До 200 включени минути в Tънката тарифа на vivatel
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: До 200 включени минути в Tънката тарифа на vivatel
Извини ме,ако съм засегнал нежната ти душа.
Моите искрени извинения...но все пак мини през някой бизнес център на БТК и попитай към кого важат безплатните минути-дали само към БТК или и към някои от другите фиксирани оператори.
Доскоро БТК нямаха договор за взаимна свързаност с другите фискирани оператори,но това вече не е така.
Надявам се и ти да се извиниш,ако се окажа прав...
Но се радвам,че не оспори нищо друго от това,което споменах в предния си пост :)
Моите искрени извинения...но все пак мини през някой бизнес център на БТК и попитай към кого важат безплатните минути-дали само към БТК или и към някои от другите фиксирани оператори.
Доскоро БТК нямаха договор за взаимна свързаност с другите фискирани оператори,но това вече не е така.
Надявам се и ти да се извиниш,ако се окажа прав...
Но се радвам,че не оспори нищо друго от това,което споменах в предния си пост :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да ти кажа тая работа с фиксираните оператори както я представяш ми се вижда too good to be true за Глобул. И ако Глобул ги предлагат, едва ли е за всички фиксирани...
Някой няма ли все пак да сподели преки наблюдения по реална византийска фактура? Доста ми е интересно.
Иначе Тънката не ми е по вкуса... особено в сравнение с моята тарифа. 40 ст. до М-Тел и Глобул е доста висока цена.
Но пък чак да са ги притиснали от Глобул - това е малко несериозно, ако не бяха Вива, Глобул вероятно и досега щяха да си джарат на 47 ст./мин. и 14,40 лв такса. и само 20 безплатни минути в мрежата им.
Някой няма ли все пак да сподели преки наблюдения по реална византийска фактура? Доста ми е интересно.
Иначе Тънката не ми е по вкуса... особено в сравнение с моята тарифа. 40 ст. до М-Тел и Глобул е доста висока цена.
Но пък чак да са ги притиснали от Глобул - това е малко несериозно, ако не бяха Вива, Глобул вероятно и досега щяха да си джарат на 47 ст./мин. и 14,40 лв такса. и само 20 безплатни минути в мрежата им.
"Добавете към програмата си пакет от 50 минути на месец за разговори с ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ФИКСИРАНИ МРЕЖИ само срещу месечен абонамент от 5 лв."
Link:
http://globul.bg/bg/postpaid.14.html?posm=14
"Можете да прекратите абонамента по всяко време с безплатен SMS".
:)
Link:
http://globul.bg/bg/postpaid.14.html?posm=14
"Можете да прекратите абонамента по всяко време с безплатен SMS".
"Изобщо ГлоБул предлагат ли Free мин. в мрежата си???"
Много от отдавна даже..
Линк:
http://globul.bg/bg/postpaid.06.html?posm=6
Много от отдавна даже..
Линк:
http://globul.bg/bg/postpaid.06.html?posm=6
Радваш ме, не се поддаваш на тънки манипулацийки с откланяне на вниманието))) Може и да работя в БТК,но никога не съм ги хвалил или защитавал.
КОлкото до новата тънка тарифа всеки нормално мислещ човек може да види че е най доброто за момента,освен това в сайта не пише само до бтк, а и до фиксирани мрежи
КОлкото до новата тънка тарифа всеки нормално мислещ човек може да види че е най доброто за момента,освен това в сайта не пише само до бтк, а и до фиксирани мрежи
Spiderman_ot_selo: "Моите искрени извинения.."
Приема се.
"мини през някой бизнес център на БТК"
На кой да вярвам, на теб, на служителите на БТК или на сайта на вивател? И защо да се извинявам, ти постваш линка, аз чета. Нима съм виновен, ако в сайта има грешка?
"Да ти кажа тая работа с фиксираните оператори както я представяш ми се вижда too good to be true за Глобул."
Ако се интересуваш конкретно за някой оператор питай [email protected]. Аз получих това в отговор:
"...включват обажданията към всички национални фиксирани мрежи. Включително и тези на М-тел, стига номерът, който се набира да е от фиксирания рейндж на оператора , т.е номерата които набирате да не започват с 08, а със 02, 032 и т.н."
"Иначе Тънката не ми е по вкуса... "
Според мен всички тарифи от 5 лв се избират не според това коя е най-евтина, а според това с кой ще говориш. Тарифи за деца и възрастни родители. Е, тънката може вече да се ползва и като заместител на стационарен телефон.
Приема се.
