До кога ще търпим мобилните оператори?!?

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: До кога ще търпим мобилните оператори?!?

Мнение от Spiderman_ot_selo » 25 фев 2011, 12:54

[Quote]Ха такааа!!! И какво са се разпищяли за автоматичното преподписване? А някой да каже, не е ли едно улеснение? И то какво...[/Quote]
Имаш пълната подкрепа на Андреас Майерхофер за тези думи.Вижте какво казва "добродушния" шеф на Мтел тия дни:
[Quote] "Има и много аргументи в полза на запазването на автоматичното подновяване, тъй като се правят често много инвестиции около тези планове. Понякога само един телефон, който се получава с договора, струва над 500 лв."[/Quote]
Та с две думи човека ви казва:"Вие сте идиоти и такива ще си останете.Ние може и да сме обещали,че ще премахнем автоматичното преподписване,но това не означава,че ще изпълним обещанието си!Целта бе да замажем временно положението,докато премине бурята от недоволни клиенти и после да си го караме по нашия си начин!"

Автоматичното преподписване няма да бъде премахнато и заслугата за това е изцяло на Мтел!
Честито на всички скъпи идиоти в тази страна!

п.п.Идиоти не ви наричам аз,той ви го казва!Аз превръщам преносната реч в пряка!

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 25 фев 2011, 13:05

Ай спри се вече де. Верно сте идиоти. Единствено при мтел има безсрочни договори.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 25 фев 2011, 15:41

Така ли ,бре Никотинов?!Пък аз да не ги виждам!:S
Може би ще кажеш как става номера?
П.С.Па като ти гледам аватара май имаш някаква закачка с Виваком ...;)

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 25 фев 2011, 16:05

Номера става лесно. Отиваш в първия офис който видиш и подаваш едно уведомление за прекратяване на договор. И си готов. Като ти изтече срока договора ти се превръща в безсрочен. Много е лесно и просто. Е не колкото да въртиш една и съща плоча по форумите. Писна ми да слушам как единствените които предлагат безсрочен договор били виновни, че вива и глобул не предлагали.

А заигравката е от времето когато имах нещастието да имам фиксиран телефон в апартамента си от БТК. Наскоро реших да ги пробвам с една предплатена карта за мобилен интернет и установих, че от времето на БТК само името се е сменило.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 25 фев 2011, 16:18

"Номера" е само временно явление и разбира се въобще не е масово, защото в противен случай от М-тел щяха и на това да спрат кранчето. Т.е. това, че тук във форума това се знае и една малка част (тази малка част, която вече не е избягала при конкуренцията, заради безсмислените условия, тарифи и напоследък не малки проблеми с оператора) ще го приложи, въобще не е равно на безсрочен договор за 3 милиона абоната. А още повече хората, които наистина държат да останат на абонати на М, едва ли ще експериментират с подаването на заявление за отказ от услугите им - защото както знаем оператора има правото да променя условията си по всяко време и повод! Това че днес става, а от утре приемат, като останалите два оператора с подаването на това заявление да се прекрати договора автоматично, а тези с подадено такова могат да останат изненадани някоя сутрин като станат и картата им не е активна.
Хайде моля ти се не изопачавай нещата, АП е в сила и при трите оператора, заложено е в клаузите и общите им условия и ще е там докато не го премахнат изцяло, а както се вижда именно по инициатива на М-тел това никога няма да стане!

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 25 фев 2011, 16:18

;) Аз от един от най-активните противници на автоматичното преподписване сега мога да заявя най-сериозно - Всички договори са безсрочни !!! :P;) Начина е да не ти пука и да спреш да плащаш. Единствено си губиш номера, но главоболията са по-малко от колкото да си търсите правата в Булгаристан (angry)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 25 фев 2011, 16:44

Ужасно си прав да ти кажа,особено в частта със защитата на правата в тази страна!Казвам тази страна,защото не съм я избирал и не е моята като среда и атмосфера.

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 25 фев 2011, 16:54

И сега какво? От 1 март договорите без автоматично преподписване ли ще станат, само при Виваком ли? А тези с договори до сега?.....

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 25 фев 2011, 16:55

Ей това не ви разбирам в тоя форум. Каквото и да направи мтел то е лошо. Има абонамент с 10 ст. на минута към всички- скъпо е. Има начин да ти е безсрочен договора- ма не го знаели всички. Ми кой е виновен на хората, че не си търсят правата и интересите?

Лошо е щом казвате. Няма да пиша повече по темата. Тук никой не е обективен.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 25 фев 2011, 17:05

Точно мнение!
Проблемите в мобилния сектор са изцяло провокирани от Мтел!

Но това преля чашата-само преди седмици оная кокона Нина Мирчева излъга в национален ефир,че са се договорили да махнат автоматичното преподписване,а днес "мениджъра на годината" казва:"А,няма такова нещо и едва ли ще стане!"

Е,как да не се погнусиш от такива хора?

Отговори