Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
Re: Да Ви е честит ЛТЕ от Макстелеком, вече има старт и оферти
Грешка, гледал съм 625. 635 още го няма. Ама в този случай май по-скоро на 820 ще отида, че е по-читав...
Ами именно-последните флагмани на Самсунг и ЛГ. Тоест нови модели, от тази година или есента на миналата година. Ноте 2 ако го броиш за нов/последен флагман...
Модел от септември 2012 г....
Модел от септември 2012 г....
Пичове, решил съм да взимам Xperia M2, която има ЛТЕ. Какво ще ме посъветвате. добър ли е смартфона. И ако може да ми дадете и други предложения до 400-450 лв. Като при оператор ще го взема за 330 М2-ката. Мерси предварително. Че съм се навил да пробвам макстелекома и специално за това ще си взема смарт.
Какво да ти кажа, още е нов модел и няма много отзиви...Телефон от среден клас, има ЛТЕ. С процесора на Мото Г е, значи достатъчно бърз. На свободна продажба е 480-500 лв., за тези пари не си заслужава, но за 330 ако можеш да го вземеш, взимай. Моторола Мото Г ЛТЕ е доста по-добро предложение, но ще трябва да чакаш месец и половина, после поръчка от Англия...Ако не ти се занимава, взимай този.
Друга алтернатива ти е Sony Xperia SP, на свободна продажба за 350 лв. Модела е вече на една година, но ако това не те бърка, има по-добра резолюция на дисплея от М2. По горе съм дал и линк за ревю, погледни го.
Друга алтернатива ти е Sony Xperia SP, на свободна продажба за 350 лв. Модела е вече на една година, но ако това не те бърка, има по-добра резолюция на дисплея от М2. По горе съм дал и линк за ревю, погледни го.
Всъщност Милене, Ноут 2 го има и във вариант LTE:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3497/samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte
Ако съм знаел, че тук някой ден, ще се радваме на LTE, истинско при това - щях да взема версия N7105 - LTE!
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/3497/samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte
Ако съм знаел, че тук някой ден, ще се радваме на LTE, истинско при това - щях да взема версия N7105 - LTE!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Нали идеята е да имаш пълноценен интернет на телефона (И мисля, че технологията го позволява). Ако сложат такива ограничение, то тогава се губи смисълът и по-добре човек да си ползва 3Г с покритие навсякъде.
[Quote]Ако съм знаел, че тук някой ден, ще се радваме на LTE, истинско при това - щях да взема версия N7105 - LTE![/Quote]Така е, който не мисли на време какъв телефон да си вземе, и гледа само ядра и гигахерци... :P
Майтапът - настрана, имам чувството че някои колеги тук се чалнаха направо. Да си купиш нов смартфон за няколкостотин лева - ако ще какъв да е там, за да можеш да хванеш авантата за 30-40 лв. на тестов 4G нет... :S
Дори KOBRETI от абсолютен скептик за старта на услугата вече си заплю телефон (cyber)
Майтапът - настрана, имам чувството че някои колеги тук се чалнаха направо. Да си купиш нов смартфон за няколкостотин лева - ако ще какъв да е там, за да можеш да хванеш авантата за 30-40 лв. на тестов 4G нет... :S
Дори KOBRETI от абсолютен скептик за старта на услугата вече си заплю телефон (cyber)
Според мен тази оферта е по-скоро за таблети и лаптопи. Иначе да си купя LTE телефон за да го ползвам за таблет...(whistle)
Това, което казах че е трябвало да си купя такъв телефон е, защото със сигурност ще има абонаментни планове с минути и включен LTE нет. От друга страна, като им гледам покритието може и да се въздържа. Една такава мрежа се изгражда с години!
Това, което казах че е трябвало да си купя такъв телефон е, защото със сигурност ще има абонаментни планове с минути и включен LTE нет. От друга страна, като им гледам покритието може и да се въздържа. Една такава мрежа се изгражда с години!
Samsung GALAXY S22 Ultra
То е ясно, че е за таблет, лаптоп, Mi-Fi и тем подобни, нали няма гласова услуга. Но за 10 лв. си струва - поне цяло лято като си ходя до Русе мога да разчитам на добър нет. Само трябва да видя дали все пак ще ми трябва 4G джаджа за споделяне ;)
http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lte-da/?orderby=1