Дебат- Кой е най-добрият телефон с qwerty клавиатура ?!?
-
- Регистриран: 20 окт 2007, 09:42
Дебат- Кой е най-добрият телефон с qwerty клавиатура ?!?
Аз имам колебания и собствено мнение,но се пак няма да ги споделям още,нека да обмислим кой е най-добрият тел само че с qwerty клавиатура ;)
Re: Дебат- Кой е най-добрият телефон с qwerty клавиатура ?!?
Здравей Кирчо ,
според мен най добрия телефон с qwerty клавиатура е Nokia E90 Communicator.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300
според мен най добрия телефон с qwerty клавиатура е Nokia E90 Communicator.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
По-скоро някое Blackberry, много по-компактно е
Раберете едно нещо, че както няма най-добра бира,кола,свирка и т.н. няма и най-добър телефон. Има телефони с различни плюсове и минуси.
коя клавиатура е удобна или и функциите ще се гледат?
Прав си...Това за свирката особено много ми хареса, добре се посмях..:))
Иначе една от най-удобните хардуерни клавиатури на които аз съм попадал са на Е61, HTC S620 и 9300 (на комуникатора не е чак толкова удобна колкото на предишните два модела).
Иначе една от най-удобните хардуерни клавиатури на които аз съм попадал са на Е61, HTC S620 и 9300 (на комуникатора не е чак толкова удобна колкото на предишните два модела).
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
За най-добра клавиатура ако говорим мисля че е на комуникаторите (Nokia 9500, 9300, ... E90 разбира се). Qwerty-то им е абсолютно пълноценно, има всички необходими символи и нещо което на мен лично много ми допада - куп клавишни комбинации за много от различните функции на телефона, особено удобни са тези за web browsera. В деситвителност ангажира и двете ръце, което е недостатък понякога, но ако го сложите на нещо като упора и пишете едновременно с двете ръце, мога да ви уверя че не може да се сравнява с повечето от другите особено ”орязаните” qwerty клавиатури. Ако човек посвикне малко може спокоино да пише почти с бързината и удобството на PC клавиатъра, но си трябва малко тренинг. Особно ако пишете някакъв документ или чатите е доста по-удобно.
Иначе за най-добър по тази логика посочвам Е90, новият комуникатор е наистина забелейителен(в много отношения, но сега няма да говорим за това, който се интересува да видив темата за Е90).
Иначе за най-добър по тази логика посочвам Е90, новият комуникатор е наистина забелейителен(в много отношения, но сега няма да говорим за това, който се интересува да видив темата за Е90).
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Все пак ако човек гледа логиката ми може да каже че също толкова добри че дори и по-добри в това отношение са телефони като O2 XDA Exec, HTC Advantage, Shift, но при тях вече отношението размери-функционалност смятам че минава границите на компактноста на телефона и навлиза в това на mini notebook. (особено shifta).
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Имах 9300..
Точно за това и аз казах, че не е чак толкова удобна (поне за мен) като на Е61 - комуникатора трябва да се подпре някъде, наистина му трябва някаква упора - нещо напълно излишно при Е61, който е много удобен и не трябва да се отваря или плъзга за да ползваш QWERTY-то.
Точно за това и аз казах, че не е чак толкова удобна (поне за мен) като на Е61 - комуникатора трябва да се подпре някъде, наистина му трябва някаква упора - нещо напълно излишно при Е61, който е много удобен и не трябва да се отваря или плъзга за да ползваш QWERTY-то.