До кога ще търпим мобилните оператори?!?

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Re: До кога ще търпим мобилните оператори?!?

Мнение от motofen2 » 25 фев 2011, 17:07

[Quote] Има абонамент с 10 ст. на минута към всички[/Quote]
Докажи го!

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Мнение от Nikotin666 » 25 фев 2011, 17:08

http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/m-tel_active.php

Актив+ се казва.

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 25 фев 2011, 17:14

Чети бееееееееееееееееееееееееее. Ей ти грамотен ли си? Я прочети пак. И ми кажи колко е абонаментната такса след промото и колко са минутите?

Явно не го знаеш. Когато получаваш за 30 лв. 300 минути би ли ми казал каква е цената ма минута?

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 25 фев 2011, 17:17

И пак се почна с минутите. АНТИ..... е прав, най-прагматично е да ги за.... и повече да не се занимаваш, ама къде да идеш после?! Като са от един дол дренки.

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 25 фев 2011, 18:46

[Quote]Тарифен план: ACTIVE ACTIVE+
Промоционална месечна такса* 9,95 лв. 14,95 лв.
Безплатни разговори към Любим номер Неограничени Неограничени
Безплатни минути към всички мрежи в страната 100 + 100** 300 + 300**
Безплатни SMS-и в мрежата на М-Тел 100 200
Цена на минута разговор след изчерпване на безплатните минути 0,29 лв. 0,29 лв.
Цена на SMS 0,14 лв. 0,14 лв.
Цена на МВ мобилен интернет 0,10 лв. 0,10 лв.
[B]*Посочената месечна такса е промоционална и важи за първите 2 месеца при подписване договор за 2 години. Стандартната месечната такса е 19,90 лв. за M-Tel Active и 29,90 лв. за M-Tel Active+.
**Удвоените безплатни минути за национални разговори са валидни за 2/6 месеца при подписване на договор за 1 или 2 години[/B][/Quote]

Вярно не е лошо да четеш предварително. ;)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 фев 2011, 00:26

Няма тарифен план който да предлага минута под 25ст.
Не гледайте минутите които са включени в месечната такса.
След безплатните минути се гледа цената каква е.
Остави ги тези пакети и минути.
Нека си ги вземат те да си ги ползват.
Да направят минутата 10ст извън безплатните.
Печалбите са им 100%
Това ли трябва да е ???
Каква друга дейност генерира печалба от 100%

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 26 фев 2011, 01:05

Това трябва да го кажеш най-вече на Никотинчо:)

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 26 фев 2011, 11:35

Нищо на тоя свят не е безплатно всичко се плаща. Включително и минутите на който викаш безплатни. Имаш 300 минути които да говориш към който си искаш без да се съобразяваш. И те ти струват 30 лв. Да при вива имаш повече но нямаш свобода. Крепостник бате. Само в тяхната мрежа щото извън бият през пръстите. А за разликата между 25 и 32 ст. вече говорихме, че е точно 4,2 лв. на час разговори.

Разни хора разни предпочитания. Мен повече ме радва безсрочния ми договор, свободата да не мисля с кой говоря, да не задавам тъпия въпрос "какъв номер искаш мтел или вива?", да не влача два телефона и т.н. пред 420 минути затворени в една мрежа с която уви почти не говоря.

А тия лафове, за минутите извън пакета идват поради факта, че пакетите на вива са супер ебани. От 30 лв. скачаш на 70 лв. Няма я междинната стъпка и е много страшно да не ги надскочиш. Това за мен също е минус. Уникол 30 ми е малко, а 70 ми е безмислено много. Защо да дам 70 лв. за 300 минути като мога да дам 30 лв.? Тия минути с бтк никак не ме бригат. И в най- големите си сметки нямам повече от 30 минути с тяхната мрежа.

Всичко е въпрос на нужди. А това, че тук ми пеете като развалени грамофони колко са лоши мтел си е ваш проблем. За моите нужди си е идеален.
[Quote]
Каква друга дейност генерира печалба от 100%[/Quote]

И аз питам същото? Защо вива ако им пука за клиентите не пуснат минутата по 16 ст? Пак им остават 50% печалба? Нали се борят за пазарен дял? Бих се прехвърлил веднага.

