Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
Re: Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
В София, в центъра. Добре е. После ще направя още тестове. Само дето телефона не разпознава автоматично настройките. Който си взема карта, трябва ръчно да въведе apn: maxtelecom и нета тръгва :)
Ще бъдем благодарни за още тестове, мерси предварително! За скороста съм изключително впечатлен (yes)
Кажете наистина обаче къде има изгодно ЛТЕ модем или рутер на 1800?
Зависи какво наричаш изгодно... Евтино няма никъде...
Скоростта е перфектна, особено като се има предвид, че е в тестов етап!
Скоростта е перфектна, особено като се има предвид, че е в тестов етап!
Здравейте,
моля който е запознат да каже/изреди достъпните в българия устройства с 4Г - тип флашка, бисквитка, таблети...
Мерси!
моля който е запознат да каже/изреди достъпните в българия устройства с 4Г - тип флашка, бисквитка, таблети...
Мерси!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
HTC One (M7) не се регистрира в мрежата, а S4 i9505 изобщо не я намира. На българските телефони Самсунг им е изключена опцията LTE ако се ползва с българска сим карта по default (т.е. няма никакъв начин да се пусне LTE, освен ако не е моднат телефона). Странно защо?
Също така получавам много странни обяснения от съпорта на Макс защо не работи услугата на телефоните. Дано успеят да оправят тези проблеми.
Също така получавам много странни обяснения от съпорта на Макс защо не работи услугата на телефоните. Дано успеят да оправят тези проблеми.
В тестовия период изобщо не е ясно дали ще тръгне с нещо друго, освен с предлаганите от тях бисквитки! За всичко друго може да се окаже, че си си хвърлил парите на вятъра!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
За сега не предлагат LTE \"Бисквитки\", а само таблети. Казаха ми че само с таблети работи на 100%
Предложиха да ми върнат 10-те лева.
Предложиха да ми върнат 10-те лева.
И при мен в началото не искаше да се регистрира. Явно картата не беше активна. След около час тръгна без проблем. Говоря за Sony Xperia z1 и Sony Xperia Z Tablet LTE.
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Дам, и аз чаках около час, за да успея да я \\\"регистрирам\\\", тъкмо се чудех дали да им звъня да ги питам дали се чака, за да я пуснат...
Та общо-взето - мноооогоо добре. Е, в тестов период е, сигурно заради това е добре, така де... малко хора я ползват в момента:) Най-големият проблем си е обхвата. Не се губи в сграда (поне при мен), но една чертичка си е слабичко... че дори и без, но едвам крета на някои места. Най-осезаемо влияе на ъплоад\\\'а слабият обхват. Та ето малко скрийншоти. Пробите са правени на кръстовището на бул. България и Гоце Делчев... там обхватът се колебаеше между две и три, но да кажем, че в тази част обикновено си е на две (поне на моя телефон - ZL):
Първата в затворено помещение - http://prikachi.com/images/405/7341405J.png
Ей тук нахвърлени... - http://prikachi.com/images/406/7341406i.png
Та общо-взето - мноооогоо добре. Е, в тестов период е, сигурно заради това е добре, така де... малко хора я ползват в момента:) Най-големият проблем си е обхвата. Не се губи в сграда (поне при мен), но една чертичка си е слабичко... че дори и без, но едвам крета на някои места. Най-осезаемо влияе на ъплоад\\\'а слабият обхват. Та ето малко скрийншоти. Пробите са правени на кръстовището на бул. България и Гоце Делчев... там обхватът се колебаеше между две и три, но да кажем, че в тази част обикновено си е на две (поне на моя телефон - ZL):
Първата в затворено помещение - http://prikachi.com/images/405/7341405J.png
Ей тук нахвърлени... - http://prikachi.com/images/406/7341406i.png