"мини през някой бизнес център на БТК"
На кой да вярвам, на теб, на служителите на БТК или на сайта на вивател? И защо да се извинявам, ти постваш линка, аз чета. Нима съм виновен, ако в сайта има грешка?
"Да ти кажа тая работа с фиксираните оператори както я представяш ми се вижда too good to be true за Глобул."
Ако се интересуваш конкретно за някой оператор питай [email protected]. Аз получих това в отговор:
"...включват обажданията към всички национални фиксирани мрежи. Включително и тези на М-тел, стига номерът, който се набира да е от фиксирания рейндж на оператора , т.е номерата които набирате да не започват с 08, а със 02, 032 и т.н."
"Иначе Тънката не ми е по вкуса... "
Според мен всички тарифи от 5 лв се избират не според това коя е най-евтина, а според това с кой ще говориш. Тарифи за деца и възрастни родители. Е, тънката може вече да се ползва и като заместител на стационарен телефон.
-
Хубаво, де - аз това за фиксираните в Глобул съм го прочел вече, ама дайте човек който да каже че е говорил с 2-3 фиксирани абоната извън БТК и не са му начислени пари към фактурата. Не споря дали е така, просто ми изглежда невероятно.
Също както и през септември 2005 имаше една предплатена услуга "b-free" дето твърдеше че имаш разговори до 1 номер за 0,00 лв/мин.
Първата подробност беше с малки буквички на пакета - срещу 4 лв без ДДС за срок от 31 дни.
Втората подробност беше скрита в сайта, където числото "0,00" беше линк, при случайното цъкане на който се показваше прозорче с 1 изречение. Цената важала за разговори не повече от 300 мин./ на месец....
Тъй, че знайм' са отдавна.
Също както и през септември 2005 имаше една предплатена услуга "b-free" дето твърдеше че имаш разговори до 1 номер за 0,00 лв/мин.
Първата подробност беше с малки буквички на пакета - срещу 4 лв без ДДС за срок от 31 дни.
Втората подробност беше скрита в сайта, където числото "0,00" беше линк, при случайното цъкане на който се показваше прозорче с 1 изречение. Цената важала за разговори не повече от 300 мин./ на месец....
Тъй, че знайм' са отдавна.
С кейбъл тел съм говорил с включени минути за бтк и разговора не се таксува
Минутите са към всички фиксирани мрежи. Макс Телеком, ITD Network, БТК-НЕТ, Голд Телеkом България, Неkсkом България, Орбител, Спеkтър Нет, Транс Телеkом и Интер Телеком имат договори за свързаност с Глобул, мисля че и останалите пет оператора, които предлагат фиксирана телефония.
За да получиш повече информация за съответните компании просто копирай името на компанията в Google и на първа страница ще ти излезе адреса на търсената от теб компания..
Бих ти предоставил линковете, но ме понамързява, а и си гледам "Индиана Джоунс"..
За да получиш повече информация за съответните компании просто копирай името на компанията в Google и на първа страница ще ти излезе адреса на търсената от теб компания..
Бих ти предоставил линковете, но ме понамързява, а и си гледам "Индиана Джоунс"..
-
БТК/Вивател имат договори за свързаност със следните фиксирани оператори още в началото:
Орбител AД, Кейбълтел АД, Некском България AД, Спектрум Нет AД, Голд Телеком
АД, БТК-Нет ЕООД, Транс Телеком AД, БТ Нет АД, Телеком Партнърс Нетуърк АД, Вестител
БГ АД, ИТД Нетуърк АД, Истърн Телекомюникейшънс къмпани АД, Евроком Кабел
Мениджмънт България ЕООД, Ново ЕООД, Телеком 1 ООД, Скат ТВ ООД, СБМ, Космо
България Мобайл ЕАД, Нет Ис Сат ООД.
С кои точно има безплатни минути в металните тарифи - само с БТК ?? А Глобул - с всички. Не звучи логично.
Някой на "Тънка" или метална тарифа да каже?
Орбител AД, Кейбълтел АД, Некском България AД, Спектрум Нет AД, Голд Телеком
АД, БТК-Нет ЕООД, Транс Телеком AД, БТ Нет АД, Телеком Партнърс Нетуърк АД, Вестител
БГ АД, ИТД Нетуърк АД, Истърн Телекомюникейшънс къмпани АД, Евроком Кабел
Мениджмънт България ЕООД, Ново ЕООД, Телеком 1 ООД, Скат ТВ ООД, СБМ, Космо
България Мобайл ЕАД, Нет Ис Сат ООД.
С кои точно има безплатни минути в металните тарифи - само с БТК ?? А Глобул - с всички. Не звучи логично.
Някой на "Тънка" или метална тарифа да каже?