[Quote]Да направят минутата 10ст извън безплатните.[/Quote]

Трудна работа при положение, че минутата си я плащат по 11 ст.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 фев 2011, 12:26

Сега хубаво ще си "поговорим" е тебе.

[Quote]Да при вива имаш повече но нямаш свобода.[/Quote]
ЛЪЖЕЦ !!!

Сега [u]искам[/u] да "извадиш" всички тарифи на Виваком и да ни убедиш че си прав !!!
Не ме карай аз да ги търся !!!
Понеже изказването ти е
[Quote] Да при вива имаш повече но нямаш свобода.[/Quote]
, значи ни вкарваш в убеждение, че си се запознал със всички вива тарифи и няма да те затрудни да ни "осветлиш" за кой тарифи на вива говориш - че няма "свобода".

[Quote]Крепостник бате.[/Quote]
ХОМОСЕКСУАЛНО ДЕТЕ!!!

[Quote]А това, че тук ми пеете като развалени грамофони колко са лоши мтел си е ваш проблем.[u] За моите нужди си е идеален.[/u][/Quote]
Ако си хомо, това не означава, че всички трябва да се ориентират натам ;) и виж това било най-доброто.
Нали ме разбираш ???
[Quote]"За моите нужди"[/Quote]
Ти може да си и мазохист ;) откъде да ти знае човек "нуждите" ???

[Quote]Защо вива ако им пука за клиентите не пуснат минутата по 16 ст? Пак им остават 50% печалба?[/Quote]
Вива имат подобни планове, макар и само за корпоративни, където освен минути извън мрежата си предлагат и по 2-3-400мин в собсатвената.
И като се върна на прочетени думи от теб самия:
[Quote]Нищо на тоя свят не е безплатно всичко се плаща.[/Quote]
Я направи сметка, елементарна сукалче малко кое е на "далавера" ?
Мтел ти предлагат 300мин и минута към мрежата си допълнително НЕ!
А Вива (примерно) 200мин, но с милиони минути към собствената си мрежа (които тебе не те греят), НОООоооооооо.....
Това не означава, че като предложение и като себестойност на услугите не е по-добро от това на конкурента Мтел.

Можеш да продължиш да "свиркаш" с уста, но на други, не на мен тия.
Както АЗ така и повечето пишещи тук им е ясна картинката и няма нужда да ни "лекуваш" - ОСОБЕНО МЕН !!!!

Хайде със здраве и да си научиш уроците за понеделник ;)

Nikotin666

Мнение от Nikotin666 » 26 фев 2011, 14:21

OK. Напълно в унисон със заглавието на темата ще споделя, че от около 3-4 месеца не мога да трая мтел. Причините не са стандартно изтъкваните в този форум. Много искам да се разделя с тях. Проблема е, че така и не открих план на който и да е оператор с който ще плащам същите или по- малки сметки. Ще пусна тук няколко мой разбивки от фактури с молба да ме посъветвате за план. Договора ми е безсрочен и във всеки един момент мога да се махна.

Любим номер- 370 минути
мтел- мтел- 104 минути
мтел- вива- 8 минути
мтел- глобул- 40 минути
сем. и приятели- 214 минути
сметка 37 лв.

Любим номер- 85 минути
мтел- мтел- 136 минути
мтел- вива- 39 минути
мтел- глобул- 87 минути
сем. и приятели- 130 минути
фиксирани- 6 минути
сметка 72 лв.

Това са ми една малак и една голяма сметка. И двете не са пикови. Имам и по- ниска имам и по- висока. Абонамента ми е 30 лв. Фит някой си. Не подбирам на какъв номер въртя. Тарифата ми е плоска. На въпроса "какъв номер да ти дам" винаги отговарям със "все ми е тая". Да речем, че би могла да се постигне малко оптимизация, като разпитам хората кой има и друг номер и въртя приоритетно в някоя мрежа. Но така си губя свободата. А това за мен си е голям плюс да не се затормозявам с глупости. От СИП+любим номер за 4 човека съм убеден, че нямат втори телефон, така, че там оптимизация няма. Ако прескачам нещо важно питайте ще отговоря.

Предполагам, че пак ще получа обиди, но правя последен опит да предизвикам конструктивен диалог в този сайт.

Отговори