Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти

Мнение от zazabg » 01 юли 2014, 13:19

Като гледам цените 2 месеца ще си препродаваме тестови сим карти :-)

(blush)

denko1
Регистриран: 13 юли 2004, 16:48

Мнение от denko1 » 01 юли 2014, 13:40

Цените и на устройствата- дебелииии!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 01 юли 2014, 13:44

Общо взето нищо интересно - не знам на какво разчитат, може би просто не им пука и перат пари. ;)

Просто в сегашния си вид предимствата пред 3Г-то на другите оператори са прекалено скромни в сравнение с недостатъците.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 01 юли 2014, 13:46

10GB за 10лв (woo) ...ово е стАндарт...е на това му викам изнасилване на картел :D Евала 8)

bomobilebulgaria
Регистриран: 04 авг 2006, 22:05

Мнение от bomobilebulgaria » 01 юли 2014, 14:06

Добра оферта, ама са минали покрай изнасилването с тяхното покритие (cyber)

В момента и за 5лв. да ми дадат 10ГБ пак ще избера 3Г интернет на мобилен оператор пред тях.

Може би ако направят нещо по въпроса с националния роумиинг ще станат интересни..

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 01 юли 2014, 14:16

Въпрос на вкус и нужди ;) Ако показаното покритие е вярно, то на местата, където ходя ще имам нет, така че за мен си е изнасилване...(beer)

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Мнение от teou » 01 юли 2014, 14:28

Предимствата са ясни и са съществени - по-добра латентност, по-добра бърза скорост, по-добра бавна скорост и повече обем за същите цени.

Телефони с ЛТЕ и 2 сим карти ще има скоро, така че споко, това че няма глас не е фатално - ще се ползват само за данни като втора сим карта.

Обаче... няма покритие. Ако до няколко месеца не обявят роуминг поне за данните с някой от другите оператори, и то без да пипат цените, ще потънат в небитието.

Те съзнателно си взеха решението да спрат да се конкурират на фиксирания пазар, когато в кр. на миналата година въведоха лимит на трафика. Така че сега се числят 100% към мобилните оператори, само дето нямат мобилност.

Да създадеш очаквания, и то за нещо качествено и иновативно, хората да говорят за това, да хвърляш пари за реклама и в същото време да връщаш потенциалните клиенти поради липса на покритие е една от най-големите стратегически грешки в този бранш и води до потъване. Казвам го от опит.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 01 юли 2014, 14:37

И не само липсата на покритие, а и липсата на гласови услуги. Сега хем нямаш покритие, хем трябва да си купуваш 4Г телефон с 2 сим карти и пак да ползваш някой от другите оператори.

Прекалено непрактично, още повече, че с тези оферти така или иначе не става да се ползва и вкъщи, а само в движение. Въобще, във всяко отношение нещата куцат.

Подобни оферти щяха да са интересни само ако бяха в комбинация с гласови услуги и се предлагаха от някой от другите оператори

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 01 юли 2014, 17:37

Не ми се вярва да пуснат роуминг за данни - за глас да, но за данни не вярвам...

Вдясно се скролват още 2 плана без срочен договор!

Аз лично не мисля, че са готови за официални планове с нормални общи условия, които гарантират услугата - често прекъсва и мрежата не се намира... Може да си правят експерименти за сметка на тестовите потребители, разбира се, но няма как даразберем дали е така.

За хора, които през повечето време са в Сф или град с покритие офертата е много добра...

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 01 юли 2014, 19:40

10 GB на максимална скорост за 10 лв. Браво, страхотна оферта, която не се предлага от никой друг! Ограничение на 256 kpbs след изчепването на МБ- отново без конкуренция! Безсрочни договори, срещу 5 лв. допълнително към таксата- страхотно, никой от тройния картел не предлага такава екстра!

Безплатно устройство по избор- 4G LTE модем тип \"бисквитка\", USB модем или домашен 4G LTE Wi-Fi рутер, при сключване на едногодишен договор на 25 лв. такса.

Разгледайте подробно тарифните планове тук:

http://www.maxtelecom.bg/bg/personal/4g-lte/danni/4g-lte/4g-lte

Отговори