Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
Re: Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
[Quote]Да, аз за apn сам се бях сетил, но май не бях попълнил потребител и парола - в началото не тръгваше.[/Quote]
Какво си въвел на потребител и парола? На мен от Макс ми казаха да не ги въвеждам...
Какво си въвел на потребител и парола? На мен от Макс ми казаха да не ги въвеждам...
При мен си има нормален индикатор с чертички.
http://prikachi.com/images/834/7343834O.png
Иначе вкъщи в апартамента (2 етаж от 7) резултата е:
http://prikachi.com/images/834/7343834O.png
Иначе вкъщи в апартамента (2 етаж от 7) резултата е:
Бях сложил maxtelecom, сега го махнах и пак си работи.
Но индикаторът на обхвата е неактивен (празен с малка червена иконка забранено). В настройките в статус на телефона пък има:
Service state: [B]Out of service[/B]
Но индикаторът на обхвата е неактивен (празен с малка червена иконка забранено). В настройките в статус на телефона пък има:
Service state: [B]Out of service[/B]
И други хора потвърждават, че на всички телефони Самсунг, продавани официално в БГ, независимо от оператор или магазин, са скрити софтуерно опциите за достъп до LTE мрежата. Проблема се решава чрез флашване на къстъм ром:
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=321500&postcount=51
http://dtv-bg.com/showpost.php?p=321500&postcount=51
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Аз говорих около 1 час по телефона със съпорта на Самсунг и те нямаха идея защо е така. Чакам официално становище по този случай, но не съм сигурен че разбраха какъв е проблема, тъй като ми казаха да си върна фабричните настройки на телефона и \"щяло да се оправи\" :D
Въобще не са разбрали за какво става въпрос...
Здравейте,аз си купих карта на Max,сложих я в Blackberry Q5,тръгна веднага,след като смених apn-a.Всичко работи отлично,много съм доволен.Живея в центъра на Русе,сигнала е отличен,всичко върви добре.Имам един въпрос-като сложа телефона да е hot spot,компютъра ми се връзва веднага с него,но интернет няма.Как мислите-това така ли е направено от фирмата-т.е.-да работи само в таблети и телефони.(поне в този тестов период)?Не съм се обаждал на поддръжката,да питам по въпроса.Вие имате ли някакво мнение,или опит по този въпрос?
А работи ли ти hot spot-а по описания начин с карта от друг мобилен оператор? Можеш да пробваш и с друг лаптоп, смартфон, таблет на някой колега или приятел.
Допълнително можеш да си инсталираш от маркета приложение за wi-fi шерване. Дори и да имаш вградено, допълнителната програма може да заобиколи евентуалните ограничения ( ако въобще има такива).
Значи си работи мрежата в Русе. И за Плевен и Варна писаха, че има мрежа. Ще се окаже, че Макс Телеком имат мрежа на повече места, отколкото си признават официално! Добра новина!
Допълнително можеш да си инсталираш от маркета приложение за wi-fi шерване. Дори и да имаш вградено, допълнителната програма може да заобиколи евентуалните ограничения ( ако въобще има такива).
Значи си работи мрежата в Русе. И за Плевен и Варна писаха, че има мрежа. Ще се окаже, че Макс Телеком имат мрежа на повече места, отколкото си признават официално! Добра новина!
При мен hot spot-a си работи без проблем. Тествах го преди малко. Иначе да, работещите мрежи са повече отколкото са обявили официално. Момичето днес ми вика: \"Под секрет мога кажа, че работят и други освен обявените\". Аз и отговорих: \"Какъв секрет, та нали аз от интернет разбрах и затова повдигнах въпроса за работещите мрежи във Варна и други градове \"
Пичове, при мен нещо греда... Днес пробвах още 4 лумии - 2 820 и 2 625... Само едната 625 тръгна без проблем, дори горе си изписа 4Г ЛТЕ и т.н. Но.... Отивам на Интернет шеринг и като го цъкна, ми казва \"Internet sharing isn\'t available at the moment\"...
Май с лумия няма да стане... Ще се пробва неще с андроид, макар че не ми се щеше да съм с 2 телефона с андроид...
Май с лумия няма да стане... Ще се пробва неще с андроид, макар че не ми се щеше да съм с 2 телефона с андроид...