Да се освободим от операторите - "No Voice" Project
Re: Да се освободим от операторите -
Хм ... Значи се включвам тогава в проекта :). Да им натрием носа на операторите .
Офтолик : Да ти кажа и аз мисля да се откажа от българските банки , но понеже заплатата ми я превеждат по банков път , а фирмата е сключила договор с определена банка няма шанс.
Офтолик : Да ти кажа и аз мисля да се откажа от българските банки , но понеже заплатата ми я превеждат по банков път , а фирмата е сключила договор с определена банка няма шанс.
Айде и от мен малко оффтопик.Съгласно чл.270 (3) от КТ ти решаваш как и къде да ти се изплаща заплатата.Друг е въпроса как се спазва.
Е да де ама се \"спазва\" ...
Много радикално мислене.Преди 2 години си се отказал от банките защото те издразнили,сега се отказваш от мобилните оператори защото и те са те издразнили.Мога само да гадая какво ще направиш ако жена ти(мъжа ти) те издразнят::P:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Моля представители на операторите да не се бъркат в тази тема!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Искам да те попитам дали е възможно да се ползва vmobile с външен софтуерен телефон, например CSipSimple и ако да, какви са настройките за sip[/Quote]
С CSipSimple не успях да го подкарам, но тръгна със Zoiper. Настройките ти ги пращат по имейла след регистрация.
С CSipSimple не успях да го подкарам, но тръгна със Zoiper. Настройките ти ги пращат по имейла след регистрация.
[Quote]В скайп може да да си въведеш твоя личен номер за да те идентифицират когато ти звъниш или да си вземеш/закупиш номер от един списък и на него да те търсят.[/Quote]
Да, но не предлагат български номера. А цените им за изходящи не бих казал, че са ниски...
12 ст/мин до стационарни и над 60 до мобилни...
И отделно да си плащам за входящия номер... ей сега...
Да, но не предлагат български номера. А цените им за изходящи не бих казал, че са ниски...
12 ст/мин до стационарни и над 60 до мобилни...
И отделно да си плащам за входящия номер... ей сега...
Никой не може да те задължи да ти плаща парите по банков път. Спокойно можеш да си я изискваш да си я получаваш на каса.
Какъв договор е сключила фирмата с банката, теб не те касае, освен ак се съгласиш изрично...
Като те карат да си имаш тяхна карта и сметка, фирмата плаща ли ти таксите за транзакциите, за проверка на сметка, за теглене от банковмат?
А и ако нямаш въобще банкова сметка - което е напълно възможно, тъй като нито един закон не те задължава да имаш - те все още са длъжни да ти дават заплатата навреме ;)
Какъв договор е сключила фирмата с банката, теб не те касае, освен ак се съгласиш изрично...
Като те карат да си имаш тяхна карта и сметка, фирмата плаща ли ти таксите за транзакциите, за проверка на сметка, за теглене от банковмат?
А и ако нямаш въобще банкова сметка - което е напълно възможно, тъй като нито един закон не те задължава да имаш - те все още са длъжни да ти дават заплатата навреме ;)
[Quote]Много радикално мислене.Преди 2 години си се отказал от банките защото те издразнили,сега се отказваш от мобилните оператори защото и те са те издразнили.Мога само да гадая какво ще направиш ако жена ти(мъжа ти) те издразнят::P:D[/Quote]
Хаха :) Аз от банките се отказах след като ги пробвах всичките... Буквално - по едно време имах над 15 карти... От операторите съще се отказвам след като съм ги пробвал всичките...
Така че след като пробвам всички жени, не знам - може и от тях да се откажа :D
Хаха :) Аз от банките се отказах след като ги пробвах всичките... Буквално - по едно време имах над 15 карти... От операторите съще се отказвам след като съм ги пробвал всичките...
Така че след като пробвам всички жени, не знам - може и от тях да се откажа :D
[Quote]Така че след като пробвам всички жени, не знам - може и от тях да се откажа :D[/Quote]
Омъжените и тях ли ще ги пробваш? ;)
Омъжените и тях ли ще ги пробваш? ;)