шопската\" логика!
Кобрети, грам да не им се връзваш на такива ИДИОТИ, имаш нашата подкрепа! (beer)
Кобрети, грам да не им се връзваш на такива ИДИОТИ, имаш нашата подкрепа! (beer)