+Data Unlimited - анонимно активиране
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: +Data Unlimited - анонимно активиране
И кое му е простотията? Теб ако ти активират нещо без да си го искал как ще се чувстваш(angry)
Аз за сега не съм имала никакви проблеми с Виваком, даже мога да кажа , че съм най-доволна от тяхните оферти на този етап,клиент съм им от 2008 и то на сметка.
Винаги може да се появи едно , но... но за сега проблеми с тях , при отчитане и проверка не съм имала. : )
Винаги може да се появи едно , но... но за сега проблеми с тях , при отчитане и проверка не съм имала. : )
Миналата седмица ми предложиха за 4-ти път по телефона, и за 12-ти път въобще да си подновя договора, и за 12-ти път отказах. Нито са "ме преподписвали" нито са ми активирали разни добавки. И не ми е известно нещо подобно да се е случвало с мой познат или познат на познат. А след няколко месеца ще направя 5 години откак съм им абонат на договор.
Никой не е застрахован от грешки и недоразумения, така че ако ви се случи - бъдете настойчиви пред служителите и дръжте твърдо на правата си.
Никой не е застрахован от грешки и недоразумения, така че ако ви се случи - бъдете настойчиви пред служителите и дръжте твърдо на правата си.
Аз също имах подобен казус с Виваком. Обсъдих със служители на Вива (на 123) проблема си и впоследствие получих sms, който завършваше така: "Ako iskate da imate paketa [B]sled tova zayavete[/B] na 123"
Интерсено се получава, защо на Вас са ви казали, че пакета данни трябва да се деактивира след като изтече времето за което е [i]подарен[/i] ?
Интерсено се получава, защо на Вас са ви казали, че пакета данни трябва да се деактивира след като изтече времето за което е [i]подарен[/i] ?
[Quote]Никой не е застрахован от грешки и недоразумения[/Quote]
Пак нещо не си разбрал, това не е грешка, а рекламана кампания.
Пак нещо не си разбрал, това не е грешка, а рекламана кампания.
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Ето го и официалният смс след 6 дни чудене и обаждания " Като ценен клиент на Виваком получавате безплатен "плюс дата анлимитед С пакет ", за обмен на данни за 3 месеца. Ако искате да имате пакета след това заявете на123". И така сагата ми приключи, само дето от 123 ми казаха че ако не искам пакета след това трябва да се обадя да го спра.
Благодаря на всички които ме изтърпяха и се опитаха да ми помогнат!(yes):)
Благодаря на всички които ме изтърпяха и се опитаха да ми помогнат!(yes):)
[Quote]от 123 ми казаха че ако не искам пакета след това трябва да се обадя да го спра. [/Quote]
За всеки случай послушай съвета, нищо не губиш от едно обаждане.
За всеки случай послушай съвета, нищо не губиш от едно обаждане.
Може и така да е, явно си по-осведомен за Виваком от нас абонатите. Аз си имам S пакет без ограничения, така, че рекламната кампания нито ме лови, нито ми трябва.