До кога ще търпим мобилните оператори?!?
-
- Регистриран: 01 яну 2011, 18:29
До кога ще търпим мобилните оператори?!?
До кога ще се подвизаваме само вкъши на масата, или по форумите в интернет? Кога ще разберем, че само ние можем да си помогнем, никой друг няма да го стори вместо нас.
До кога ще търпим да се гаврят с хората, кога ще разберем че това сме НИЕ? http://bnt.bg/bg/news/view/45532/podvedeni_klienti_ot_mobilen_operator Къде са клакьорите на операторите? Нека следващия път като дойде при тях възрастен човек да си помислят, че това може да са собствените им баби и дядовци. Трябва да спрем да се прецакваме един друг и да започнем да работим заедно.
На който му стиска и има топки, и иска да вземе живота си в ръце: Неделя, 20-ти Февруари, 11 часа пред Народния театър Иван Вазов.
До кога ще търпим да се гаврят с хората, кога ще разберем че това сме НИЕ? http://bnt.bg/bg/news/view/45532/podvedeni_klienti_ot_mobilen_operator Къде са клакьорите на операторите? Нека следващия път като дойде при тях възрастен човек да си помислят, че това може да са собствените им баби и дядовци. Трябва да спрем да се прецакваме един друг и да започнем да работим заедно.
На който му стиска и има топки, и иска да вземе живота си в ръце: Неделя, 20-ти Февруари, 11 часа пред Народния театър Иван Вазов.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Re: До кога ще търпим мобилните оператори?!?
[Quote]Здравей,
всъщност аз се радвам,че има хора като вас,които не се притесняват да нарушат личния си комфорт с кауза,която като цяло не би им донесла кой знае какъв личен позитив!
Това,което правите вие е доста по-трудно и за него се иска доста повече мъжество и емоционален заряд от това,което се опитвам да направя аз.Нямаш си представа колко пъти съм бил заплашван,обиждан,провокиран,но все пак аз съм една интернет личност,а вие заставате със собствените си имена,лица и позиции!
Та поздравленията,скъпи приятелю,са изцяло за вас...а аз...аз с каквото мога ще помагам!
Успех ви желая и дано тази заспала маса,наречена български народ, най-после се пробуди от дългогодишната си летаргия![/Quote]
всъщност аз се радвам,че има хора като вас,които не се притесняват да нарушат личния си комфорт с кауза,която като цяло не би им донесла кой знае какъв личен позитив!
Това,което правите вие е доста по-трудно и за него се иска доста повече мъжество и емоционален заряд от това,което се опитвам да направя аз.Нямаш си представа колко пъти съм бил заплашван,обиждан,провокиран,но все пак аз съм една интернет личност,а вие заставате със собствените си имена,лица и позиции!
Та поздравленията,скъпи приятелю,са изцяло за вас...а аз...аз с каквото мога ще помагам!
Успех ви желая и дано тази заспала маса,наречена български народ, най-после се пробуди от дългогодишната си летаргия![/Quote]
Ето нещо по темата с мобилните оператори:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/16/1044512_mvr_i_mobilnite_operatori_s_antinagradite_big_bradur/?ref=rss
:)
печелят заслужени награди!
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/16/1044512_mvr_i_mobilnite_operatori_s_antinagradite_big_bradur/?ref=rss
:)
печелят заслужени награди!
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote][Quote][Quote][Quote][Quote][Quote][Quote][Quote][Quote][B] Неделя, 20-ти Февруари, 11 часа пред Народния театър Иван Вазов.[/B] [/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote][/Quote]
Приятелю!Толкова много започнахте да плюете по Mtel,че дори и на мен започнаха да ми стават симпатични.Да не стане така, че цялата тази атака срещу тях да се обърне в тяхна полза.Държа да подчертая,че аз бях 15 години абонат на Mtel,заради неизгодните им офери,миналата година пренесох номера си към Globul.През всичките тези години,никога не съм имал проблеми с Mtel,през последната година не съм имал и проблеми с Globul.Единствения проблем който съм имал е с Vivakom,когато се опитах да си пренеса фиксирания номер към друг оператор(за щастие преди месец се отървах за винаги от тях).Но въпреки голямото ми разочарование от Vivakom,не си позволих нито веднъж да кажа лоша дума за тях.Време е да осъзнаеме ,че живееме в пазарна икономика и никой не може да диктува цените на една частна компания.Ако на някой не му харесва Mtel,има избор между още два оператора;)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]Време е да осъзнаеме ,че живееме в пазарна икономика и никой не може да диктува цените на една частна компания.[/Quote]
ИМЕННО !
НО , когато една монополистична фирма върти търговия със лизензен продукт чйито лиценз е получила от държавата изхранвана от нашите данъци, тя, фирмата е длъжна да спазва определени правила за немонополно влияние и некоректни практики.
А Ако пък на фирмата не й изнася да си вдига гащите и да се маха от България !
ИМЕННО !
НО , когато една монополистична фирма върти търговия със лизензен продукт чйито лиценз е получила от държавата изхранвана от нашите данъци, тя, фирмата е длъжна да спазва определени правила за немонополно влияние и некоректни практики.
А Ако пък на фирмата не й изнася да си вдига гащите и да се маха от България !
-
- Регистриран: 01 яну 2011, 18:29
ние не протестираме само срещу търговските дружества, главните виновници са КРС, защото с бездействието си причиниха пълен хаос във взаимоотношенията м/у потребители и мобилни оператори. Те са търговски дружества и като такива се опитват да максимизират печалбите си, но тук трябва да е ролята на държавната комисия, вижте в америка федералната комисия какво направи с Verizon Wireless или в румъния преди 2-3 дена как глобиха 2 мобилни оператора за 62-63 милиона. Кога ще стане тук?
Не че гледам много тв, ама то когато и да го включа все ония Веселин Божков ли беше (смятай без да се интересувам съм му запомнила името), ми все тоя чичка гледам по тв-то. На тоя човек кога му остава време за работа :| И да ви кажа от толкова атаки срещу Мтел и на мен взеха да ми стават симпатични...Сега новото - "Сим картите не Мтел застрашават живота на хората" - копирам го дословно от един новинарски сайт (хайде да не му правя реклама). Това сериозно ли? Ми те Мтел ги изкараха по-страшни от Осама и ония мустакатия в Ирак...забравих му името...(blush)
Аз знам за кой сайт става дума, и е известен още с недостоверността на статиите, които съдържа. По каквито и да е поводи... Може да видите репортажа по бтв, и да съпоставите с това, което пише в блиц. Освен, че месеци наред излизат тенденциозни статии, достоверността, на които аз подлагам под съмнение, имат и наглостта да изкривяват думите на хората. И то думи, които, ако поиска човек, може да провери дали са истина, а не да ги взима за чиста дума!
[Quote]На който му стиска и има топки, и иска да вземе живота си в ръце: Неделя, 20-ти Февруари, 11 часа пред Народния театър Иван Вазов.
[/Quote]
Явно този протест е забранен за жени(woo)
[/Quote]
Явно този протест е забранен за жени(woo)