До Модераторите

bronxi
Регистриран: 27 яну 2009, 20:33

До Модераторите

Мнение от bronxi » 02 фев 2009, 21:06

Добър вечер.
Първо искам да изразя благодарности на всичките автори на този сайт за подробно написаните характеристики, снимки, ревюта и т.н., но ще спра с хвалебствията до тук. Преди да напиша това, за което съм влезнал във вашият сайт, искам да кажа следното: Не съм влезнал да критикувам труда, който с часове сте положили, за да напишете подредите и ежедневно редактирате информацията, която идва напълно пезплатно и е от голяма полза за нас-обикновените потребители.
Е, сега да премина към въпроса. Харесвам си аз преди месец Sony Ericsson Xperia X1(не правя реклама, посочвам марката за да си проверите за какво правя на въпрос), чета ревюта и мнения,сравнявам го с други марки телефони, за да оправдая бъдещата си покупка, която е за не малка стойност. Получавам си аз заплатката (евала на шефа:)) и решавам да си купя горпосочения телефон. Естествено консултирам се още веднъж във Вашия сайт, как върви в момента и понеже предпочитам на място да се уверя на място в покупката. И ето тук става интереснооо. Отивам аз там, в един офис силно казано(не магазин) и на вратата ме посреща една безвкусно облечена мацка с думите \"к\'во искам\", мислех да й кажа \"дай ми 3 кила доматии\", но си казах \"айде да не се заяждам\". Попитах я за гореспоменатия телефон и за цената и тя ми отговори, че го имат и че черният струва 1020, а сивият 960( никъде нито във Вашият сайт нито в техният е оповетено за кой цвят телефон се отнася цената). Обясних й че е написана друга цена на сайта им (на ПРИМОЦИЯ при това, но може би тя е изтекла, въпреки че никъде не е написан срока й), но тя ми отговори \"т\'ва е цената. Обърнах се и си излязох.
Та коментара ми по въпроса е: Че има некоректни търговци - има, но моля ви не се присъединявайте и Вие към тях, не Ви отива. За некоректността, ценообразуването и Вълчата политика ни е ясно на нас потребителите, но подяволите как да очакваме ние, че това което искаме да си закупим на съответно оповестената цена наистина ще е конкретната стока и същата цена. Пример: Сивият струваше по-скъпо от черният, появи се проблема със спукването на външния панел и изведнъж си размениха цените, смях.
Повярвайте ми, работя в голяма търговска фирма и съм наясно с ценообразуването и правилния начин за водене на търговска политика.
Благодаря за вниманието и приятна вечер.

Отговори